Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • magda22

selena

Selena je úúúžžžaaasssnnnááá *3*
  • POMOC xD

ahoj všichni jak ste si určitě všimli Selenka stoupá výš a výš v žebříčku oblíbenosti ale já myslím že 9 je ještě málo myslím že má i na 8 takže je jasné co bych asi tak chtěla prosííím snažte se co nejvíce na ní chodit a pomáhat Děkuju protože ona si to zaslouží!!!! *1* *14* *14* *4*
    • britney-selena

Re: POMOC xD

at je co nejvýš *14*
      • Re: Re: POMOC xD

jj klidně i tu 5 *1* *14*
    • Re: POMOC xD

tk už máme 8 tk teď dáme 7 ne? *1* *14*
    • Re: POMOC xD

Budu se snažit..ptž si to taky myslim.. *4*
  • ancesel

InStyle

tak ten časopis stojí 69,- trochu hodně ale ta fotka je opravdu hezká jenže malá *3*
  • michala-nessynka

..

Selenka je dobrá *14* nejlepší písnička je Round And Round *14* tu poslouchám *14*
    • sell

Re: ..

jj.Já jí tak žeru. round and round je skvělá.A Sell ještě lepší, *1*
      • kajuska4

Re: Re: ..

Jj máte pravdu já jí neměla ráda ale předtýdnem jsem se po 1 dívala na Ochranu princezen a oblíbila jsem si jí a je i myslím lepší než Demi *14* *1*
  • miss.stars

New blog o sel

Achoj lidišky....mamm new blog kde jsou celbrity a mnoho dalsiho....selena, miley, JB, ashley, vanessa, zac a dalsi.. *3* *3*
    • piskot256

Re: New blog o sel

pls pošli mi ten blog ;-)
  • :)

Né že bych byla její oblíbenkyně ale nevadí mi ;) líbí se mi od ní písnička Naturally :) ta se jí povedla =P .
    • Re: :)

S tou písničkou máš pravdu.. *4* Ta je úžasná.. *4* *14*
  • selena gomez

sssssssssssssssuuuuuuuuuuuppppppppp pppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeee errrrrrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
  • natiax

Sel je podle mě lepší

Selenku sem si oblíbila více než Miley :D
  • selena je chudák má dítě s justinem bieberem a oni se rozešli v prosinci v roce 2012 *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Fakt já to někde za slechla ale nevěřila ale dík že sto tam dala.Alspoň mam jasno
    • Fakt já to někde za slechla ale neveřila
  • ale miley a selena jsou obje pjekne a oni jsou pjeknejši než kdo kolich jini hahhaha.)))))))))haha *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit