-
ptaš se , co to má společného ze selenou? má to společného to , že selena šla zrovna kolem a vyfotila nás *5*
-
jak já ji nesnáším... ani zpívat neumí http://www.youtube.com/watch?v=lzYnX4g2QNw
-
-
ty neumíš zpívat nahodou tam zpíva hezky i když to neni jeji nej vystoupení když chceš tak si na každem můžeš najit to nejhorší ale to nejlepší asi nevidíš že
-
-
Selena byla v Hawaii společně s Justinem, Selenu nemám ráda, měla bych jí ráda kdyby se rozešla s Justinem a ať se trošku polepší.
Představte si takovou Miley Cyrus, bývala sladkou Hannkou Montankou ale teď má šokující klipy.
Seleno, polepši se! *16* *16* *16* P.S. (ale má dobrý seriály). -
-
Selenator má pravdu ! V čem se má asi Sel podle tebe zlepšit? Ona je dokonalá ale to ty nemůžeš vědět, protože nejsi fanoušek ani zdaleka! *8*
ona a Justin jsou nejkrásnější pár Hollywoodu ♥ -
-
nejkrasnější pár hollywoodu????????????no fuj bobr a selena bobek .no to určitě takova hnuska ,nechapu co na ni všichni vidí ,jenom že je hvězda nějakyho dětskyho serialu *11* *11*
-
-
Si normální ? jak kdyby nechodila s Justinem ?! Nezáleží na to ms kým chodí ale jaká je ! tak si dej pozor co říkáš !
-
V čem by se měla lepšit? Začít kouřit, pít a dělat bůhví jaký skandály? To ti příjde lepší? Bože .. A jestli bys byla ráda kdyby se rozešla s Justinem tak nejsi normální ..
-
-
Hele, ty mě nech, jo?
-
-
Taky si myslím, že by se měla začít chovat, jako devatenáctka. Ona je pořád taková sladká atd... *11* . Miley je tedy lepší! Podle mě to bude tedy hódně divný, že bude Selena třeba ve 30 zpívat pořád takové písně apod... A nejkrásnější pár nejsou ani za nic!!!! Nejlepší jsou Robsten *14*
-
-
-
-
časopis witch styl
ahojik lidi jestli jste fanoušci seleni gomez jako já tak si kupte witch styl protože je tam selena a david henrie doporočuju -
co nenosí selena gomez
-
Jste kamaradky zastavate se bojuje te se za sebe omluvily jste si to jste kamošky jse BFF BEST FRIENDS FOREVER nejlepši kamaradky na vždy
-
Selena je lepší!
To máte sakra pravdu že Selena je hezčí a lepší než Miley -
WOWP:The Movie- online!
Ahojky, u mě na blogu se už můžete podívat na celé WOWP:The Movie v angličtině!! *14* -
je dobrá
ahoj všichni já Selenu zbožnuju.Má nadání talent a je rozumná užasně zpívá líbí se ni všechny její písně.A je rozhodně lepší než Miley Cyrus a Selena líp spívá a nemá trapné videoklipy jako Miley.... JÁ Selenu zbožnuju a je ze všech nejlepší :D *1* *14* *4* *14* *4* -
-
Re: je dobrá
To je pravda! já selenu taky ZBOŽNÚJU!
Ty mileyniny videa jsou trapný -
headhunter.mp
headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....
http://www.youtube.com/ user/HeadhunterBall
a nebo na lidech
profil.lide.cz/Headhunter .mp/profil /
musíte vidět se vůbec nestydí jaký je GAY *1* *1* *1* *5*
-
-
Hlas
Ještě abych zapoměla na hlas... *16*
Takže: Selenka má ten NEJŮŽASNĚJŠÍ hlas na světě!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *4*