Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • webová stránka

omlouvám se moc, tam ta stránka nefunguje , promiňte je to tady, takže jsem tam jako SMILEY se Sel Naturally děkuji všem http://marta122.blog.cz/1001/sonv-1 -kolo
  • adkass

Nové CD

To nové CD A year without rain je fakt skvělé, dostala jsem ho pod stromeček :-)
    • Re: Nové CD

Se máš ! *14* *1* *14*
      • Re: Re: Nové CD

TAKY JSEM DOSTAL TO CD A JE TO ASI TEN NEJLEPŠÍ DÁREK ZE VŠECH. *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • _vikiska_

Selenka první :)

Wow! Selena je první! To je úžasné! Zaslouží si to <333
  • selena-vercinka

omg

je to je krásna, najlepšia, najkrajšia, bestovní, nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! milujú ji kráska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jujik mám ju rada a mocccccccccccccccc *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • plo Selenka.1

ahoj já viděla z toho prvního jen pulku tk nwm a ten 2 se měnoval harper z budoucnosti *3* *14*
    • selenka.1

Re: plo Selenka.1

jo děkuju já to zkusim najít na youtube.com, já jsem měla jako ještě jetix a pak Disney Channel, ale pak jsme to museli zrušit ani nevim proč :(, tak se na ty díly koukám na internetu, včera jsem koukala na obživlý taxík jestli jste to někdo viděl :) *3*
      WE LOVE SELENKA *14* *14*
      • Re: Re: plo Selenka.1

já to viděla toe dobrej díl to sou ale všecky když je tam Seli *3* *14* *3* *14* *3*
  • sel.96

prvnííí

Sel je prvníí <33 já tomu nemůžu uvěřiit :DD <333 je úžasnáá :)) <3333
    • natiax

Re: prvnííí

já taky né ♥
      • armenakos1

Re: Re: prvnííí

jéžiš konečně už bude zticha! :D
        PS: sel to ale přeju ;)
  • ahoj,chtěla bych se zeptat od kdy spolu Sel a Justin chodí
    • Andrejka10
      od konce roku 2010
  • A ty bello11 sklapni ti magorinko
  • nahodou jim to s Justinem sluselo *14* *3*
  • viš jak jsi mě na hodbě strčila a ja vilila horkou bilou čokoladu tak jsem ji omylem vilila na pani učitelku. A křičela na mě a ty jses ani neomluvila tak jse omluv teď a v ponděly ve škole zajdi do 5 třidy ja na tebe budu čekat jo!
    • ViolettaLeon
      Jo a na jakou chodíš vlastně školu!?????
      • ViolettaLeon
        A omlouvám se ti že jsem do tebe vrazila!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit