-
I♥Selenka
Selena je prostě nejvíc nej Ona je prostě můj vzor já ji mám mOOOc ráda *14* její CD jsem zatím posluchala jenom přes internet protože u nás se nedá sehnat a musím říct že je naprosto skvělé nejvíc písnička NATURALLy je bomba *1* A taky chci aby stoupala stále víc nahoru v TOP.Ona si to zaslouží *14* -
-
Re: I♥Selenka
přesně tháák *14* *14* *14* *14*
-
-
LEŽ
TAKY JÍ NEVĚŘÍM,ALE MÁME SE PRÝ NECHAT PŘEKVAPIT. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: LEŽ
dobře.. *15*
-
-
selena
selena nevie spevat!!!!*13* pocul ju uz nekdo live???? pocitac robi zazraky!!! *8* MATE DOVOD ABY SA VAM PACILA????no neeeeeee!!!! tak sa zamatajte nekdoryyy!!!!FUUJJ *15* -
-
Re: selena
no Selena umí zpívat i bez poítače...jinak by přece nebyla v MTV Push! -
nemusi tady jit o zpev o pekna a maji ji lidi radi ,takze mlc -
-
Re: Re: selena
Mě Selena moc nevadí je v poho a kdo neumí zpívat je Demi to je uplně děs zato Sel je v poho tak se uklidni!
-
-
Já jí kolikrát slyšela zpívat živě a zpívá moc krásně.S počítačem i bez!! Třeba tobě se nelíbí,ale my ji rádi máme!!!! -
Ale tvoje hlava neumí zpívat!!! *13* *13* *13*
Sel is Best!!!! *14* -
zametajte????
-
-
Selena není jako Miley tak je nesrovnávejte!!!
-
sel je neeeeej!
-
Si úžasná herečka a hrozně mne mrzí že máš ten lupus tu nemoc je mi tě líto a přeji ti ať se to zlepší♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) MÁM TĚ MOC RÁDAAAAAAAAAAAAASSA
-
ne
A já ti nic nemazu neboj se!!!! *3* -
Emma miluje Sel. Emma chce být jako Sel
-
-
Selena Gomwz
-
-
Sel vs.Miley
Ahojky..Myslíte že je pravda,co psaly v Bravu,že Miley Cyrus chtěla otrávit své fanynky?Já si myslím,že Miley si těch fanoušků už neváží tolik jako dřív..možná,že i tohle by byla schopná udělat,aby na sebe mohla strhnout nějakou pozornost...já vím,že by tohle Sel NIKDY neudělala,je totiž Boží... *14* -
-
Re: Sel vs.Miley
ježiš to by snad neudělala *1* možná si jich neváží tolik jako když jí bylo 15,už jich má hrozně moc.. -
Re: Sel vs.Miley
To je fakt
*3*
-
-
SEL Seš SUPERRRRRRRRRRRRR !! Konečně ses rozešla z Justinem !! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*