-
je skvělá herečka i zpěvačka . nechápu proč v top osobnostech není 1 *4* *1*
-
Zasloužila by sis 100 tisíc like :D
-
Selena je prostě nádherná! Závidím jí! Chtěla bych být jako ona!
Miluju jii *14* *14* -
Ja ji upne nejvic zboznuju! Nejen ze je uzasna herecka ale i velmi dobra zpevacka a ja ji ma strasne rada! *1* *2* *15* *3* *14* *4* *14* *14* *14*
-
ona má znamení jako já *8* *8* *1*
-
Čau lidi, jak to jde? Co je novýho? Dlouho jsem tu nebyla, navíc mě štvalo že už Selena nebyla na prvním místě TOP osobností, ale teď co měla narozky jsem se rozhodla sem zase napsat, navíc teď je na druhým místě, a to je celkem fajn. :))
Tak honem, honem... chci znát všechny novinky... :DD :DD -
natturaly
všichni jistě a dobře znáte Seleninej singl natturaly tak přesně tenhle singl je v americké hitparádě na 36.místě!!!! *congratulation*
a od té doby dávaj tenhle singl na očku tk se koukejte!!!! *14* *3* *14* *14* -
-
Re: natturaly
já se jukám ráno i večer a ještě jsem to tam nezastihla škoda *9* ale určitě to budou hrát ještě víckrát denně..tak snad to stihnu -
-
Re: Re: natturaly
dáváj ho hodně v novinkách a v jízdě ale ztm sem ho taky na očku viděla jenom 2x ale aspon něco *14* *14* hlavně že jí hrajou
-
-
Na očku???? paráda!!!! *14* -
Jupí!! *14* *14* *14* *15*
-
-
Sel zpívá moc hezky
-
Sel& WISHLIST!
Prosíím, vím že jsem to tu už říkala ale prosííím hlásněte pro sel na WISHLISTU! Má 6% jako Kesha a teď má možnost umístnit se na 4. krásnem místě! *14* prosím hlásek pro Sel here:
http://mtv.nova.cz/clanek/porady/mtv-wishlist-hlasuj-zde.html
thnx -
-
Re: Sel& WISHLIST!
Už jsem hlásla tak doufám že se umístí udělám cokoli pro Sel je nej *14* *14* *14*
-
-
Pro "ahoj" : jakýmu Irenkovi píšeš tyhle kraviny? A proč zrovna tady? Tady pro tohle není místo takže si hezky zales tomu svýmu Irenkovi do p***le a neoxiduj tady!