Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pet shop za to nemuže tak to napsala zlé ale jinak jsi to nemyslela zle protoža ji znam jsem Gaja chodim s ni do školy a copak teď za to muže ona?Ježiši. Violettaleon napsala že deme na pet shop a pak jste začaly ji otravovat!*11**11**11**11* tak jako! Jo a trošku za to mužete vy i vy jste začaly odpovidat na jeji komentaře tak jako to neni fer! A LEONETTO!!! Ja jsi mužu plest kam chci jo!,,
    • Jo sice napsala deme na pet shop alé mi sme ji nenadavali !!! a ona nám nadaval a eště omě řekne že sem le*ba nák přílíš nemyslíš ?? :o sice taky sme bylí zle ona si začala nema na nadavat jato stebou řešít nebudu !!!!!!! a když chtěla napsat svuj anzor měla to napsat slušně a ne z takovym zpusobem co si jako osobě myslí ???? Joo ty mužeš všechno ????????
  • vanilka700

líbí sevám

líbýsevám v kouzelníci z bevrli hils??????????????? *3* *3* *13* *4* *1* *9*
    • Re: líbí sevám

jaky bevrli hils??:D *1* *1* *1* takovy zadny neznam ja znam jen kouzelniky z waverly place:D *4*
  • nikolennkaaa

selena..

selena je super.. *3* *4*
  • nespesna

selenka

já miluju selenu!! *14* *3*
  • denisska-selenka

Holky

Holky skvěle se s váma povídá, ale já už budu muset tak se mějte WE LOVE SEL *14* *14* *15*
    • selenka.1

Re: Holky

jo v pohodě :) *3* Tak zase někdy pp
      • Re: Re: Holky

PÁPÁ *1* *3*
        • Re: Re: Re: Holky

No nic já pádim taky tak PP *4*
          • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Holky

OK tak se mějte holky ahóój *15* *4* *3* *3*
  • Houston,Texas baby! :D
  • OU!

Můj názor na Selenu?..nesnáším jí!vypadá jak děcko,krade shooty,...Je to pouzemůj názor *8*
    • destiny-hope.cyrus

Re: OU!

jakej shoot ukradla??!!!!! jedinej přéklad mi stačí!!
      • we-jush

Re: Re: OU!

Podle mě myslí ten so má stejny s Vannesou Hudgens.. Ale mají je stejné ptže je fotil stejný fotograf.. A za tohle Sel myslím nemůže.. :D
    • Re: OU!

ja s tebou uplne souhlasím....kdyby se neznala s jonas brothers tak yb se prosímte ani sama neproslavila.
      • Re: Re: OU!

Jo to je to samý jako x dalších holek!!! Např. Demi, kdyby s ní v Camp Rocku nehrál tehdy už známej Joe ale někdo neznámej, tak po ní ani pes neštěkne!! No jo no *7*
    • pavlusqa

Re: OU!

Za prvé zadny shooty nekrade *1* a za druhé možná vypadá jak decko protože je decko *1* to je muj nazor a ten mi taky nevezmeš *1*
      • selenagomez

Re: Re: OU!

hele pavlusqa má pravdu každej má svuj názor nikdo jí ho nesebere . kdit jí všichn nadávaj vám je to jedno KAŽDEJ MÁ SVŮJ NÁZOR NA LIDi! náhodou je pavlusqa moc milá ale protož nemáte radi sel takn *10* *10*
        • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: OU!

me teda neni jedno ze se do ni navazej...už me štvou jen pro to že nemaj radi selenu tak nebudou mit radi ani ji jo?! mi rekni co to je za lidi...
        • selenagomez

Re: Re: Re: OU!

tak jí neznáte *5* *5* *5*
      • Re: Re: OU!

hej mi všichni víme že seš její velka fynynka..ale nemusíš tady každymu kdo na nu nema kaldnej nazor vnucovat svoje nazory...m to vime jakej na nu ams nazor takže se nemusíš furt dokola opakovat
        • Re: Re: Re: OU!

pavlusqo bere ti sakra někdo ty tvoje názory??? Ty je bereš nám!!! No jo Selenka je prostě nejlepší *9* *9* *9* A WOWP je největší blbost co sem kdy viděla
          • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Re: OU!

oki berem tvuj názor.....ae tak pavlusqa neni jediná kdo ji obhajuje ne?!!! proc to rikas ji?!!! nenavazej se do ni!! *16* *16* *8* *8* *10*
          • Re: Re: Re: Re: OU!

Mě se náhodou WOWP líbí a 5 lety decko nejsem
  • gabi123

vgfb

je trapny srovnavat Miley a Selenu! protoze kazda ma jine kvality a jsou vyborne obe dve. kazda z nich je jedinecna a proto je blby se srovnavat. nekomu se libi vic ta a nekomu ta...ale jinak mam Sel rada :) *3*
    • mrs.bajunecqa

Re: vgfb

uplně souhlasim!
  • piskot256

Hlasujte pro Selenu

Ahojte lidi pls Hlasněte pro Selenu dnes končí soutěž pls hlasněte pro ni:http://papirek256.blog.cz/0908/n ejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
    přede m dík ;-)
  • kikiss11

!!

Jůůůů Selenka nám stoupá!!!! *14* *14* *14*
    Super jen tak dál!!!!
    I LOVE SEL!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • selenka.1

Re: !!

já si to asi nepamatuju ale na šestce ještě nebyla ne? *4* *14* *14* *14*
    • _vikiska_

Re: !!

Jjj *14*