-
Sel je prostě BEST <33 *14*
-
Selenu mám velmi moc ráda :) je to "jakoby" můj vzor, chtěla bych být hrozně jako ona, má výborný styl a prostě všechno je dokonalá a já jí mám ráda.
A Nevíte kde je ke stažení Spring breakers? Chci ho vidět hraje tam Selena a Ashley Benson ty jsou nejlepší :) -
Vyděla jsem její fotky bez make upu a vypadá skoro stejně jako s ním.
-
Dnes jsem si koupila časopis Popcorn tam bylo napsané že Selena a Justin v hotelu rozbily lužko juj
-
selena gomez je talentovana spevacka.herecka
-
-
ja nechapu jak 19 selena muze chodit se 17 bibrem.nechapu jak se ti muže líbyt selena...
-
-
Za 1. piš aspoň normálně, tohle se nedá ani pořádně přečíst. Za 2. Sel si to tu nepřečte a je jí naprosto jedno co si kdo myslí o tom, že chodí s Justinem. Oni se milujou, ale ty nevíš co to je zřejmě ..
-
-
to není krystýna agilera je lepší *12* *12* *12* *12* *8* *8* *8* *8*
-
-
myslíš Christina Aguilera ??? *1* *1* *1*
-
-
-
Selena je naprosto dokonalá :)) I love Selena :)))
-
PavlusQa
Ahoj chci se zeptat jak se vám líbí nová fotka?..Tak nejak sem to zařídila já a vybrala tu z People Choice Awards:)..Tak co na ni říkate?:) -
-
Re: PavlusQa
Ty se máš ty můžeš seleně měnit fotky *14* -
-
Re: Re: PavlusQa
Ne ne ja jí je měnit nemužu:)).. Já jako správe mužu maximálne mazat vaše nevhodné příspevky:)..o změnu sem zažádala hlavní správce a ty mi řekli at nejakou fotku vyberu:) -
-
Re: Re: Re: PavlusQa
ty se máš ♥ -
-
selinka
Selena je nejjjjjjjjjjjjjjjjj. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* -
selinka
Nemám nic proti Miley ale Selena je lepší a Miley házela na selenu špínu. prostě selena gomez je nej. *14*
-
-
Re: Re: Re: PavlusQa
TAK MOJE UŽ PROSÍM NEMAŽ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: PavlusQa
Nepamatuji si že bych tvoje příspevky mazala ale jsou tu i další správci,kterí to mohli udělat:).. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PavlusQa
AHA,SORRY. TO JSEM NEVĚDĚL. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
Re: PavlusQa
pěkná.. *3*
-
-
Oblečení
Já miluju jak se oblíká! V KZW nosí SUPERKRÁSNÝ oblečení, zvlášť ve třetí sérii. Ale i ve skutečnosti. Ona je prostě skvělá. A to co navrhla, Dream Out Loud, to je taky úplně parádní!!! Miluju jí!!! *1* *1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *15* *15* -
-
Re: Oblečení
S tím máš úplnou pravdu *3* Selena is amazing !!! *14* *14*
-
-
....
pěkná to holka -
♥Sel♥
Selena je nej lepší než Miley a než kdokoliv jiný
je nej ♥Sel♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ♥Sel♥
♥Jj Selena je úžasná co ale ne jenom proto že dobře hraje a vypadá ale proto že tak pomáhá ostatním lidem!!!!♥
Za to jí mám moc ráda a je nejlepší ze všech celebrit na světě!!♥♥♥ -
-
Re: Re: ♥Sel♥
Jj, máš pravdu *4* ALe já mám ráda Selenku i Vanessku, pač oni dvě pomáhají lidem i dětem, kteří to potřebují a právě proto jsou úžasný..♥♥♥ *14* -
-
Re: Re: Re: ♥Sel♥
♥Jn zapomněla jsem na Vanessku!!♥Ta je taky úžasná!!♥I love Selenka and Vanesska so much!!!♥ *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ♥Sel♥
Jj..Přesně.. *4* *4*
-
-
-
-