-
Trošku mimo téma..Holky kdo má rád tancování a zpívání tak 15.8.2011 je jeden casting v Uherském Hradišti..Je to moc narychlo já vím,ale jedna holčina co ho se svou kámoškou pořádají tak jim spousta holek odřekla.Pokud pojede autem tak tam buďte do 14:00 hod...Kontakt na ni je:
Facebook: Božka Mošťková
e-mail: bozka.mostkova@centrum.cz
A nebo se ozvěte mě a já jí dám vědět.Sraz bude na autobusovém nádraží.Čas je dohodou.Vážně nutně hledají! -
selka vsetko najlepsie k narodkám *3*
-
Taky že lžeš pet shop ja jsem se tě na to vyptavala protože vim že jsi se za mě vydavala.a pro violettaleon kde maš ten komentař a ja uš nevidim?
-
-
Je na stránce 2
-
-
Zapomněli jste napsat že kvůli nemoci postoupila operaci ledvin......jinka Selenu mám moc ráda, je to jedna z nejlepších zpěvaček
-
Jako herečka je Sel skvělá, ale jako zpěvačka podle mého názoru za moc nestojí.
-
Dessine four you BLOG!
Chceš dessine??Jeslti ANO vyber si z našeho katalogu!!Pokud si nevybereš uděláme ti na objednávku vlastní!!!
Neber to jako REKLAMU prostě si vyber!DÍKY a mějse hezky!!!
Pro všechny kdo má BLOG!!PLS MRKNĚTE děkujem!!!
www.graphic-dessine.bl og.cz
www.graphic-dessine.blog.cz
www.g raphic-dessine.blog.cz
www.graphic -dessine.blog.cz
www.graphic-dessi ne.blog.cz
www.graphic-dessine.blo g.cz
www.gr aphic-dessine.blog.cz
www.graphic- dessine.blog.cz
www.graphic-dessin e.blog.cz
www.graphic-dessine.blog .cz
w ww.graphic-dessine.blog.cz
www.gra phic-dessine.blog.cz -
Ano bydlim ve Svitavy fakt a to jak jsem napsala Svitava jsem to popletla ja jsem misto y dala a.*1**1**1**1**1* sorač ve Svitavy jsou taky panelaky měla by sto vědět když tam bydliš.
-
-
no já to vím ale ulice jihlavská tu není ale v praze je!! A je to panelák!
-
-
ja vim protože jsem si to vymyslela našla jsem jsi ulici jihlavska a žekla jsem že tam bydlim ale neee.tam nebidlim kde bydliš ti????? Violettaleon
-
-
Já ve Svitavách na ulici Jugoslávská a ty bydlíš na jaké??
-
-
za prve jak vypadaš ja mam černý vlasy a hnědý oči hubenějši postava.Hodim na balet a na streetdance a na hip hop.hned ti to napišu violettaleon kde bydlim ale počkej musim něco udelat.
-
-
Já mám takový neurčitý vlasy něco mezi hnědou a blond, oči modrý,hubenější postava!! Chodim na mažoretky a chodila jsem na voleyball!!
-
-
-
-
-
-
-
-
Zpráva pro Tereza: Takhle jsem to nemyslela...asi si to jenom špatně pochopila *3* *1* byl to jenom jeden z příkladů, proč by sem neměla chodit a brát všem jejich názory...Ona mi tu vlastně nadává proč? Jenom za to že někomu poradím? Tak co je potom vtip? Trošku se nad tím zamyslete *3* *16*
-
-
Ne vtip má být to jak ve zprávě píšeš,že pokud se jí nechce zastávat tak sem ani chodit nemusí.Nějak tak to znělo ne? :D Já nemyslim,že by vám vaše názory brala,jen si myslí své a něco jiného než vy a to tu sdělit může pokud že chce.:)
-
-
Ne takhle to teda fakt vyznět nemělo *1* řekla jsem to až po tom, co mi tvrdila, že tu dělám ze sebe nejchytřejšího člověka na světě...tak jsem jí na to odepsala toto: Jako to, že když někomu pomáhám, nebo tu někoho bráním, tak jsem hned nejchytřejší? No to právě ne...ona tvrdí že já jsem nejchytřejší a snaží se mě tu přede všema shodit, ale při tom sama ukazuje jenom právě to, jak ona by tu nebyla schopna někomu něco poradit, a nebo se Seleny zastat *11* *14* takhle to mělo vyznít *15*
-
-
Tak v něčem tu poradit a zastat se jsou celkem dvě různé věci.Pokud poradíš tak OK,proč proti tomu něco mít.Zastávat se nemusí.
-
-
-
-
Možná měla Selena důvod se s Justinem rezejít ne????? Zkus nad tím alespoň trochu zapřemýšlet.
-
-
Myslíš že měla důvod no to určitě *16*
-
-
Ano měla! To, jak on se furt motá kolem jiných holek je nic? Jen ať ho podvádí, v jejím případě to schvaluji. Kluci nemají rádi, když jim holka klečí u nohou. Tím, že ho podvede mu ukáže, že se o ni musí víc snažit a nechodit za jinejma.
-
-
A Selena se motá taky kolem kluků haha *16* vim to viděla sem to někde Justin at ji povádí zasloužísi to *16*
-
-
Však jo, ať se motá! On si myslel, že ji má jistou! Tak ať vidí, že se musí snažit!
-
-
-
-
-
n