-
Mazání
Mažu to já kvůli vulgárním nebo urážlivým slovům (a je jedno, jestli v nadpise nebo v obsahu) a ne kvůli tomu, kdo s kým chodí nebo nechodí, to je mi úplně ukradené!! Pokud si napíšeš svůj vlastní příspěvek bez invektiv, určitě tady zůstane!(tvoje chyba je, že dáš vždycky reagovat na nějaký nevhodný příspěvek, ten smáznu a tím se automaticky smažou i reakce)
hudy -
-
Re: Mazání
Selena ma umele prsa???
-
-
pet shop si ymslíš že máš jenom ty kluka já mám hezčího jmenuje se jeremy a je krasnejj :DD
-
-
a umi tvuj Jeremy breakdance umi tvuj Jeremy malovat neumi muj Sebastian to umi takže jsi nevymyšlej ja stejně vim že jsi to vymyslela z phineas a ferb jako Candy a Jeremy.Vsadim jse že tvuj jeremy je hnusnej.
-
-
haha nemám za potřeby si vimišlet kluka z phinies a ferb není mí 5
Jo tvuj umí všechnoo haha jo umí brekdance a tancuje taky bachatu jestlí vubešc víš co to je haha !!! jo a nezaleží natom violettalen dobře sto napsala !!:DDD -
-
jo umi breakdance ale jo ho kvuli tomu ne miluju jasni tobě by taky nebylo přijemni kdyby ti někdo uražel kluka neumi všechno na světě a hele každa holka stoji za sveho kluka ja jen žekla co umi.Co umi ten vaš?
-
-
haha alé ty si uražela mí sme otím tvym nic neřeklí !
všák v poho taky se zastavm sveho kluka
Jeremy umi brekdance a tančí bachatu ve fenixu v brně
:-* a nemilujuho jenom skrz toho alé prottože je užasnej a a hodnej sme spolu už 3 měsíce !!:DDD -
-
ale Jeremyho ma leonetta ne ty haha.Takže leonetta je haha to nechapu?
-
-
-
-
Každej by se obešel bez breakdancu!!! Hlavní je že ho máš ráda nezáleží co umí!!! Záleží jestli ho máš tak ráda a dáváte si třeba pusu nebo něco takovýho!!
-
-
-
Violettaleon hjek wqes luf dater gerft soxolan ase nes y dertan fight akoj ddcezrtav lusfkjat. Překlad violettaleon ti jsi nesnesitelna když někomu nevěřiš ale jinak jsi fajn a dertan znamena promiň po arabsky kdyby něco.
-
i love her:-*
Selenka je proste uuuuuzasná,a v "kouzelnících z Waverly place" je taky moc supeeeeer *14* *14* -
-
Re: i love her:-*
Jojo to je *14* *3*
-
-
HOJKY
ahojky lidí, už máme 960 příspěvků...HURRÁÁÁÁÁÁÁ *15* *15* *15* *3* *4* I LOVE SELENKA!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Who Says
Slyšeli jste už Who Says?:) Je to úžasné♥ -
selena
hele seleno si fakt uplná kráva jak mužeš chodit s justinem pro mě si pedofil že chodíš ještě s dítětem si uplná nula a tem video klip s tím ružovím koněm si fakt přehnala nemáš právo se k těm zvířatum tak chovat nejraději bych tě zabyla nemáš právo zady deál žít jenom znečistuješ ovtzduší tím tvím smradlavím hnusním dechem vždy když otevřeš hubu tak se dusím tak ji hned zavři janak ti s tím pomužu *1* -
-
Re: selena
To je fkt úžasný nějaká pipka tady sll zesměšňuje nechápu proč, neumíš psát radší si opauj vyjmenovaný slova a nepiš stupidní komentáře k mým oblíbeným star si naprosto trapná myslíš si, že si to selena přečte, tk to asik ne todle českej web ne americkej bože holka dopěj xD xD xD -
hele abis viedela selena není kráva jasní a mimochodem justin není díte a vúbec vničem nemáš pravdu. -
-
Re: Re: selena
Ty chyby děláš schválně, nebo si vážně tak natvrdlá? abIs, jasnÍ, vÚbec ..
-
-
zabYla, tvÍm, smradlavÍm , hnusnÍm :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |Ty vole, chtelě bych vidět, jak bys jí tohle řekla do očí :D To bys radši dělala jako že neexistuješ :DDDDDDDDDDDDDD Trapko :DDDDD -
-
Re: Re: selena
sisulínek: Bože to je tak ubohý.. zahrab se pod zem a už nevylízej! :D
-
-
jezis bez do prdele je fakt ze bobra nesnasim a selenu mam rada ae maj oba pravo na svuj zivot chcou byt spolu? FAJN!! nechteje bejt!tky nepisu bobrovy do diskuze ze je prihrata bukva a ze si selenui nezaslouzi tak ju nechte na pokoji ujety bobrfanynky!!!!!
-
-
Ona totiž spívá krasně
-
nema na nic
pavlusqo tobe 16let prijde na maly díte?podle me je to teenagerský vek dky holka dospíva...hm dobry no tvuj nazor když si to ymslíš mysli si to..ale podle me neumí ani poradne zpívat...velekej hlas jako miley to jaspon enco..ta ma hals velke hvezdy ale selena..dovolte mi se zasmat.wovp je traparna pro 5lety jako pro tebe pavlusqo že:Pno nic..mej te se..a doufam že všichni nejsou tak hloupy *15* -
-
Re: nema na nic
tak hloupý jako kdo?!!! *16* *16* miley ma sice hezky pisnicky a velkou karieru ve zpívání a podel mě má i selena velkou kariéru ae ve hraní!! a jesi se ti nelíbí názory ostatních tak sem pste nelez! opakuju se zase!! tohle sou prispevky aby sem lidi dávali navrhy zdůražnuju na tu urřitou osobnost ne?!! at sou jakykoliv!! neponižuj tady nikoho a už ůbec ne povlusqu!! jako znáš ji?! ne!! ubec nic o ní nevíš!! boooože tak ma rada selenu no...ty zas miley a bere ti to nikdo?! ne tak se laskavě nad sebou zamysli a zmlkni!! *16* *16* -
-
Re: Re: nema na nic
toto nebolo tebe ale tejnad tebou *4*
-
-
-
Fotka
ta poslední fotka je nádherná!!! -
-
Re: Fotka
jo je úžasná *3*
-