Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • velmi dobrá herečka,zpěvačka
  • thedevil377
    Ja mam selenu rada a myslim že ji muže mit rad kdo chce a at je mu kolik chce..Selena je vzor pro mladsi i starsi protoze i kdyz uz v noci sou nejake ty mejdany na ktere jde..vzdy je oblecena vhodne a není sprostá a myslím že nikdo nikdy někde nepsal že by se snad opila nebo že by kouřila a to je výborné..Je mila ke vsem což byla i Miely Cyrus le ta nadelala tolik skandalu-mam ji rada a toto je uprimne..Myslim ze neni hezke psat ze Sel je blbá jen proto že chodi z Justinem Bieberem protoze on je urcite taky fajn a ja obdivuju ze Sel ani nevadi ze je o dva roky mladsi *14* Ten kdo selenu ma opravdu rad-ten ji pochopi *4*
  • Ještě jsem se chtěla zeptat. V Bravu psali , že Selly vyrůstala jako jedináček a teď říkají , že má sestru tak nevím :-)
    • kate.hewlett
      zajímalo by mě proč nemá ve vztazích Biebera :D to už to přestalo bavit i lidi v redakci že to oddělali? :D nic proti nim nemám jen mě to zajímá *3* *4*
    • Její sestře je teprve 1 rok (asi 1 a pul). Jmenuje se Gracie Elliot Teefey. *1* *1* *1*
  • Sell

Podľa môjho názoru je Selena super..je kamarátska a má rada deti..ja ju mám veľmi rada.Chcela by som ísť na jej koncert.A myslím si,že Selena Gomez sa vôbec nechce podobať na Miley,pretože viem,že oni dve sa nemajú moc v láske a neviem prečo by to robila.A ešte si myslím,že tí čo ju nemajú radi,jej len závidia.To tak v živote chodí.Ale ja ju mám moc rada a som aj rada že chodí s Justinom.Aj do toho sa už veľa ľudí stará že s ním chodí!! No a čo?Je to jej vec!A láska je veľmi krásna vec.Toto všetko bol môj názor.A kto má iný,jej závidí.
    • Re: Sell

máš úplou pravdu vevšem. *1*
    • Re: Sell

myslim si ze ta selenkagomezová (didulik1052000) má úplnú pravdu.
      • stormgirl

Re: Re: Sell

Selena a Miley se jen nekamarádí, jinak proti sobě nic nemají. A Selena se rozhodně nesnaží být jako Myley, to se mi právě na Seleně líbí, to, že má svůj styl, a že je pořád taková, jako bývala, i když už má teď mnohem víc možností. Nestala se z ní žádná trapačka. ;-)
  • pavlusqa
    Všem Selenatorům všechno nejlepší do Nového roku !! :)) Nemůžu uvěřit že už jsem tu víc než 3 roky a tahle fanbase se tak rozrostla .. Selena je prostě užasná !! :)
  • Huráá! Selena je zase na první místě! *15* *2* *14*
    Tak se jí tam pokusme udržet!!! *3* *14*
  • SEL je úplně nejlepší!!!!moc ji fandím je dokonalá...je strašně krásná asi nejlepší a nejhezčí herečka a zpěvačka... *14* *1*
  • jjjjjjjjjjjj

Njn ja sleduju Wizard of waverly place...Je to uzasny serial.... *14* *14* *14*
    • mrs.bajunecqa

Re: jjjjjjjjjjjj

sou no a videla si vcerejší díl?? Ten s tim filmem
      • Re: Re: jjjjjjjjjjjj

uzasny jak hovno *15*
        • pavlusqa

Re: Re: Re: jjjjjjjjjjjj

Cauvec asi tak pokud ji ani neznáš tak ji tu neurážej !!!
  • Dik ze smi poradil/a akorat o jeden den pozdeji a jsem v ceske republice a v mecte praha hlavni meto cr. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *15* *15* *15* *15*
  • selly-libu

Sell je normalní !

Takže vypadá to si každy myslí že je Sell lráva atd... To není pravda ..Sell je krásná , milá , inteligetní a rozhodně není kráva tak se do ní přestan te navážet tohle je jen pro Fanoušky Sell a né proty co ji nemají v lásce ...No je pravda jak nechala nabarvit koně na růžovo to celkem přehnala koním to vadí a můžou dostat otravu kůže to ji neomlouvá že je slavná ale ... jinak je v pohodě a mám jí ráda dokáže se stvět sama za sebe a za to ji opravdu obdivuju není jako Miley atd... Ona je jiná tak si toho važte ano !!! je normalní jako my ! a zaslouží si to co má ...=) a kdo semnou souhlasi či nesouhlasí tak to oznámkuj te at vím co si myslíte ANO či NE =) já oznámkuju za 1 pač Sell je suprová holčina ..=) *4*
    • stormgirl

Re: Sell je normalní !

Myslím, že máš pravdu. Akorát bych hrozně nechtěla, aby se z ní stala taková "dospělačka" jako z Miley. Byla by to škoda, protože má svůj styl, a proto jí mají lidi rádi. (A vůbec mi nevadí, že nechala koně natřít na růžovo. Taková konina...) ;)
      • selly-libu

Re: Re: Sell je normalní !

Mě vadilo že nechala koně natřít na růžovo ale každy dělá chyby ... Ale Sell se to snaží opravit alspon v to doufám =) jinak je normalni jako my ! chová se tak a taky je... *4*
        • stormgirl

Re: Re: Re: Sell je normalní !

Ale to, že nechala natřít koně na růžovo neměla být žádná akce, kterou by nám chtěla ukázat, že už je dospělá. Nevím, proč to lidem tolik vadí, vždyť to bylo jen na fotku. (A to říkám já, mě normálně ubližování zvířatům strašně vadí, ale tohle je fakt prkotina, zvířatům lidi provádí mnohem horší věci!!!!!) ;-)
          • selly-libu

Re: Re: Re: Re: Sell je normalní !

Protože to koním velice vadí jejich kůže je velice citliva víš ...Já miluju koně a proto se mi to moc nelíbí ... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit