-
Re"selena
Čau sel! *1* -
-
Re: Re
ahojky zdravím všechny já jsem selena gomez!Znám se s touhle holkou !Ahojík Naty! *1* -
-
Re: Re: Re
čau vík už si dokončila to album sel? *3* -
-
Re: Re: Re: Re
TO SI ZE MĚ DĚLÁTE SRANDU VY KRAWKY TRAPNÝ!!!!! *1*
TYHLE LIDI PROSTĚ ZE SEBE NIKDY NEPČESTANOU DĚLAT IDIOTY!!
*1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re
ježiši kriste tohle nemá konce.... takový trapky toto... jasně už vidím jak Selena mluví česky... řekl bych že vám dvěma bude tak 9 let *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re
hele co vam je dotoho jak si tady nekdo hraje na sel a nebo na nekoho jinyho prece to je jejich vec a tady se maj psat komenty na selenu gomez a ne vase rozhovory neco vam reknu at ze sebe nekdo dela sel nebo ne vsichni ste trapny jak se o vsechny starate starejte se sami o sebe a bude to lepsi *1* -
JSOU TO MAGOŘI,KTEŘÍ SI MYSLÍ,ŽE JIM NA TO SKOČÍME. *15* NO DĚTI JSOU TO ASI TAKY. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Buď to jsou nějaké děti, které si myslí, že jim na to skočíme, nebo to jsou magoři, kteří si z nás dělají srandu...!!!!! *1* -
MÁŠ PRAVDU. NEBUDU JI ZATĚŽOVAT S TAKOVOU HLOUPOSTÍ. *15* *15* MÁME NA PRÁCI LEPŠÍ VĚCI,NEŽ SI POVÍDAT O NĚKOM,KDO VĚŘÍ,ŽE JE SELENA. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
*15* *15* *15* *15* to ani nemusíš Divočáku *15* *15* *15* *15* -
TO SELENĚ ŘEKNU,ŽE SE TADY ZA NI NĚKDO VYDÁVÁ. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
a taky je dobra herecka *1*
-
ahoj seleno seš krasna kdiš si naha na fotkach si sexi
-
Vše nej...!!
Všechno nejlepší !! *1* *4* -
selena je super a moc hezka a taky jsem rada ze uz nechodi justinem biberem a jeste kdyz ji nekdo nema rad proc tu chodi
-
-
Ona s Justinem chodí *3*
-
-
Ahojte
Ahoj holky jak se vede?Zítra už je vízo jupí...a kam letíte o prázdninách? Já do Bulharska a moc se těším...Selena je skvělá a ten song Naturally je bestovníí -
Gratuluju!
Gratuluju Sel! dneska ses dostala z místa 4. na místo 3. v TOP osobnostech. Třeba jednou porazíš i Miley!!! *14* *3* -
-
Re: Gratuluju!
Jj Mileynu musí porazittttttt *14*
-
-
ja ked som v škole tak si stále spievam tvoje pesničky *1* *15*
-
Je mi velice líto co se stalo její mamce :( I přes hodně práce za ní Justin jezdí je užasnej :* :)*
-
selena
Selena je super zpěvačka!!!Moc se mi líbí jak zpívá, stejně nejhezčí songy má ty které natočila se svojí nejlepší kamarádkou Demi Lovato...Je to i suprová herečka *4*