-
fuuuuuuj zpěvačka ble jeji pisničky fuj *12**12**12**12**13**11**11**11**11**11*
-
-
hmm to bych chtěla vidět tebe jak zpíváš *16* *16* *10* *10* *12* *12*
-
-
*14* nejsem na tebe zla
-
-
-
Napísali ste už Seelene?
Napísaly ste už SeL? -
AYWR!
Kdo se těší na Cd "A Year Without Rain" ?? :))
Já mooc! ♥ *14* -
-
??
Hi Selena, and I would also like to be a star ctěla you can simply amazing you'd like to be with you sometime, somewhere otkat name is Misha and I am 9 years for you ♥ sala
*4* -
-
Re: ??
nojo netovy prekladace neprelozi vsechno *1* *1* *1* *1* -
Re: ??
twe prvně se nauč anglicky a pak něco piš *15*
-
-
Re: AYWR!
Já úplně maximálně :) *14* -
-
Re: Re: AYWR!
já upe maximálně *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Selenka is best!!!
Selena je bozi ja ji miluju ona je nenahraditelna a jestli ji ta krava emma watson nenecha byt na 3 miste tak ji asi zabiju *16* -
-
Re: Selenka is best!!!
přesně!!! *3* -
-
Re: Re: Selenka is best!!!
SOUHLAS. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Ne ne není to Justinův syn. Jde si udělat testy a není to jeho syn. na 99% není otec ...
-
selena!!!!!! is best
Selena is best je naprosto super a vy co onej nemate dobry nazor tak sa dakde chote zakopat vi bbci ale aj ked ma bohateho otca tak co??? zavidite ze vi nemate preslavila sa sam a a nemusel jej nikto dopomahat ty co si to napisala si totalne drbnuta krava vimleta z ozajstneho zivota
*14* *8* *1* -
Ahoj Selena chcem ti iba povedat ze sa velmi ku justinovu hodis..tak nehc vam to spolu vzdryi...Si super spevacak proste mam ta rada aj justina. *14*
-
-
prave ze ja jim to moc nepreju neslusi jim to !! radsi bych chetla aby chodila s gregemm sulkinem
-
Moc jsem Ti bez těch háčků nerozuměla. *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* Ale napiš to tady prosím ještě jednou. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* (to byla věta přací,ne oznemovací ok??)Já bych si to ráda přečetla,kdybys mi tam dala alespon trochu těch háčků a čárek.Jinak Selena je úúúúúúúžžžžžaaaasssnnnnááááá *6* *6* *6* *6* *6*
-
-
ale ona je slovena a oni tam moc ´hacku nemaji a kdyz maji tak jinde nez my
-
Dá se to v pohodě přečíst.
-
-
-
STRASTNE TA MAM RADA SEL . SEL + BIBER = VL *2* *2* *15* *3* *14*
-
prostevsechno.blog.cz
prosím kukněte díky moc :D -
Ty věčný diskuze jsou na dvě věci!!!
Už se přestaňte hádat!!Miley je Miley a Selena je Selena.Jsou tu narážky že Sel smrdí a že Miley je nejlepší...Jenže jak tohle všechno asi víte??!!!Mám ráda Miley ale víc mám ráda Sel.Každej má svůj názor.Ale neurážejte Sel jen kvůli tomu že Miley je podle vás lepší,protože to nemá cenu!!!