Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • _vikiska_

Sel v časopisech

Ahojky, tak dneska jsem si koupila nové Bravo Girl a Sel tam není :(( Nevíte někdo, jestli je v nové Top Dívce ?
    • anet.k

Re: Sel v časopisech

kup si normální bravo a tam to je. Nebo taky byla v popkornu ale v tom starším ale někde určitě bude =)
      • _vikiska_

Re: Re: Sel v časopisech

Já jsem se právě dívala v obchodě do Brava a Sel jsem nikde neviděla :( víš, já totiž sbírám články, takže vždycky když někde je, hned si to koupím :D
        • selenka.1

Re: Re: Re: Sel v časopisech

:) já si taky kupuju skoro všechno kde je :), mohli bychom se všichni tady domluvit že když někdo někde uvidí Sel napíše to sem :) *15* *14* *14* *3*
          • Re: Re: Re: Re: Sel v časopisech

dobrej nápad já to sem sice napíšu skoro dycky awe newa před chvílí dávali na disney channelu to nej z kouzelníků a dávali 2 new díly bylo to uplně best!!! *1* *14* *14* *3* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Sel v časopisech

aha promiň já jsem tu dlouho nebyla a nečetla jsem to tak promiň že jsem ti to takhle sebrala..prosím napiš mi jak se jmenují ty díly ?? *14* *3*
          • kikiss11

Re: Re: Re: Re: Sel v časopisech

Jo to je skvělý nápad!!!!
            Ale asik víte, že v příštím BRAVO Girl! je Den se Selenou že??
            No nwa.....Je to fakt skvělý nápad to bychom mohli...
            I LOVE SELLLLLLLLLLLLLL *14* *14* LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL *14* LLLLLLLL *14* *14* LLLLLLLLLLL *14* LLLLLL *14* LLL *14* *3* *3*
  • nevie nikto kedy vide selenine stvrte album?
  • nicola14

Nejlepší!!!!

Selenka je NEJLEPŠÍ! upa nejvíííííc jí zbožňuju!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • ..........

Jezsi kazdej ma svuj nazor! ten muj ze je skvela herecka a zpevacka....mam ji radsi nez Miley a je to tak!!! mno a Sel nikomu shooty nekrade! Jezsi lidi kdyz ji foti fotograf ktery treba fotil Vanessu a nebo Miley tk asik ty fotky budou podobny ne??? omg fkt KRAVINA!!!
  • ashley27

selena

selena je ta nnajlepšia je užasna je taka dobra krasna juj nič jej nechýba ja ju tak mam rada že by som pre nu urobila čokolvek je to ta naj herečka a spevačka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vanessavk

Re: selena

ano selenka je užasna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • smooly

Cosmo girl

Selena je na obálce časopisu Cosmo girl, je to fotka ze shootu pro seventeen magazine..viděla jsem to v obchodě, bohužel ten časopis nemám ani nevím kolik tak stojí..jen zdálky jsem vyfotila obrázek..
    • Re: Cosmo girl

JO JE TO KRÁSA. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • _vikiska_

Re: Cosmo girl

Stojí 55Kč a kdyby sis ho nechtěla kupovat ale chtěla si to přečíst, mám na blogu scany ;)

http://selenagomez-all.blog.c z/1003/cosmo-girl-duben-2010
      • smooly

Re: Re: Cosmo girl

Děkuju :)..přečtu si to..
  • Selena Gomez nosí kabelky Ollin ARMCANDY

Selena Gomez je tváří Ollin ARMCANDY a má od nich mnoho eko-kabelek. Koukněte na stránky www.ollin.cz, má tam fotku.
  • Ahoj hele nechteli byste sel zmenit foto na te fotce profilove vypada celkem divne
    • verik93
      Hele ty Anonyme...jestli se ti Selena na té profilové fotce nelíbí, tak se na ní nekoukej a pokud jsi fanoušek, tak to teda dokazuješ pekně no...a asi jsi taky pěkně slepej/slepá, protože ona je krásná na jakékoli fotce *14* ale to že je krásná nevidí jenom její fanoušci, ale taky antifanoušci a proto je to tak žere a chodí jí sem nadávat proto, aby si na ní vylili zlost..ona nemůže za to že se povedla *15* *14* Je prostě úžasná ♥
    • verik93
      Ahojky *2* Můžeš jí napsat to 100% *14* ale nevím jestli to fungule, ale nic za to nedáš!
      Bude ti stačit jenom velká a malá poštovní obálka, známka do ČR a známka do zahraničí, a pak už jenom nějaká fotka se Selenou, na kterou se ti bude moci podepsat *4* dělá se to takhle: vezměš velkou obálku a na ní nalepíš zahraniční známku a napíšeš tam seleny adresu (ta známka stojí asi tak 60kč) pak do tý obálky vložíš tu malou obálku s nalepenou českou známkou (samozřejmě na té malé obálce musí být napsaná tvoje adresa-aby pak věděla kam to má poslat) a pak do té velké obálky vlažíš i taky tu Sel fotku *3* Doufám že si to pochopila, je docela složitý to tu takhle napsat *1* takže ještě jenou a přehledně: Velká obálka(na ní nalepíš zahraniční známku a napíšeš Seleny adresu) pak do ní vlažíš malou obálu s nadepsanou tvou adresou a českou nalepenou známkou a tu fotku co chceš dát odeslat *3* tak takhle by to bylo ono...jo a seleny fan adresy jsou skoro všude, tak tady je jedna z nich:

Selena Gomez
      Creative Artists Agency
      2000 Avenue of the Stars
      Los Angeles, CA 90067
      USA

doufám že to to pomůže *15*
  • selena je velmi hezka holka a take se velmi hodí k justinovi
  • :)

čauky...jsem tu nová dneska jsem se zaregistrovala..no nikoho tu neznám takže kdyby ste si mě někdo chtěl přidat do přátel nebudu *3* proti..předem dík no a mějte se *4* I LIKE SELENA *14* MY LOVE SELENA *14* *14*
    • Re: :)

ježiš..sorry ale asi sem to zmáčkla víckrát..no a pak jsem to neviděla no to nějak pochopíte.. *3* *3*
      • selenka.1

Re: Re: :)

V poho stane se.. no já si tě du přidat protože i já jsem tu byla nová a chvilku trvalo než jsem si našla víc přátel..jsem tu teprv 19 dní.. *3* takže si tě přidám..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit