-
SELENA NEW ALBUM
http://demdemilovato.blog.cz/1008/s elena-gomze-novy-album-a-year-witho ut-rain
o Seleninom novom albume -
SELI JE SUPER
mam ráda SELENU *3* *3* ALE JUSTINA už moc ne *10* *13* -
-
Re: SELI JE SUPER
TO JÁ TAKY NE,PROTOŽE MI SELENU PŘEBÍRÁ. *16* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: SELI JE SUPER
DIVOČÁK: ON TI SELENU NEPŘEBERE... PROSÍMTĚ TA KDYBY MU HO VIDĚLA V POSTELI TAK ZDRHNE *15* *15* UŽ TEBE UŽ TO MÁ JISTÝ KDYŽ UŽ SI S NÍ CHRÁPAL *15* -
-
Re: Re: Re: SELI JE SUPER
NO TO MÁŠ PRAVDU. JÁ S NÍ CHRÁPU POŘÁD,ALE TEN BIEBER SE MEZI NÁS POŘÁD CPE. ASI MU TO BUDU MUSET VYSVĚTLIT RUČNĚ A STRUČNĚ,KDO SE SELENOU BUDE CHRÁPAT. *15* *15* JINAK SELENA BY NEUTEKLA,ALE SPÍŠ BY SE MUSELA SMÁT. ON TAM URČITĚ NIC MOC NEMÁ. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER
A říká vám něco Prsten čistoty? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER
Bezva. *9* -
PŘESNĚ TAK *15* *15* -
PROTOŽE MY ZA TO STOJÍME. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
No to by mě tedy zajímalo proč... -
NEŽ NÁS POZNALI.. NOSILY PRSTEN SUDNOSTI OBĚ.... PO NAŠEM SETKÁNÍ A SBLÍŽENÍ.. HO ODHODILI RYCHLOSTÍ BLESKU.. *15* *15* -
ASI TAK. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
PŘESNĚ TAK JÁ A DIVOČÁK JSME TO NAŠIM HOLKÁM UŽ SUNDALI... SEL I MILEY UŽ DÁVNO NEJSOU TO CO BÝVALI.. *15* *15* *15* -
Tak to gratuluju ke svatbě. ;-) -
NE.A JÁ UŽ HO SELENĚ DÁVNO SUNDAL. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER
ASI TAK NO *15* *15* *15* *15*
ALE NEBOJJ ONA BY TI NEUTEKLA ZA TOU BUZNOU BEZ MUTACE.. *15*
SELENA JE STEJNÁ V TOMHLE JAK MILEY.. NEUTEKLI BY NÁM *15* -
-
TO JE FAKT. MY MÁME NA HOLKY ŠTĚSTÍ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
Selly je nej ♥
SELENKA JE NEJ NEJ ♥♥..nej písnička asi love you like a love song -
mě se taky nelíbí *4*
-
soutěž
http://parketa.blog.cz/0909/nejhezc i-zpevacka-7-kolo -
9.místo
Našeeeeeeee Selenka se umístili na 9.místě..jako vanessa je tky super myslim že by si zasloužila jiný místo ale Sel..no prostě.....už aby byla na 8... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: 9.místo
jo a z osmýho rovnou na 7. *14* *14* budu sem psát co nejvíc to pude aby byla lepší..a lepší *14* *14* -
-
Re: Re: 9.místo
ok..Selena je moje zlatííško I love SElenka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: 9.místo
JO je super že šla nahoru *3* Jenom kdyby NESSYNKA byla vejš...Ale doufám že SELENKA předběhne Ashleynu -
-
Re: Re: Re: Re: 9.místo
Snad se Selly dostane co nejvýš *14*
-
-
-
-
-
Selenka je super..=)
Ahojky..Selena je supeer herečka =) Teda pro mě až po Van, ale Sel je taky super..=)Mám ju ráda.. *3* -
-
Re: Selenka je super..=)
jo já to mám naopak..ale názor je názor.. *4*
-
-
Selly je nej!
Selly je nejlepší .. a nej písnička od ní je asi love you like a love song -
selena
selena je užasná -
áá <3
Tohle video prostě musí vidět každej <3 je to video z tour - mix písniček Britney Spears, ke všemu v celkem dobrý kvalitě i s dobrym zvukem! <33 Fakt to video i celý vystoupení k tomu miluju <33 Sel je tam úžasná :)) http://youtu.be/SUzPNo-3Z18 -
-
Re: áá <3
Pěkný, pěkný! Ale já si prostě nemůžu pomoct - mám mnohem radši tu starou Selenu. S tím starým stylem. Starýma písničkama... :-(
Ale i tak jí pořád miluju!!! :-* -
-
Re: Re: áá <3
Mě se zdá lepší teď, obvzlášť na koncertech <3 Ale mě se nezdá jiná .. V čem myslíš? V oblíkání? Podle mě se tak oblíká protože je léto, chovánim je přece ppořád stejná, milá holka jako byla vždycky ;) -
-
Re: Re: Re: áá <3
Zdá se mi jiná. Jakoby "odvážnější". Nikdy dřív by si na pláži na veřejnosti nerozepnula plavky, nikdy předtím nezpívala po nočních klubech, nikdy před tím nefotila fotky typu: http://www.hiddengarments.cn/wp-con tent/uploads/2011/07/selena-gomez-m exico-elle-2011-778x1024.jpg
I klip k písni Love You Like A Love Song není jako od ní. Jakoby se prostě snažila být co nejdřív dospělá... -
-
Re: Re: Re: Re: áá <3
Já v Selence nevidím žádný rozdíl :) Mě se zdá pořád stejně tak krásná a úžasná jako v tu dobu, kdy jsem zjistila kdo vlastně je (úžasnej človíček) ♥ Nedělám v ní rozdíly jako jestli je lepší teď a nebo předtím byla..Já jsem opravdovej fanoušek, a ti na ní vidí jenom to nejlepší a nehledají na ní žádný chyby (ona ani žádný nemá) je prostě úžasná sama o sobě, tak jako v ten první den co jsem jí uviděla ve filmu Princess Protection Program :)♥ Nikdy na ten okamžik nezapomenu, ten mi změnil život ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áá <3
Jo přesně tak :) Já jsem jí taky znala z Kouzelníčků, ale to mě tak nebrala (stidím se za to) ale pak jak jsem jí poprví uviděla v princeznách, tak jsem se do ní zamilovala :P (jako fanoušek) :D♥ -
přesně :) Já jí poprví viděla v kouzelnících :D Ze začátku sem jí takhle nemilovala, ale poslední dva roky sem jí začala úplně milovat :D <3 I kdyby chodila nahá, tak to pořád bude naše zlatíčko.. <3 Sel je úžasná a milá - a to se podle mě nikdy nezmění <3
-
-
Re: Re: Re: Re: áá <3
Tak nemůýe bejt napořád jako 15ti letá ;) Prostě už jí je 19 no .. Lepší než kdyby se začala chovat jako Miley - ta už byla jiná snad v 16 .. -
-
Taky jí mám ráda pořád stejně hodně!!! :-* Myslím si, že to nijak nepřehání, a to je na ní skvělý!! Viděla jsem jí poprvé v Kouzelnících, a hned jsem si jí tam oblíbila! (Ale nemůžu říct, že i kdyby chodila nahá, tak bych jí měla ráda pořád stejně, jako psala Sel.96, protože už by to prostě nebyla ona!!!) :-) -
MĚ SE LÍBÍ,KDYŽ JE ODVÁŽNĚJŠÍ. NESMÍ TO ALE PŘEHNAT,TAK JAKO JINÉ CELEBRITY. TO U SELENY ALE PODLE MĚ NEHROZÍ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-