-
Selena
Selena už zase s Taylorem chodí píšou to všude v časákách -
-
Re: Selena
Podle mě to jsou blbosti...
-
-
Moc jí nemusím, ale nebudu tu psát nic proti ní. Je pěkná, mladá, úžasně zpíva, úžasně hraje ve filmech a tak. Ale furt jsem si k ní nenašla cestu si jí oblíbit. :/
-
Závidím jí uplně všechno jak hezky zpívá a hlavně jak hezky vypadá vždy jí to sluší !! *14*
-
LoL xD
Lol my jí říkáme Jelena Gomez xD *1* -
-
Re: LoL xD
*1* *1* *1* -
Re: LoL xD
To je teda vtipny *9* *1*
-
-
Vaše oblíbená písnička
Jaká je vaše oblíbená písnička od Seleny?
Moje asi A Year Without Rain. *3* -
-
Re: Vaše oblíbená písnička
jéé..to asi všechny ale mezi best patří Lifi like thre´s no tomorrow, Naturally, More,magic, Round& Round, a Year without rain, a s demi jak zpívá One and the same.. :D prostě všechnyyy:D *14* *14* -
Moc pěkný písničky jsou Off The Chain, Live Like This No Tomorrow, Ghost Of You!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Vaše oblíbená písnička
A Year Without Rain *14* Naturally *14*
Round & Round *14* I won't Apologize *14* Magic *14* Kiss & Tell *14* Everything isn't *14*
Já jich máám hooodněě *14* -
-
Re: Re: Re: Vaše oblíbená písnička
OH,TADY SE TO SRDÍČKY JEN HEMŽÍ. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
moje natarally -
-
Re: Re: Vaše oblíbená písnička
JÁ JICH MÁM MOC OBLÍBENÝCH TAK NASTEJNO. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Sel je úžasná zpěvačka i herečka. To, že se někomu nelíbí že chodí s Justinem Bieberem, tak mu vzkazuju: nepleť se do jejich věcí, je přece na nich jestli spolu budou chodit nebo ne.Kdo Selenu nemá rád, tak ať drží h**u a neuráží ji tady. *16* Selena je určitě super holka, nikdo z nás ji určitě osobně nezná, ale to neznamená že je to k***a,p**a apod.
Někteří ji viděli na koncertech(těm upřímně závidím),ale to neznamená že ji znáte. *3* Každý má svůj názor, já taky nemusim JB, ale nerozhlasuju že je teplej, d***l atd.. Jak to proboha můžete vědet ??!! Když ho neznáte tak o něm neříkejte že je teplej !!! A když je teplej, tak mi teda vysvětlete, jakto že chodí s holkama ?? Já se JB nezastávám, zastávám se pouze Sel, kterou mám ráda a proto se tu zmiňuju o Justinovi.Ok, asi jsem to pochopila, buť urážite Selenu, protože se vám líbí Justin a Seleně závidíte. Anebo se vám nelíbí že Sel chodí s Justinem, o kterém si myslíte že je gay. A poslední možnost: nelíbí se vám aní Selena ani Justin a tak tu píšete jak jsou hrozný. Jak by jste se cítili, kdyby o vás někdo napsal, že jste teplý, neumíte zpívat a plno jinech sprosťáren ??? Asi by se vám to nelíbilo, a proto (i když Selena ani Justin si to nepřečtou) je tu neurážejte !! Komentáře nejsou k tomu aby jste se tu pomlouvali navzájem, např. ona je š****a, protože říká o Seleně že je š****a. Komentáře jsou k tomu, aby jste vyjádřili svůj názor, a když někdo řekne, že se mu Sel nelíbí, tak o něm hned neříkejte, jak je blbej, protože to je jen jeho názor.Jak už jsem řekla - neurážejte tu Selenku a Justina. *7* *4* *3* -
Podľa mňa si skvelá spevačka, herečka. Blahoželám k dietatu.:-D
-
-
Akemu??
-
-
Loli
No jak já tady čtu tu diskuzi tak se nemůžu přestat smát.Vážně, jako představovat si líbání a sex s touhle herečkou, která ani neví, že existuješ...:D -
-
Re: Loli
Nepovídej, co bys dala za jedinou noc s ní. *5*
-
-
18
Velká 18náctka ♥ Všecko nejlepší Sel *5* *14* *14* -
Happy Birthday
Všechno nejky Sel!! (: ♥