Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaela23

Ramona and Beezus

Ahojky, prosím vám nevíte jestli už se dá stáhnout ten film Ramona and Beezus s cz dabingem,, jestli jo tak prosím pisnite kde nebo pošlete odkaz... díky *4* *3*
    • Re: Ramona and Beezus

http://www.ulozto.cz/hledej/?q=ramo na+and+beezus+cz+avi tady jedno z toho stáhneš...:)
  • Ja ju neznásam !!! Druguje!!!
    • Megi951
      A to ti nakecal kdo??!! *8* *10*
  • selenu gomez nesnašim ona hodně změnila justina bibra a jeto pravda nemužu říct ale jo hezky se oblika ale nemusim ji
  • j

tak to s tebou souhlasim *3*
  • nespesna

stránka

http://misa-kulisek.blog.cz/
  • kikiss11

...

Selenka je moooooc krásná uplně ji závidím!!!!! *14* *14* A moc hezky zpívá........krásné sluníčko moe:) *14* *14* *14* *1* *1* *4* *14* SEEEEEE *14* LLLLLLLLLL *14* EEEEEE *14* *14* NNNNNN *14* *14* KKKKKKK *14* *14* *14* *4* *1* AAAAAAAA *14* *14*
  • papouchmichal

nespravedlivost

To je nefér že v tý anketě o2 arény nebila selena já bych ji tam rád viděl. *9*
  • sel.96

:DDD

Tak jentak mě napadlo, jestli má třeba Sel facebook, na kterej si přidá jenom svoje známý :DDDDD Ani nevim jak mě to napadlo :DD Třeba pod falešnym jménem, a nebo si lidi myslí že je to jedna z falešnejch tak si jí nikdo nepřidává .. *15* *15* (to víte, podle Toma mam mozek, což sem doteď nevěděla *15* )
    • armenakos1

Re: :DDD

ty jsi Ťulin *15* *15* *15* *15*
  • dfggfh

selena ma za chvili live chat!! nemuzu se dockat:)
  • stormgirl

!!!

DIVOČÁK: Neber si ty urážky osobně, oni jenom nemůžou překousnout, že máš vlastní styl, a oni nemaj ani na to, aby si nějakej vlastní vymysleli... ;-)
    • Re: !!!

TO SI NAPSALA MOC HEZKY. JÁ NA TY URÁŽKY KAŠLU. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: !!!

Správně, to je nejdůležitější!!! ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit