Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sel.96

Hlasujte pro Sel! ♥

http://www.thehothits.com/news/2272 3/which-teen-star-has-the-best-fans ?----vote-now - tady hlasujte pro Sel *14* *14* *14* Je to anketa o tom, kdo má nejlepší fanoušky,a Sel je až 4, vim že to nemůžeme dokázat až na první ale aspoň ať má víc hlasů *14* *14* A dá se hlasovat kolikrát budete chtít *4* *14* *14*
    • stormgirl

Re: Hlasujte pro Sel! ♥

Už jsem pro ní hlasovala. Sel je nejlepší!!! *14* *14*

SELENA GOMEZ
      ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥
  • na nektere zpevačky uplne zuřim *16* ale na selenu moc ne *1* nekdo napsal ze selenu nemusi neze bych ji mela nejrači ze všech zpevaček na svete no ale je krasna ma krasne pisničky a filmy neni čeho by se mi na ni nelibilo rozhodne mam rači skupinu mirami *14* a ješte nekdy nekdo napište treb hnet třeba hnet kdo chce třeba ty *14* *1* *3*
  • payneterezie
    PLS like :) http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851
  • Ahoj ja osobne mam Selenu moc rada a chtela bych se s ni videt ,ale vim ze se mi to muze jenom zdat.Jinak jako nemusela by se vratit k Justinovi ,protoze je strasne namyslenej a ma moc velky ego coz taky vedlo k rozchodu .

Mamte rada Sel!! *14* *1*
  • Happy birthday Selena...<3
  • Koukně te tam !

www.klub-pro-girl.blog.cz
  • mrs.bajunecqa

Sel a Miley

Každej tu píše žhe Mil je lepší než Sel. Obě sou dobrý, ale radši mám Selenu! né žhe by byla Miley špatná ale podle mě je Selena obetavější! rozhodně není kopírka! Když se vám Miley tak líbí tak sem nepište urážlivý komentáře na Selenin účet! Nechte toho! Od toho abyste psali žhe Miley je skvělá máte diskuzi u Miley Cyrus! *10*
    • darkdragonfly

Re: Sel a Miley

Máš úplnou pravdu, já selenu ráda nemám ale někdo zas jo, ale tohle sou stránky pro fandy sleneny a ne pro "uražte selenu jak nejvíc můžete"... takže já a zbytek populace co maj radši Miley by se mohli přesunout na její stránky a nebo se vyjadřovat přiměřeným způsobem...
  • Všechno nejlepší!!! S mojí prdlou kamarádkou jsme uspořádali oslavu Tvých narozenin.... :)
  • Selenu mám ze všech nejradši.Vždycky poslouchám nějakou skupinu nebo zpěvačku maximálně půl roku ale Selena se mi líbí od té doby co jsem ji jako malá viděla v seriálu Barnya a jeho přátelé.Až jsem postupně byla starší,hned mě zaujmus seriál kouzelníci z Waverly ale naštvalo mně ža v hannah Montana s ní udělaly takovou zlou holku jakou neni.videla jsem všechny její filmy a mam ji rada do tet a vždy budu!! :)
    *14* *14* *14*
  • Twilight21
    Selena skvěle zpívá a chtěla bych vypydat jako ona až vyrostu *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit