Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Seleno Justin tě podvádí s .......... ted nevím nemůžu se vspomenout
  • Jo a pod tím falešným příspěvkem(vpravo dole)je napsáno editováno v 00:43.
  • pani ta danis ma pravdu co napsala mě se to mmoc libilo no měse nejv ic libi na justina bibra že je moc pěkni ale skazilj se noco so se da delat jeho vec ..... haha ....................... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* moc se mito libilo haha ........ *7* *7* *7* *14* *3* *15* *2* *4* *5*
  • we-jush

Nechápu..

Vážně nechápu proč sem teda lezete? jen kwůli toho aby jste uráželi Selenu a nebo pavlusqu jen kvůli toho že má svůj názor a vy ho nemáte? A ještě ste neregistrovaní.. To už wůůbec necháápu.. :D A když se vám Selena a WOWP nelíbí tak proč sem lezete? Fáákt to už není normáálníí.. A Sel shooty nekrade.. To už by jste ale mohli wědět že? Jo a klidně pište své názory a hlawně ti neregistrowaní ráda si je přečtu.. :D
  • macka41

soutěž o nej úsměv

Ahoj,na mým blogu je soutěž o nej úsměv hereček.Hlasijte prosim pro nej úsměv adresa:http://macek41.blog.cz/0909/ soutez-o-nejlepsi-usmev-herecek-1-k olo
    • d.o.m.i.n.k.a

Re: soutěž o nej úsměv

ja ji taky mam strasne moc rada *1* dokonalost a je strasne hodna vazne uzasna *4* *4* *1* *1*
  • susisel

Fanklub na FCB

SELENA GOMEZ
    krásná, dokonalá, neodolatelná...připojte se do jejího českého fanklubu...je to jakýsi pokus o největší fanklub seleny v čr...přidejte se, a když to společně rozjedeme, tak potom můžem dát srazík a seleně natočit video, nebo napsat dopis....prostě cokoli, každý nápad vítán....tak pokud vám na Sel záleží, určitě se přidejte do jejího fanklubu ;)...odkaz níže ;)
    http://www.facebook.com/pages/ seLena-Gomez/134220219933654?r ef=search#!/pages/Cesky-fanklu b-Seleny-Gomez/107983192593687 ?ref=ts
  • mileycyrus2111

Selena

Selena Je TeĎ zatím pravděpodobně na Floridě a aby ste věděli tak Selena Na Vánoce bude doma mezi rodičema:) *8* *1* *1*
    • Re: Selena

A KDE TO PSALI? *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • chelsie

Re: Re: Selena

Podle mne je to fakt dobrý ze je s rodičema.. já nevím kde to psali ale vím o tom... *3*
        • mileycyrus2111

Re: Re: Re: Selena

No Bratranec Seleny Mi to Psal!!A nawíc říkal že se má fajn jinak prej nic se neděje akorát prej bude na vánoce s rodinou doma atd...:) *14*
  • Seleno na jedný fotce máš hodně rtěnky :D
  • Happy birthday :D
  • Selena nehrala hanu montanu je to tak ze jo nebo ji hrala. ja vim ze hrala jenom v tom serialu jako Selena Gomez tak ted nevim. Čau. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16*
    • Anna.N
      Selena hrála v seriálu Hannah Montana, ale jako Mikayla. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit