Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Selena

Selena už zase s Taylorem chodí píšou to všude v časákách
    • _vikiska_

Re: Selena

Podle mě to jsou blbosti...
  • kate.szv
    Moc jí nemusím, ale nebudu tu psát nic proti ní. Je pěkná, mladá, úžasně zpíva, úžasně hraje ve filmech a tak. Ale furt jsem si k ní nenašla cestu si jí oblíbit. :/
  • Závidím jí uplně všechno jak hezky zpívá a hlavně jak hezky vypadá vždy jí to sluší !! *14*
  • palominka

LoL xD

Lol my jí říkáme Jelena Gomez xD *1*
    • dianna114

Re: LoL xD

*1* *1* *1*
    • pavlusqa

Re: LoL xD

To je teda vtipny *9* *1*
  • britney-selena

Vaše oblíbená písnička

Jaká je vaše oblíbená písnička od Seleny?

Moje asi A Year Without Rain. *3*
    • Re: Vaše oblíbená písnička

jéé..to asi všechny ale mezi best patří Lifi like thre´s no tomorrow, Naturally, More,magic, Round& Round, a Year without rain, a s demi jak zpívá One and the same.. :D prostě všechnyyy:D *14* *14*

Moc pěkný písničky jsou Off The Chain, Live Like This No Tomorrow, Ghost Of You!!! *14* *14* *14* *14*
      • kristynajackson

Re: Re: Vaše oblíbená písnička

A Year Without Rain *14* Naturally *14*
        Round & Round *14* I won't Apologize *14* Magic *14* Kiss & Tell *14* Everything isn't *14*
        Já jich máám hooodněě *14*
        • Re: Re: Re: Vaše oblíbená písnička

OH,TADY SE TO SRDÍČKY JEN HEMŽÍ. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

moje natarally
      • Re: Re: Vaše oblíbená písnička

JÁ JICH MÁM MOC OBLÍBENÝCH TAK NASTEJNO. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Sel je úžasná zpěvačka i herečka. To, že se někomu nelíbí že chodí s Justinem Bieberem, tak mu vzkazuju: nepleť se do jejich věcí, je přece na nich jestli spolu budou chodit nebo ne.Kdo Selenu nemá rád, tak ať drží h**u a neuráží ji tady. *16* Selena je určitě super holka, nikdo z nás ji určitě osobně nezná, ale to neznamená že je to k***a,p**a apod.
    Někteří ji viděli na koncertech(těm upřímně závidím),ale to neznamená že ji znáte. *3* Každý má svůj názor, já taky nemusim JB, ale nerozhlasuju že je teplej, d***l atd.. Jak to proboha můžete vědet ??!! Když ho neznáte tak o něm neříkejte že je teplej !!! A když je teplej, tak mi teda vysvětlete, jakto že chodí s holkama ?? Já se JB nezastávám, zastávám se pouze Sel, kterou mám ráda a proto se tu zmiňuju o Justinovi.Ok, asi jsem to pochopila, buť urážite Selenu, protože se vám líbí Justin a Seleně závidíte. Anebo se vám nelíbí že Sel chodí s Justinem, o kterém si myslíte že je gay. A poslední možnost: nelíbí se vám aní Selena ani Justin a tak tu píšete jak jsou hrozný. Jak by jste se cítili, kdyby o vás někdo napsal, že jste teplý, neumíte zpívat a plno jinech sprosťáren ??? Asi by se vám to nelíbilo, a proto (i když Selena ani Justin si to nepřečtou) je tu neurážejte !! Komentáře nejsou k tomu aby jste se tu pomlouvali navzájem, např. ona je š****a, protože říká o Seleně že je š****a. Komentáře jsou k tomu, aby jste vyjádřili svůj názor, a když někdo řekne, že se mu Sel nelíbí, tak o něm hned neříkejte, jak je blbej, protože to je jen jeho názor.Jak už jsem řekla - neurážejte tu Selenku a Justina. *7* *4* *3*
  • Podľa mňa si skvelá spevačka, herečka. Blahoželám k dietatu.:-D
    • Akemu??
  • alcan

Loli

No jak já tady čtu tu diskuzi tak se nemůžu přestat smát.Vážně, jako představovat si líbání a sex s touhle herečkou, která ani neví, že existuješ...:D
    • 8.ball.8

Re: Loli

Nepovídej, co bys dala za jedinou noc s ní. *5*
  • princess_lucinkaa

18

Velká 18náctka ♥ Všecko nejlepší Sel *5* *14* *14*
  • 22kristyl

Happy Birthday

Všechno nejky Sel!! (: ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit