-
Což o to, pěkná je, ale hrát bohužel neumí *7* . ačkoliv je mi z Diseny trojky jediná sympatická...
-
-
Selena že neumí hrát? No, tak to nevim jak by sis herečku představovala..
-
-
lidicky nevite
Hey lidičky nevite jestli Selena Gomez je jeji cely jmeno nebo jeste pokracuje....bo nk tag...dd *14* -
-
Re: lidicky nevite
je Selena Maria Gomez. A tohle je pro ty co sledujou Wizards of Waverly place, mají tam drobnou chybičku: v dílu, kdy Gigi pozve Alex a Harper na čaj. Když Alexina máma pustí Justina a Maxe do skrýše, uvažuje jestli dát na dveře zámek, ale nakonec ho položí na stůl. A v dalším záběru je zámek na dveřích! Viděli jste to? Jestli ne koukněte se! -
-
Re: Re: lidicky nevite
a jakej to byl díl *7* *7* -
Re: Re: lidicky nevite
hej presne taky jsem si toho všimla hned na poprvy:D -
-
Re: Re: Re: lidicky nevite
taky tak, taky tak:-D:-D -
-
Re: Re: Re: Re: lidicky nevite
Jéééé toho sem si nevšimla! Ale ten díl když sem ho videla poprví tak byl super jen tedka Wizardy nestíhám! *9*
-
-
-
-
-
stranka
http://novinky-24.blog.cz/ -
Mám otázku pre teba pavlusqa:-)
Kamaráti sa Selena s Vanessou? *7*
Selena she is best. -
-
Re: Mám otázku pre teba pavlusqa:-)
Podle mě se spolu třeba občas baví na nějakých akcích, ale jako velké kamarádky mi nepřijdou :)
-
-
Top Dívky
V Top dívce je plakát Sely! *14* *14* *14* -
-
Re: Top Dívky
A NEBO V NĚMECKÝM POPCORNU. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Top Dívky
Jo vlastně, ten sem tam taky včera viděla *14* *14* *14*
-
-
-
Selena Gomez
Sell je suprová holčina a kdo je její velký fanoušek tak jí budou chranit a obhajovat když nějakej kretén jí začne nadávat ...! Sell si to zaslouží =) *4* -
Becky G a Selena nejsou sestry. Becky je z Kalifornie a Sel je z Texasu. Je to jen shoda jmen ale ta podoba je někdy neuvěřitelná
-
-
Ale můžou to být sestřenice.
-
-
Hlasujte pro Davida
Ahojte lidi pls hlasujte pro Davida:http://papirek256.blog.cz/09 09/nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
moc vám budu vděčná dík ;-) -
ahoj
pokecáte někdo? *3* -
-
Re: ahoj
ahoj *5* jo:)
-
-
SelenaGomez
Jsem její největší fanoušek na světě *4* -
-
Re: SelenaGomez
ou bože! ty si padnuta na hlavu? To je obyčejná namyslená debilka! *8* -
-
Re: Re: SelenaGomez
TAK DOST!!!!!!!!Všem který tady urážijou Selenu i jiný osobnosti.Každému se líbí jiná zpěvačka nebo herečka,ale když se vám nelíbí Sel tak tady nemusíte psát že je hnusná držka,p**a...atd..to tady nikoho nezajímá,akorát tím dokazujete jaky jste krávy,ona aspoň něco dokázala a podle mě jí prostě závídíte a když se vám nelíbí tak proč vůbec lezete na její profil?to si můžete odpustit né?aby jste tady přišli zkoukli její profil a nakonec jí okomentovali jak je hnusná!Sel není nafoukaná to vy jste nafoukaní co si o sobě vůbec myslíte?já třeba nenávidím Vanesu a nepíšu jí na profil jak je hnusná a vypatlaná,tak si to uvědomte vy trapky.!!!!VŠEM CO POMLOUVAJ!!! -
-
Re: Re: Re: SelenaGomez
máš pravdu *3*
-
-
-