Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • macka41

Semi

Selenka je nejlepší herečka zpěvačka na světě. Stejně tak mám ráda Demi. Ty dvě jsou slkvělé,i když mám Selenu o něco radši. Selena skvěle spívá,hraje,prostě všechno.
  • kikiss11

Ahojky!!!

Ahojky tak sem tu a jdu nám říct že Selenka v DÍVCE sice je ale jen málo=(
    Jak je tam ten rozhovor s Taylor Swift tak tam je se Sel a potom jen malý obrázek jak si šla asi pro snídani v pyžamu jinak nic víc=(
    Zítra si koupím Bravo Girl! a Top Dívku a pak to sem(když tam bude Sel)napíšu.Nebo jestli už tu Top dívku má někdo doma tak to sem taky můžete napsat.=)Přece sme se tak dohodly že=)I LOVE SEL!!! *14*
    • _vikiska_

Re: Ahojky!!!

Já jsem bohužel nemocná, takže ven nemůžu, ale mamka se mi dívala do Top Dívky a říkala, že si jí tam nevšimla :(
      • kikiss11

Re: Re: Ahojky!!!

Jj Selenka tam opravdu není ani jednou=(
        A nevíte jestli je v Bravo Girl!???? *7* *14* *14* *4* *3*
        • Re: Re: Re: Ahojky!!!

Ahooj..No, tak v Bravo Girl tam Selenka je s Taylorem Lautnerem na obrázku a jenom takový malý článek..Prostě je to o tom, kdo ze slavných spolu chodí a kdo ne. Je tam i Vanesska a Zac a tak. ALe nechápu tohle..V In touch jsem četla, že Sel a Taylor jsou zase polu a v BG, že ne..Tak teda nevim. *4*
          • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Ahojky!!!

jedno ti mužu říct jiste Sel a Taylor si viděli naposledy na jaře minulého roku:) od té doby jsou jen přátelé a ani se nestýkají :D Sel je ted momentálně nejblíž Nick Jonas!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky!!!

Aha..Tak děkuju.. *3* *3*
      • kikiss11

Re: Re: Ahojky!!!

Škoda...no stejně si ji koupím=) *14*
  • JE DOBRÁ!

JE DOBRÁ A DOTÁHLA TO DALEKO ALE TO SEM PÍŠE VĚTŠINA LIDÍ TAKŽE KDYBYCH SEM NAPSALA JAK JE UŽASNÁ TAK BY TO STEJNĚ asi NIKOHO NEZAJÍMALO.
    JEJÍ PÍSNIČKY NA MĚ UDĚLALI DOJEM A PŘIPADAJ MI JINÉ NEŽ OSTATNÍ ZÁVIDIM JÍ ALE TO TAKY VĚTŠINA LIDÍ PROSTĚ SE MI ZDÁ ŽE SVOU KARIÉRU ROZVÍJÍ JINAK NEŽ OSTATNÍ CELEBRITI A PŘÍDE MI VYJÍMEČNÁ! *3*
    • Re: JE DOBRÁ!

Je ten nej človek na světě *14*
    • Re: JE DOBRÁ!

Tak co jiného se k ní dá napsat když je to pravda. Kariéru má dobře rozjetou, má dobrý písňičky, pomáhá nadaci, je hodná na fanoušky prostě celebrita jak má vypadat *3* Sel je podle mě ten nejlepší člověk *15* *15* Selena is AMAZING *3* FOREVER *14*
      • kajuska4

Re: Re: JE DOBRÁ!

Přesně Selko máš pravdu..Selenka je božíííííííííííííí *14* *14*
  • dobre si urobila že si sa rozišla z Justinom *5*
  • jj

milujem selenu *14* *14*
  • Mrs.Wesley
    Podívejte se na Paula wesleyho a jestli se vám bude líbit staňte se jeho fandou
    • Super ,ale tady jsi na stránce Seleny. Ne nějakého Paula!
      • Mrs.Wesley
        A jsi pěkná sv*ně když píšeš k Paulovi že to je fuj*16*
      • Mrs.Wesley
        Búú vole to asi nevím...ty vole jenom chci nahnat fanoušky vole
  • omg ved moja kamaratka meria ties ako selena gomez 165 cm

ja som si mislela ze je moc vysoka ale to mi je jedno ajtak je moja naj spevačka *2* *3* *14* *5* *5* *6*
  • mrs.sharinqa

Smutný

Strašně smutnej film *9* , Alex se musela vzdát svý moci *9*
    • Re: Smutný

právě že to dopadlo moc dobře:) a navíc by na to potom nenavazoval seriál:)
      • mrs.sharinqa

Re: Re: Smutný

Ale ten seriál je hlavně o í, teď kdž už není kouzelnice bude to tak trocuh oničem
        • Re: Re: Re: Smutný

Ne ona jenom ztratila moc nejlepšího kouzelníka:) Jinak pořád čarovat muže:):)
          • Re: Re: Re: Re: Smutný

Mohli by udělat pokračování filmu protože je dost dobrej.
            • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: Smutný

určitě byl to opravdu skvělej film uplné nejlepší!!!!! *14* *14* *14*
            • piskot256

Re: Re: Re: Re: Re: Smutný

Ten film byl fakt PERFEKTNÍ!!Je to takové ponaučení!!Že si máš vážit své rodiny i když tě někdy vážně štve *3* Ale ten film je fakt DOKONALEJ!!
  • čau já si myslím ze selena je bozi kdo si to nemysli dobře jeho věc *5* *1*
  • Keby nechodila s Justinom tak by to bolo lepšie.....
    *10*
    • Tereza
      *2* Proč to řešíš? *2* Co máš z toho že s nim chodí? *2* Co by si měla z toho, kdyby s nim nechodila? *2* NIC! Chleba beztak levnější nebude *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit