Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nové fotky 2

Tyjo, koukám že ty nové fotky přibyly docela rychle, ale přidali jich jen asi půlku z těch všech, co jsem tam nahrála. Ale alespoň něco.
    • sel.96

Re: Nové fotky 2

Lepší než nic ;)
  • Ahoj, přidejte se do facebook FanStránky Selena Gomez CZ :) Je to česká stránka pro fanoušky Seleny! Jsou tam novinky, obrázky, videa. Tak jestli chcete přidejte se tady: http://www.facebook.com/SelenaGomezCzech *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • piskot256

JÁÁJ

hele přestaňte!!jste trapníí když porovnávate Miley se Selenou!!oni jsou obě dvě super!!ale hned nemusíte hučet že Selena je lepší než Miley a nebo že Miley je lepší než Selena!!já vás prosím přestaňte!!
    • piskot256

Re: JÁÁJ

Měním názor!!NESNÁŠÍM JI!!SELENA JEDNA Z PIČENÁÁÁÁ!!
    • Re: JÁÁJ

miley je pica a tady tu neznam a jemi to jedno bo kdyz rikas ze sou obe super to znamena ze sou to obe dve velke p*** *15*
      • luida

Re: Re: JÁÁJ

co tady děláš? nemáš co dělat jdi si na diskuzi 50 centa!!!!!!!!!!!!!
        • Re: Re: Re: JÁÁJ

ty si di pichnout
          • mrs.bajunecqa

Re: Re: Re: Re: JÁÁJ

si debilní??? nebo sjetá že chceš aby si ostatní taky píchli?? Jako di do háje tady Sel maj rádi!
      • Re: Re: JÁÁJ

katushko jedina pica siroko daleko si tady ty
  • ilonka94

otazka

Jak asi Selena zareaguje až Taylor Swift začne chodit s Taylorem Lautnerem?...Ja už to vidim jak teylor(holka)rika.....Já a Teylor jsme jen dobri pratela a mezi nama absolutne nic neni....teda az na to nase pratelstvi.....KECI KECI KECI....Chudak Sel.....jestli ji to Taylor udela tak je to pekna ku***........ *10*
  • _vikiska_

Tapety

Ahojky, jen vám chci říct, že kdybyste sháněli nějakou jinou tapetu na plochu se Sel než jsou tady na osobnostech, tak já jsem jich pár udělala a klidně je můžete na svou plochu použít :) Ale jsou teda takové obyčejné :) Najdete je tady:

http://selenagomez-all.blo g.cz/1001/my-wallpapers
    • selenka.1

Re: Tapety

řeknu ti ty tapety jsou skvělý, tvůj blog je opravdu úžasnej :) *4*
    • Re: Tapety

Ahojky.. *4*
      Máš moooc pěknej blog.. *3*
      A ty tapety jsou taky supr.. *4* *3*
      I love Sel and Nessy.. *14*
  • co si misli te o justinovi bibrovi prosim napište co sevam naneho tak
    moc libi no mese na něholibi že ma pecka stil na oblikani jak si upravuje vlasi časopisi prostě všechno hele ja vim že je gay ale
    covam je dotoho je to jeho vec a ne vaše ale jeho vec vam dotoho nic
    není a biste vědeli ................... *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *7* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
    • HLAVNĚ ŽE TY U TOHO MYSLÍŠ. ---------------------------.
  • prominte lidé , že přerušuju no asi to není o mě moc hezké , že přerušuju ,ale nevím koho se zeptat na právé straně na jeho boku mě to bolí je to slepák nebo mě jenom bolí kost?
    • Aby to byl slepák, tak by jsi musela mít bolesti v podbříšku na pravé straně, nevím, co tohle může být.
  • ahoj seleno tet jsem te videla ve filmu ochrana princezen. *4* *4* J8B
  • nevite jak se to počíta v té anketě top osobnosti za co dostane bod
    • Kolikrat na ni se klikne tak jestli chcete jeji postup tak na ni za den kliknete kazdy alespon jednou hned po sobe se to nepocita
    • asi kolik lidí přijde na profil
  • selena gomez je naj naj najlepšia je super speváčka a táto pesnička sa jej najviac podarila?:tell me something!!!!!!!!!!!! *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit