Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy birthday, Selena ... :)
  • Happy birthday, Selena... :)
  • seleno si neeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* jen mimochodem nechapu proc se vsude pise ze je taylor jeji nej kamoska a pri tom nikdo nevi ze jedina kamaradka kterou zna uz od mala a jedina ktera ji jeste nezradila je demi lovato
    • Je její nej kamarádka... :-)
  • syndynka

nn

CHcete zase vědět nejnovější novinky o svích oblíbených staar tak jukněte na www.hollywoood-star.blog.cz
  • Adruska11
    Selena je velmi talentovaná zpěvačka i herečka. Mám jí moc ráda. Má můj obdiv.
  • HURÁ

KONEČNĚ JE SELENKA ZAS DRUHÁ. *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • stormgirl

Re: HURÁ

Přesně tak. Sice se to tady zbláznilo, ale aspoň to vrátilo Selenu na druhý místo!!!! *14* *14* *3* *4* *3* *15*
  • sel.96

promiňtee

Pardon, že sem tu nebyla *9* osobnosti mi teď šíleně blbnou *9* *9*

I <3 Sel!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: promiňtee

to mě taky , pořád se mě to odhlašuje když cci napsat příspěvek a asi týden mi to neukazovalo diskuzi - vážne na nic ://, docela dost mě štve jak to tady předělali !! >://
      ale sel je the beeest a jsem moc ráda že je znovu na 2. místě - zaslouží si to ;D
      • sel.96

Re: Re: promiňtee

asi tak, teď zrovna mam celou fialovou diskzsi *9* a je skvělý že je zpátky na 2.! *14* *14*
        • Re: Re: Re: promiňtee

JÁ TO MĚL TAKY TAK BLBÝ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: promiňtee

Podle mě za to může ta reklama na Milku. Teď už je to zase dobrý. (Snad to nezakřiknu!!!!!) *3*
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: promiňtee

Jojo, to jsem udělala, ale pořád mi tady pár věcí zlobí, třeba se mi to pořád odhlašuje, nevím proč!!! *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: promiňtee

MUSÍŠ TO ZAKLEPAT DO DŘEVA. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Ona je nej

Ona je porstě nejlepší.. já jí miluju už tři roky, ona je můj velký vzor, je úžasná, jak s eoblíká, zpívá,hraje porstě všechno, miluju DOL je to úpa bets, ty oblečky, já to miluju, moc chci být jkao ona, je nej...I LOVE SELENKA
    • matulinek

Re: Ona je nej

Mno...máme to stejný akorát já miluji Vanessku Hudgens ale Seli též *14* *14*
  • ja mám sel velmi ráda *14* *3* *2* *4* *14* *14* *14* *14*
  • starsinka

pls

sháním jakékoli info o selenině módní kolekci budu moc ráda když dáte nějaký odkaz nebo něco plskypls jukněte http://wizardssite.blog.cz/
    • Re: pls

ok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit