-
SEL JE FAKT DOBRÁ *15* *15* *1* *5* *4* *4* *15* *3*
-
Milujem ta Selena Gomez *14* *14* *14* xd
-
Video Miley a Selena
Tak jsem udělala další video o Mil a Sel koukněte pls
http://www.youtube.com/watch?v= GDEupoRkUYM -
-
Re: Video Miley a Selena
Tak jsem se koukla a je to pěkný. *3**4*Ale obě videa na mě působí,jako kdybys říkala ,,Pro vás-miliony lidí-je Miley vzor,šílíte z ní,vidět ji je vaše největší přání a já jsem jediná na světě,která má radši Selenu.''Nevím,jak jinak to napsat...ale jak tam byla ta věta,že podstatou opravdové celebrity není zpěv atd,ale pomoc druhým a zájem o fanoušky,tak to na mě působilo,jako kdybys tvrdila,že Miley umí zpívat,ale nepomáhá druhým a nemá zájem o fanoušky a Selena zase naopak. A jak tam bylo to 'Urážet celebrity,co se vám nelíbí,k čemu vám to je?',tak je to sice pravda,na nic to není,ale ty jsi zase jednou psala o Madonně,že je blbá nána........................ *1* Nechci to kritizovat,jen píšu svůj pocit z toho videa. Ale je pravda,že u celebrit není důležitý jen talent(který Miley a Seleně nechybí),ale taky právě zájem o fanoušky a pomoc druhým.*3* Nevim,jak vyznělo,to jsem ted' napsala,ale neni to ve zlym... -
-
Re: Re: Video Miley a Selena
Jo však jasne:-) Na každyho to působí jinak!
-
-
-
Néééé!!
Pomoc, už je Sel. zase na pátém místě... :-( Ta Dolly Buster jí předehnala!! Ach jo!!!! :-( *9* *10* *10* *9* *9* *13* *13* *5* *5* *16* *16* *16* *8* -
-
Re: Néééé!!
Už je 4 *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Néééé!!
superr.. *14*
-
-
Taky nechápu že je Buster 4 ona příště bude asi 1 . *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Taky se na to dívám a nechápu *9* -
-
Re: Re: Néééé!!
Ach...jo...tohle není možný.. *9*
-
-
-
Selena je výborná! *1* Ale Miley Cyrus mám radši.
-
OMG ...
Omg ... ježiš každý má rád někoho jinýho ne??? Nemusí někomu nadávat jen protže má ten dotyčný rád někoho jinýho ... jako každej má právo na svůj názor ale nemusí nadávat! *7* *7* *7* -
i'm Taylor Swith. we are bff :) thanks:) belive me:))
-
happy birthday *3* *4*
-
ona je dobra zpevacka a ja ji mam rada *4* *3* *4* *3*
-
Prvni si za mě vydavaš pak nas kritizuješ