-
selena
Selena je úúúžžžaaasssnnnááá *3* -
POMOC xD
ahoj všichni jak ste si určitě všimli Selenka stoupá výš a výš v žebříčku oblíbenosti ale já myslím že 9 je ještě málo myslím že má i na 8 takže je jasné co bych asi tak chtěla prosííím snažte se co nejvíce na ní chodit a pomáhat Děkuju protože ona si to zaslouží!!!! *1* *14* *14* *4* -
-
Re: POMOC xD
at je co nejvýš *14* -
-
Re: Re: POMOC xD
jj klidně i tu 5 *1* *14*
-
-
tk už máme 8 tk teď dáme 7 ne? *1* *14* -
Budu se snažit..ptž si to taky myslim.. *4*
-
-
InStyle
tak ten časopis stojí 69,- trochu hodně ale ta fotka je opravdu hezká jenže malá *3* -
..
Selenka je dobrá *14* nejlepší písnička je Round And Round *14* tu poslouchám *14* -
-
Re: ..
jj.Já jí tak žeru. round and round je skvělá.A Sell ještě lepší, *1* -
-
Re: Re: ..
Jj máte pravdu já jí neměla ráda ale předtýdnem jsem se po 1 dívala na Ochranu princezen a oblíbila jsem si jí a je i myslím lepší než Demi *14* *1*
-
-
-
New blog o sel
Achoj lidišky....mamm new blog kde jsou celbrity a mnoho dalsiho....selena, miley, JB, ashley, vanessa, zac a dalsi.. *3* *3* -
-
Re: New blog o sel
pls pošli mi ten blog ;-)
-
-
:)
Né že bych byla její oblíbenkyně ale nevadí mi ;) líbí se mi od ní písnička Naturally :) ta se jí povedla =P . -
-
Re: :)
S tou písničkou máš pravdu.. *4* Ta je úžasná.. *4* *14*
-
-
selena gomez
sssssssssssssssuuuuuuuuuuuppppppppp pppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeee errrrrrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
Sel je podle mě lepší
Selenku sem si oblíbila více než Miley :D -
selena je chudák má dítě s justinem bieberem a oni se rozešli v prosinci v roce 2012 *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
Fakt já to někde za slechla ale nevěřila ale dík že sto tam dala.Alspoň mam jasno
-
Fakt já to někde za slechla ale neveřila
-
-
ale miley a selena jsou obje pjekne a oni jsou pjeknejši než kdo kolich jini hahhaha.)))))))))haha *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*