Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč???

Já to vůbec nechápu. Proč se tady pořád hádáte o to, kdo je lepší, jesli Selena nebo Miley? Někdo má rád Selenu, někdo Miley, někdo obě, a někdo ani jednu. Vždyť je to jedno! Nikdo nezmění cizí názor tím, že budete jedný nebo druhý nadávat!!! Selena s Miley spolu nijak nesoutěžej o to, kdo je lepší, tak nevím, proč my bysme měli! Každá je jiná, a ani se NEDÁ říct, která je lepší. Někdo má rád tu, jinej tu. Tak to tak nechte, a nehádejte se o to!!! Miley je na prvním místě proto, že je populárnější. Teda, protože je Hannah Montana populárnější, a ne proto, že je lepší. Maj jí rádi děti, a tak. Tak nebuďte vy jako děti!!!! Mír? Mír!!! *1*
    • armenakos1

Re: Proč???

už sem si myslel že s tebou budu souhlasit ale jak si řekla to s hannah montanou a dětmi tak tím sis to posrala. já ti nvm ale tak selena pokud vím taky se proslavila hlavně díky hraní v Kouzelníci z Waverly... a Miley měli děti rádi dřív.. ted má miley fanoušky všech věkových kategorií.... ted už spíše dospělejších.. *13* *3*
      • Re: Re: Proč???

No,co jsem si všimla, tak pod novejma písničkama od Miley (Can't be tamed, Who owns my heart) všichni píšou jenom jak je teď trapná a jak se snaží bejt jako Lady Gaga, Kesha, a tyhle ostatní, ale pod Hannah Montanou píšou děti, i dospělí, jak je to skvělý, vtipný, zábavný, atd. Takže to není tak úplně pravda. A já vím, že KZW jsou taky oblíbený a populární, a že Selena se tím proslavila, ale nic nezmění to, že je Hannah Montana pořád všeobecně oblíbenější a populárnější, než KZW. Jo, a o Hannah Montaně jsem mluvila jenom o tom seriálu, o ní osobně jsem nic neříkala. A nemysli si, že Miley nějak nadržuju, já jsem neřekla, ktero mám radši. *3*
        • Re: Re: Re: Proč???

*Kterou. *3*
          • Re: Re: Re: Re: Proč???

MILEY JE FAJN A JE VIDĚT,ŽE JE OBLÍBENĚJŠÍ NEŽ SELENA,ALE JÁ PŘESTO DÁVÁM PŘEDNOST SELENĚ. PROTO JSEM TAKY HLAVNĚ TADY A NA DISKUSI MILEY SE DÍVÁM VYJÍMEČNĚ. NO TED SE MŮŽU JÍT PODÍVAT. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Proč???

ok ok já se taky nechci hádat jak někdo (kristynajackson)

od tebe to beru *3* *4* *3* Já mám rád Selenu i Miley. ikdyž Miley víc ale Selenu mám rád taky . *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč???

Opravdu jsem nechtěla, aby kvůli mě začala další hádka. Vždyť je to jasný, že dřinu měly obě. A navíc je blbost mít rád jednu z nich víc, protože víc dře... To je přece nesmysl. Někdo může dřít jako kůň, a pořád může bejt stejně hroznej. Selenu máme rádi ne proto, že víc dře, ale proto, že je hodná, talentovaná, vtipná, protože má svůj styl, a protože je prostě skvělá. A Miley zase z jiných důvodů. Ale z dřinou to nemá nic společnýho!!!! *3*
            • armenakos1

to právě že není... v té knížce co píše jak musela furt dokola jezdit na konkurzi hannnah a tak... to jako podle vás nebyla dřina ?? jezdit furt sem a tam.. když ještě v té době nebydlela v los angeles... myslím si že miley se kvůli tátovi uměla pohybovat v šoubiznysu to jo.. ale žádný ústupky nikdy v životě díky tátovi neměla a v hannnah montaně už kór ne.. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Proč???

jo, ale nikdy nevíš, co je tam úplná pravda. Asi sotva tam Miley může napsat, jak to bylo úplně doopravdy. Aspoň trochu si to přibarvit musela. Ale rozhodně si nemyslím, že změnila vše, třeba to, jak vyprávěla o šikaně, to je určitě pravda a možná ještě něco vynechala, protože jí pro ní bylo těžký vzpomínat nebo o tom psát. Stejně to M měla v něčem jednodušší, protože měla slavného tátu. To, že byla odmalička v kontaktu se shoubiznisem je prostě výhoda.
            • armenakos1

hele přečtěte si všichni knížku Milníky na mé cestě a tam se dozvíte pravdu jak miley musela dřít aby se dostala na konkurz hannah a další věci.. když si tak moc myslíte jak nemusela vubec dřít.. *9* *13*
            • pavlusqa

Vždycky to tak bylo a bude..lidi už od samého začátku srovnávali Miley a Selenu? A víte proč? Protože jedině Selena Miley mohla konkurovat:) Souhlasím s tím že Miley byla je a bude vždy populárnější než Selena a proč? Protože jak už bylo zmíněno seriál Hannah Montana ji vynesl absolutně nahoru,ale musím zdůraznit že to byl pouze jeden seriál,narozdíl od Seleny která si svou cestu ke slávě musela pořádně dobýt,němela žádného tatu ktery by ji do její brange zasvětil a šla od jedné role k druhé.. a už jen pro tohle si ji vážím tisckrát více:)♥ Dobyla si svou slávu čestně a bez jakychkoliv skandalů,a sem si jistá že slavná zůstane, a nezáleží jestli je lepší nebo horší než někdo hlavní je že je:) a my ji můžeme jen dál podporovat *3*
  • hele mám ráda Selenu gomez také je můj vzor a ty které jste o ní napsali ošklivé věci se mi i někomu jinému vůbec nelíbí a o justinovi to samé vím že občas sklamal , ale co se dá dělat každý člověk je jiný. *4*
  • Je krasna
  • mieylilly

selena

jo ty nový se mi líbí víc než ty starý!Ale pořád zkouším tu písničku fanky čapka *1* *1*
  • jdete na o2arena.cz a sjedte dolu a vpúravo hlasujte pro sel aby byla v o2 arene, musime predehnat miley! :D
  • sel je naozaj super *3*
  • Seleno jsi má neoblíbenější herečka či více známa skvělá zpěvačka *15*
    Taky ještě jednou přeji vše nej k narozkám a taky k narození tvé malé sestřičky:)
    *2* Máš nádherné písně

A pravde je to že když jsi ty byla malá a já byly jsme si hrozně podobné,čemu jsem vděčná a díky že jsi *1* jsi nádherná,milá,přátelská,vtipná holka:)
    • Ona se jí narodila sestříčka ??
  • jj

selena je naj na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • N

Zjistila jsem jak jsem na chatu se Selenou že bude slavit narozeniny v LA s přátely a rodinou a bude barbikju (nevim jak se to pise) a jeji nej květina je žlutá růže *15*
    • sel.gomez

Re: N

ahoj prosimte kde se da chatovat se selenou? ja tadz sem nova tak to jeste nevim. napis mi dzytak na mail Domca375@seznam.cz *14*
    • andreak

a nevíš její opravdový fb náhodou
    • magon

s přáteli s měkkým i ! *15*
  • selena it the best beautiful girl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit