Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vipadaš jako d e v k a haha *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* prase jedno
  • selena je nejlepší
  • Selena Gomez jeNEJLEPŠÍ podle mě! *4* *4* *14*
  • Mas pravdu ze je nema srovnavat protoze je Selena Gomez Je lepsi
  • Sel, jsi nejlepčí: lepší než miley cyrus (nazor na miley: *11*) ještě že jsi nedopadla jako VONA, to by mě trefil šok, ale ty teď jsi ohodně lepší, udělala jsi mi radost Selenko *14* *14* *14* hrají te ted v rádiich a fanoušci chtějí jenom tebe a miley nééé (asi), mas koncerty a skládáš nové songy ale Mileyna je úplnýý opak: dlouho nenapsala žádný song ani nemá koncert a ztratila mooc fandů, Selenko, jen tak dáll... *3* *14* *4* *5* *14* *14* *14*
    • Náhodou Miley se hodně hlasově zlepšila, kdežto Selena uvízla pořád na to dětském hlásku... Navíc Selenina live vystoupení jsou strašná NUDA. Nikomu Selenu neberu jen píšu svůj názor. NOH8 *3*
  • ani0
    Selena je moje nej nej milejší!nádherně zpívá,hraje ve filmech a + je i krásná u mě má rozhodně palec na hoře!!si skvělá selenko! *14* *14* *14*
  • martinkooooooo
    ona je waaaaaa *14* *14* *14*
  • Selena je nejlepší zpěvačka na světě a já ji miluju. Má fakt super písničky a její vlasy jsou úplně krásný a ona taky. Chtěla bych ji někdy vidě na vlastní oči a jít na její koncert. *4*
    • To ja taky
  • je boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hi Selena , you're the most amazing singer, actress and fashion designer . I have a whole room plastered with posters yours . I am going to your concert in Prague. Because you're the best. Ps . All the best for your birthday today, whether you like to continue doing well and I hope you have a lot of fans .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit