Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • susisel

czech fanclub - český fanklub

SELENA GOMEZ
    krásná, dokonalá, neodolatelná...připojte se do jejího českého fanklubu...je to jakýsi pokus o největší fanklub seleny v čr...přidejte se, a když to společně rozjedeme, tak potom můžem dát srazík a seleně natočit video, nebo napsat dopis....prostě cokoli, každý nápad vítán....tak pokud vám na Sel záleží, určitě se přidejte do jejího fanklubu ;) M§žete se taky jen přihlásit a dále zůstat neaktivní ;)...odkaz níže ;)
    http://www.facebook.com/home.ph p?#!/pages/Cesky-fanklub-Seleny-Gom ez/107983192593687
  • Nové fotky

Právě jsem přidala spoustu nových fotek, tak snad tu brzo přibidou.
  • selena gomez je užasna a ja bisem chtela bit jak ona ma stil na oblikani
    a to se mi nani libi haha *4* *4* *4* *4* *4* *3*
    • najednou se chováš jak mílius nejdříve pomlouváš selenu a pak že tohle jo to seš nějaká divná nepřipadáti *6* *6* *6*
  • ovel sex *14* *14* *14* *4* *4*
  • Slyšel jsem teď pár jejich písniček a je to hrůza.Všechno upraveno ve studiu,to se nedá poslouchat!Proti gustu...
    • Trošku mi to připomíná ten umělý hlas co je v překladači,když chcete slyšet přeložený výraz..
  • Happy Birthday Sel! *14*
  • Hele Selena je božíí *14* aale nechapu jak si mohla *7* chodit z justinem no jako dobre zpiva ale nenavidím *16* ho ale nejaky pisničky posloucham no ale to mas jedno PS: jsi boži *14* *14*
  • deave

Sel

Sel je krásná holka, je nadaná a je to skvělá herečka, pomáhá lidem v nouzi a má všechno so by měla pravá star mýt!!!
  • pavlusqa

PavlusQa

Tý jo :D..Ješte pred 2 roky měla Sel jen 200 fanoušků a dnes...
    • mileycyrus2111

Re: PavlusQa

tO wí každej:D
  • sel.96

Info :)

Ahoj, dlouho sem se neozvala, ale na blog novinky pořád přidávám. Jako poslední sem přidala zprávu z pořadu Daybreak, Sel tam nebylo moc dobře :( http://hqselena.blog.cz/
    • stormgirl

Re: Info :)

Jo, už jsem viděla. Tvůj blog je skvělej, vždycky se tam dozvím něco, co jsem ještě nevěděla!!! ;-)
      • sel.96

Re: Re: Info :)

Děkuju :) Já sem právě teď často třeba tejden nic nepřidávala, tak se teď snad polepšim :)
        • stormgirl

Re: Re: Re: Info :)

Jasný. ;-) Však asi nebylo moc nic, co přidávat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit