-
webová stránka
omlouvám se moc, tam ta stránka nefunguje , promiňte je to tady, takže jsem tam jako SMILEY se Sel Naturally děkuji všem http://marta122.blog.cz/1001/sonv-1 -kolo -
Nové CD
To nové CD A year without rain je fakt skvělé, dostala jsem ho pod stromeček :-) -
-
Re: Nové CD
Se máš ! *14* *1* *14* -
-
Re: Re: Nové CD
TAKY JSEM DOSTAL TO CD A JE TO ASI TEN NEJLEPŠÍ DÁREK ZE VŠECH. *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Selenka první :)
Wow! Selena je první! To je úžasné! Zaslouží si to <333 -
omg
je to je krásna, najlepšia, najkrajšia, bestovní, nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! milujú ji kráska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jujik mám ju rada a mocccccccccccccccc *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
plo Selenka.1
ahoj já viděla z toho prvního jen pulku tk nwm a ten 2 se měnoval harper z budoucnosti *3* *14* -
-
Re: plo Selenka.1
jo děkuju já to zkusim najít na youtube.com, já jsem měla jako ještě jetix a pak Disney Channel, ale pak jsme to museli zrušit ani nevim proč :(, tak se na ty díly koukám na internetu, včera jsem koukala na obživlý taxík jestli jste to někdo viděl :) *3*
WE LOVE SELENKA *14* *14* -
-
Re: Re: plo Selenka.1
já to viděla toe dobrej díl to sou ale všecky když je tam Seli *3* *14* *3* *14* *3*
-
-
-
prvnííí
Sel je prvníí <33 já tomu nemůžu uvěřiit :DD <333 je úžasnáá :)) <3333 -
-
Re: prvnííí
já taky né ♥ -
-
Re: Re: prvnííí
jéžiš konečně už bude zticha! :D
PS: sel to ale přeju ;)
-
-
-
ahoj,chtěla bych se zeptat od kdy spolu Sel a Justin chodí
-
-
od konce roku 2010
-
-
A ty bello11 sklapni ti magorinko
-
nahodou jim to s Justinem sluselo *14* *3*
-
viš jak jsi mě na hodbě strčila a ja vilila horkou bilou čokoladu tak jsem ji omylem vilila na pani učitelku. A křičela na mě a ty jses ani neomluvila tak jse omluv teď a v ponděly ve škole zajdi do 5 třidy ja na tebe budu čekat jo!
-
-
Jo a na jakou chodíš vlastně školu!?????
-
-
A omlouvám se ti že jsem do tebe vrazila!!
-
-