-
Seleno jsi ta nejlepší zpěvačka na celém světě. *14* *14* *14*
-
Pane bože tak za prví ona neví o týhle stránce za druhý ona je z Ameriky a za třetí i kdyby o týhle stránce věděla tak ti email fakt nedá *7*
-
Happy B-day *4*
-
Hej!!
Ja miluju Miley ,ale jako nechodim na jiny diskuze pomlouvat jiny celebrity a psat ze Miley je nej! Proc sem chodite pomlouvat Sel, kdyz se vam taky nelibi kdyz nekdo pomlouva Miley!!!
trochu se nad tim zamyslete!!
( ted to myslim pro ty, kteri to delaji:) ) -
-
Re: Hej!!
smrdis
-
-
...
Tyjo já měla vždycky Selenu tak ráda, byla jedna z mejch nejoblíbenějších osobností, ale jak začala chodit s Taylorem Lautnerem tak prostě mě to namíchlo tak, že jsem jí začala prostě nenávidět, protože Taylorek je prostě beeeestovní a nejkwáásnější a znáte to když vám někdo balí někoho koho vy, to nedopadně dobře !! No a tak jsem jí začala nenávidět, jenže když už se rozešly tak je vůči Taylorkovi neškodná, takže se jí snažím mít zas ráda, páč ona je skvělá herečka např. její role ve Wizárdech (Alex) je prostě fakt borkaa, ale jako všude hraje parádně!!! Jenže nějak mi nejde jí mít zas ráda já nwm proč já bych jí ráda měla zas ráda jako dřív ale zatím jí stejně většinou neřeknu jinak než Selpice nebo Selkráva ikdyž prostě nechci !!! *9* -
-
Re: ...
wow tak to je smutný že si se na ni naštvala, doufám že to překousneš a začneš ji mít zase ráda :) jo, a můžu se zeptat jak Taylora balíš ty? Protože jestli jako nějak úspěšně tak mi dej radu mám totiž taky pár chlapíků vyhlídlejch v hollywoodu tak že bych to s něma zkusila :D ....hey promiň ale docela jsem se tomu tvýmu příspěvku zasmála. Nejsem si teda jistá jestli pochopíš proč, ale dík za veselej den :D -
Re: ...
Nás nezaujíma ja toho Taylora neznášam *16* taylorpica! *16* -
-
Re: Re: ...
taky nemám ráda Taylora *10* *5* *16* *15* *8* -
Re: Re: ...
hele nevis kdy budou davat na HBO moderni popelku 2 se selenkou? jako ja sem to uz videl ale rad bych se kouknul znova...nekde sem tu cetl ze 20.11.2009 ale uz to zase nemuzu najit... *10* dik -
-
Re: Re: Re: ...
a ještě příští tejden několikrát četla jsem to v programu.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
no ano aj 25.11. o 18:05..ale mam otazku bolo to v CZ dabingu??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
bylo
-
-
-
Re: Re: Re: ...
Dávalo to vřéra (19.11.) na HBO
-
-
-
-
hlas pro mě a Sel
ahoj, já jsem SMILEY, ne jako Miley Smiley,ale jako smajlík :), můj blog je Sel-Miley-Smiley.blog.cz, chci vás poprosit jestli byste mi dali hlas tady :
http://marta122.blog.cz/1001/son v-soutez-o-nejlepsi-video
jsem tam jako SMILEY s videoklipem Naturally právě od Seleny všem moc děkuji ahoj -
-
Re: hlas pro mě a Sel
ahoj když se jedná o Sel tak moc ráda hlásnu *3* I LOVE SELENKA!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: hlas pro mě a Sel
hele, ta stránka nejde naleznout
-
-
-
Naturally..=o)
Ahojky.. *4* Taky se vám tak moc líbí písnička Naturally? Mě moooc.. *4* *14* -
-
Re: Naturally..=o)
Ano, je úžasná! ♥
-
-
Jaká je její nej. barva? *9*
-
jj
ahojda lidi newím co tu pořát řešíte ani neznáte vůbec selenu jaká je doopravdy a pomlouváte jí tady já vás fakticky nechápu ..a já myslela že je to jen pro ty co selenu mají rádi .. *13* ale i když je to váž názor já vám to neberu..tak si v to pokračujte dál když vás to baví..tak zatím čauky *3* -
???
Kam zmizely všechny její nový fotky???
:-O