Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miss.simush

Sel nafotila NOVÝ PHOTOSHOOT!!!

Hele koukala jsem na jednu stránku o Sel(zahraniční) a objevila jsem video, kde ho fotí *14* *14* *14* myslím, že ještě fotky zveřejněný nejsou.. kdyby jo, dám je sem *14* *14* *14* no určo bude úžasný *14* *14* *14* *1* už se mooc těším na fotky z něj co vy??? *1*
    • miss.simush

Re: Sel nafotila NOVÝ PHOTOSHOOT!!!

jinak tu je stránka:
      http://www.people.com/people/package/video/0,,20360857_20364300,00.html
      • miss.simush

Re: Re: Sel nafotila NOVÝ PHOTOSHOOT!!!

a je to pro magazín People *14*
  • stormgirl

!!!!

Lidi, dělejme něco!!! Stačí jen málo, a ta Myslivcová nám vyšoupne Selenu z druhého místa!! Vážně bych nerada, aby nějaká (nechci být sprostá) z Internetu předehnala naší skvělou Selenku!!!!!!!!!!!!!!! *9* *13*
    • Re: !!!!

MOJE ŘEČ. JÁ SE SNAŽÍM JAK JEN MŮŽU. *9* SPOLEČNĚ JI TAM SNAD UDRŽÍME. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: !!!!

Taky se snažím, ale trochu marně...! *9* *9*
  • skih

dobře ty selena

konečně je mileyna taky jednou 2. dobře, seli :)
    • mileycyruska

Re: dobře ty selena

presne :)
  • youtube-videa

mužu se zeptat v čem jste ty videa o miley a selene vytvorily a jak? *3* *1* dekuju
  • princess_lucinkaa

=o*

Selenka je super *14* *14* *14*
  • *4*
  • ilonka94

........

Už jste videly PPP...lol....dabuje ji Lucka vondrackova...je to hruza.....mela ji dabovat zase ta holka...slecna....co dabuje Alex v WOWP *9*
    • ilonka94

Re: ........

jo jo sry...zpletla jsem se
    • kitty-and-leny

Re: ........

jo *9*
      • piskot256

Re: Re: ........

Néé vy jste trubky Lucie Vondráčková dabovala Demi Lovato!!A jinak ten Film byl Prostě SUPER,DOKONALEJ PROSTĚ BEST!! *14*
  • nicky0012

...

HELE UDĚLALA JSEM NA MÉM BLOGU WWW.BEST-STAR-HOLLYWOOD.BLOG.CZ ZÁPIS SB A BERU VŠECHNY TAK KDO CHCE SE PŘIHLAŠTE
  • tyna.8

:)

Už jenom dva *1*
    • selenka.1

Re: :)

MÁME 1001 HURÁÁÁ *14* *14* *15* *15* *15*
      • selenka.1

Re: Re: :)

tyjo já se raduju jako kdyby byla na 1 místě v žebříčku top 10... *15* *15* no já když jsem sem přišla bylo těch příspěvků 700něco *4*
  • SELENKA

PROTOŽE SELENKA JE LÁSKA MÉHO ŽIVOTA A NAVÍC SPOLU NEJSME ZAS TAK MOC DLOUHO A TAKY TO NENÍ ANI ZDALEKA MOJE PRVNÍ HOLKA. *1* *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END.
    • stormgirl

Re: SELENKA

Ne? a kolikátá? :-p
      • armenakos1

Re: Re: SELENKA

co tě to zajímá ?? *1* *1*
        • stormgirl

Re: Re: Re: SELENKA

No, jmenuje se divočák, a je to "divoký obojetník"... Tak by mě zajímalo proč... *15*
          • Re: Re: Re: Re: SELENKA

NO PROČ ASI? *15* A NAVÍC JSEM TO UŽ VYSVĚTLOVAL.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • Re: Re: Re: Re: Re: SELENKA

*1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: SELENKA

Co na to říct? Thumbs Up! *15*

JÁ JSEM TÍM UŽ PROSLULÝ A NEVADÍ MI TO VŮBEC. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl

Tak to je tedy moc pěkné...! A navíc jestli ti tak říkají, tak to o tobě všichni vědí... To ti nevadí??? :-o :-p

TAK TO TEDY ŘEKNU NA PLNOU HUBU-PROTOŽE JSEM DIVOKÝ A POSEDLÝ SEXEM A PROTO MI TAK ŘÍKAJÍ. JSI S ODPOVĚDÍ SPOKOJENÁ? *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl

To jsi špatně pochopil. Já se neptám, proč se tak jmenuješ, ale jak sis to jsméno zasloužil... :-p

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit