-
selenu zdá se pořad miluje ale nedokaže se ponížit a řict jí
o svech citech takovije justin bieber už neví jak bi na sebe upozornít
a selena už s justinem nic mit na jejím novem album o nem znamka
toje všechno co biste melli vedet a i že justin bere drogi chudsk kluk
*9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *11* -
ja bydlim na boruvkovi ulici takže boruvkova 45/670 praha 10
-
-
aha a kolik ti je
-
-
Mě je 13 a jmenuju jse bara.
-
-
bidlite Vážně??? 13??? nic ve zlém!! Jo a mě je 12 a jsem Verča
-
-
-
-
http://www.971zht.com/pages/selenagomez/ jakmile se rozsvítí zelená, máte šanci se setkat se Selenou Gomez!!!!!!!!§§
-
...........
Tak jako nechapu zase todle proc jako sem chodite a pisete kdyz ji namate radi??????? ja mam rada Sel a i Mil ale sel ma rada trosku vic pac je mi vic sympaticka.....Mil se mi libi jenom v HM a jinak nic pisnicka nic moc a ona taky neni zadna krasavice! Kdyby Mil nemela znamyho tatku tk z ni to co je ted..!!!! zase tim nechci rict ze by byla Sel nejaka supet modelka a uzasna zpevacka!! a kdyz nekdo napise svuj nazor tk by mu nikdo nemel dotho list ne????? a WOWP zatim na HM nema ale ZATIM!!! je to unas kratce a ja verim ze to bude jeste lepsi.... a Sel fanousci pribydou kdyz bude mit vlastni novou desku,koncert s Demi a jeji filmy upa best!!!!! je to muj nazor a nikdo by mi ho nemel prevracet!!!!! je UZASNA!!!!!!!!! a bude i jeste lepsi!!!!! -
ahojky
ahoj, nepokecáte někdo?? *7* *3* -
-
Re: ahojky
Ahoj :) Jasně *3* -
-
Re: Re: ahojky
super *4*
-
-
Re: ahojky
ahojky *4* jak se máš? -
-
Re: Re: ahojky
super ty *4*
-
-
-
Selena
Teďka sem četla kdesi, že je Selena těhotná, je to pravda?:DD že by s Biebrem?:D -
-
Re: Selena
ne to jsou zase jen drby selena není těhotná :) -
-
Re: Re: Selena
NO TO BY SI TEDA DALA,KDYBY BYLA TĚHOTNÁ A JEŠTĚ NAVÍC S BIEBREM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Selena
Není to směšná představa? Maminka Selena Gomez? Vždyť je to ještě prtě. Sice je dospělá, a dítě by mít mohla, dokonce by bylo i s kým (...), ale 'maminka Selena Gomez'?? NIKDY!!!! (Možná tak za šest let!!!!!) :-DDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Selena
AKORÁT BY SI ZNIČILA DOBŘE ROZJETOU KARIÉRU. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
selena je nejlepší na světě *15* *15* *4* *4* *3* *3* *1*
-
Ona je Krásná mám jí ráda jako zpěvačku i jako herečku. *14* *14* Ale nechápu proč se rozešla s Justinem jim to tak spolu slušelo. *9* *9*
-
Četla jsem v časopise, že Sel uvěřila Justinovým slibům že se změní a dala mu další šanci. To je super, ne? Akorát moje ségra říká, že je Selena kráva, protože Justinovi dala zase šanci. Náhodou Selena Gomez není žádná kráva, náhodou je fajn!
-
Video pro vás
Už me ty neustálý hádky nebaví kouknete prosím na http://www.youtube.com/watch?v=d9Gq llA93-k video o Miley a Selene a rozhodne není proti ani jedné díky *4*