Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • papouchmichal

moje hodnocení

Selena= *4*

Miley= *16* *10* *8* *5* *3* *1* *1*
    • Re: moje hodnocení

přesně tak! *15* *4* *14* *4*
    • Re: moje hodnocení

Miley je najlepsia spevacka na svete a nikto nenahradi!Selenaje hnet ponej.

Selena Gomez= *7* *3*

Miley Cyrus= *14* *14*
    • papouchmichal

Re: moje hodnocení

pardon to *1* *1* *3* patřilo seleně
  • joelka97

pořád dokola

lidi proč pomlouvááte Miley? každej má rád někoho jinyho někdi miley,někdo Taylor někdo selenu! nechápu proč jí pomlouváte?!OK možná nemáte rádi HANNAH MONTANA ale Miley HANNAH MONTANA jenom hraje ve filmu! v normálnim životě je normální holka která je nej kámoška se selenou a s demi a soupeří proti sobě nějak? ne!sou prostě pořád BFF.......prostě každej má rád někoho jinýho a je to jeho/její věc nebo snad ne?
    • Re: pořád dokola

No to je pravda nedohadujte se kdo je lepší jestli Miley nebo Demi nebo taylpr nebo Selena všichni sou nejky a všichni sou nejlepší kámošky to vi newíte asi co??Jo Dobře Joelka97 pravda!!Pokud ju nemáte rádi nestrkejte to sem jasnééé???...Já se jich klidně můžu zeptat a i sestřenici demi jo???Mám??? *8* *15*
      • Re: Re: pořád dokola

*Taylor
        • Re: Re: Re: pořád dokola

Ty ? Ty mileycyrus2111 ty se klidně zeptej Baracka Obamy na cokoliv, víš ty znáš ůplně každýho co !!!!! Fakt nevím jestli seš normální. To, že si s nimi píšeš, může platit jenom na kategorii 10-12 let. Tak si jdi raději vymíšlet jinam *13* !!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: pořád dokola

No To ani nemusím já si vážně nevymíšlím jestli lžu tak ať se propadnu do země!!Kliidně se seleny zeptejte mě je to upe pav ona vám sem klidně napíše Demina sestřenice!!! *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pořád dokola

tak mi napis jejich kontakt *5* *9*
          • Re: Re: Re: Re: pořád dokola

PŘESNĚ TAK. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Ahojky moc prosim o LIKE prosiim dekuju :*** http://vanocni.datart.cz/aneta-motanova-si-preje-digitalni-zrcadlovka-nikon/
  • selenka.1

SELENKA *10* *6*

WE LOVE SELENKA !!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    *14* *14* *14* *14**14* *14**14* *14**14* *14**14* *14**14* *14**14* *14*
  • BLOG O SELENĚ GOMEZ

ahoj všichni fanoušci Seleny Gomez! .. Chtěla bych Vás upozornit na blog www.selenagomez.blog.cz , jsou tam veškeré nové informace,které se týkají naší Sel =) .. Děkuji za návštěvu =)
  • micha029

Sel a Christina

ahoj, prosím Vás, nedávno jsem se tu někoho ptala na to, jak se znají Selena a Christina Grimmie, teď ale u Chritiny na stránce jedna holčina píše, že se znali její rodiče a že se o ní Selena začala zajímat, až když zjistila, že to je ona, ta slavná z youtube ...
    Myslíte si, že je to tak možné?
    Díky za případné odpovědi *3*
  • Pro fanoušky Sel :)))

Jsi Seleny fanoušek?? Tak se přidej do FanStránky na facebooku pro Sel fanoušky: Selena Gomez CZ http://www.facebook.com/pages/Selen a-Gomez-CZ/235577736466279 :)))
  • princess_lucinkaa

FOTKY...

Holky chtělo by to ňáký nový fotky Seleny *14*
  • Selnka je bestovní

Ahojky Selenka je úpa best já ji lowuju *muck* *muck* *muck*
    • selenka.1

Re: Selnka je bestovní

No já můžu jneom souhlasit.. *4*
      • Re: Re: Selnka je bestovní

jo já taky..Selena je super *14*
        • Re: Re: Re: Selnka je bestovní

*5*myslim že všichni tady na diskusi Milujou SEL.. *14* *14* *14* a já moc moc
          • _vikiska_

Re: Re: Re: Re: Selnka je bestovní

o občas sem příjde i někdo kdo ji nemá rád *9* ten by sem ale neměl chodit :D Sel je nejlepší :) *14*
    • selenka.1

Re: Selnka je bestovní

No já můžu jneom souhlasit.. *4*
  • vanessavk

Spoznať vás:)

Ahúj:) Chcem vás spoznať viac *4* Myslím vás Selenky *3* No tak ja som Veronika *1* Môj blog je vsetkoodverci.blog.cz:-D mám rada Sel, Van, Mil, Dems a Ash *14* dobrú *15* *15* *15* *15*
    • selenka.1

Re: Spoznať vás:)

ahoj já jsem Sandra, blog taky nemám a mám ráda Selenku, Justina biebera a miley s Vanessou *3*
    • Re: Spoznať vás:)

ahoj já sem Anča je mi 13 miluju Selenku blog nemám ale přemejšlim o něm xD a taky mam ráda Demi Justina Bierbra Ashley Tisdale a Honzu Bendiga xD *14* *14* *4* *1* *3*
    • _vikiska_

Re: Spoznať vás:)

Já jsem Kristýna a můj blog je www.selenagomez-all.blog.cz :) Mám ráda Sel a Jonas Brothers, pak Justina Biebera, Taylor Swift ... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit