-
selena je užasna ma stil talen
man ji rada ale nevim ale mam takovy pocit že to ona skazila justina biebera
nebyd jí tak takovy není selena jinak není špatna a le dela zesebe co neni to dela kalera a penize a nebyt toho tak je obyčejna konina *5* *5* *5* -
g
miley a selana superrrrrrrrr -
-
Re: g
jooooooooooooooooooooooooooo -
-
Re: Re: g
JOO MÁŠ NAPROSTOU PRAVDU!! *14* *14*
-
-
-
♥♥
Sel je super♥♥ mám ji mooc ráda♥, skvělá herečka, i zpěvačka..i její písničky♥ hlavně Naturally♥♥... -
WOW!
Selena je na PRVNÍM MÍSTĚ!!! Asi tam moc dlouho nevydrží, ale i tak, jsem ráda za každou vteřinu, kterou může na prvním místě mít!! Jen tak dál, Selly!!!! :-* -
Ahoj všichni.Jsem velká fanynka Seleny Gomez a ráda bych se Vás zeptala, jestli někdo neví, kde bych mohla požádat o její podepsanou fotku.Mooooc bych jí chtěla, nebo se asi zblázním.Sel je úplně úžasná.Prostě ve všem.Jak v zpívání, tak i v herectví.Prosím napište v co nejbližší době.Moc mi na tom záleží.Předem děkuji za odpovědi *4*
-
miley!!!
Miley je lepší :-))))))) selena neni špatná ale miley je nejjky herečka a zpěvačka (teda až po avril xD) *15* -
-
Re: miley!!!
No je to tvůj názor... Já myslím,že Miley je namyšlená a Seleny ne tolik,ale zase hlas a písně se mi víc líbí u Miley. A rozhodně Selena i Miley jsou lepší než Avril. *1* -
-
Re: Re: miley!!!
je jasny ze miley a sel sou lepsi nez _________ -
-
Re: Re: Re: miley!!!
Moje Top osobnosti:
1.Madonna
2.Britney Spears
3.Angelina Jolie
4.Lucie Vondráčková
5.Rihanna
.
.
.10.Miley Cyrus
.
.
16.Selena Gomez -
Re: Re: Re: miley!!!
no tzak to nééé xD *15* avrilka je nej
moje pořadí nejj osobností do 5.místa
1. Avril Lavigne
2. Miley Cyrus
3. P!nk
4. Eva Longoria
5. Selena Gomez
-
-
-
-
f
oprava selena -
-
Re: f
newa *15*
-
-
Sel!!!
Ajojky Selenky!!!! *14*
Jak se máte??? *7*
Zrovna teď píšu ze školy..
I
L
O
V
E
S
E
L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14*
a Co jinak čekáte na výzo??? *4*
Já nevím ale snad ne špatný: *4* *4*
I LOVE SELLLLLLLLL
*14* LLLLLLLLL *14* LLLLLLLLLLL *14* *14* *14* *14* LLLL *14* L *14* LLLL *14* *14*
mUSÍME Sem víc psát aby byla Selenka výš a výš!!!
Tak páá už musím *4* Dneska sem možná ještě přijdu:)I LOVE SEL!!
*14* *14* -
HMMM
JE SEXY. *14* . V NĚMECKÉM POPCORNU JE PLAKÁT. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Huráá
Sell je v řebříčku na prvním místě no... My fanoušci sme na tom dlouho čekali ...=D Sme dobří a určitě i Sell Je ráda =DD *4*