-
Sel nafotila NOVÝ PHOTOSHOOT!!!
Hele koukala jsem na jednu stránku o Sel(zahraniční) a objevila jsem video, kde ho fotí *14* *14* *14* myslím, že ještě fotky zveřejněný nejsou.. kdyby jo, dám je sem *14* *14* *14* no určo bude úžasný *14* *14* *14* *1* už se mooc těším na fotky z něj co vy??? *1* -
-
Re: Sel nafotila NOVÝ PHOTOSHOOT!!!
jinak tu je stránka:
http://www.people.com/people/package/video/0,,20360857_20364300,00.html -
-
Re: Re: Sel nafotila NOVÝ PHOTOSHOOT!!!
a je to pro magazín People *14*
-
-
-
!!!!
Lidi, dělejme něco!!! Stačí jen málo, a ta Myslivcová nám vyšoupne Selenu z druhého místa!! Vážně bych nerada, aby nějaká (nechci být sprostá) z Internetu předehnala naší skvělou Selenku!!!!!!!!!!!!!!! *9* *13* -
-
Re: !!!!
MOJE ŘEČ. JÁ SE SNAŽÍM JAK JEN MŮŽU. *9* SPOLEČNĚ JI TAM SNAD UDRŽÍME. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: !!!!
Taky se snažím, ale trochu marně...! *9* *9*
-
-
-
dobře ty selena
konečně je mileyna taky jednou 2. dobře, seli :) -
-
Re: dobře ty selena
presne :)
-
-
youtube-videa
mužu se zeptat v čem jste ty videa o miley a selene vytvorily a jak? *3* *1* dekuju -
=o*
Selenka je super *14* *14* *14* -
*4*
-
........
Už jste videly PPP...lol....dabuje ji Lucka vondrackova...je to hruza.....mela ji dabovat zase ta holka...slecna....co dabuje Alex v WOWP *9* -
-
Re: ........
jo jo sry...zpletla jsem se -
Re: ........
jo *9* -
-
Re: Re: ........
Néé vy jste trubky Lucie Vondráčková dabovala Demi Lovato!!A jinak ten Film byl Prostě SUPER,DOKONALEJ PROSTĚ BEST!! *14*
-
-
-
...
HELE UDĚLALA JSEM NA MÉM BLOGU WWW.BEST-STAR-HOLLYWOOD.BLOG.CZ ZÁPIS SB A BERU VŠECHNY TAK KDO CHCE SE PŘIHLAŠTE -
:)
Už jenom dva *1* -
-
Re: :)
MÁME 1001 HURÁÁÁ *14* *14* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :)
tyjo já se raduju jako kdyby byla na 1 místě v žebříčku top 10... *15* *15* no já když jsem sem přišla bylo těch příspěvků 700něco *4*
-
-
-
SELENKA
PROTOŽE SELENKA JE LÁSKA MÉHO ŽIVOTA A NAVÍC SPOLU NEJSME ZAS TAK MOC DLOUHO A TAKY TO NENÍ ANI ZDALEKA MOJE PRVNÍ HOLKA. *1* *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
-
Re: SELENKA
Ne? a kolikátá? :-p -
-
Re: Re: SELENKA
co tě to zajímá ?? *1* *1* -
-
Re: Re: Re: SELENKA
No, jmenuje se divočák, a je to "divoký obojetník"... Tak by mě zajímalo proč... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: SELENKA
NO PROČ ASI? *15* A NAVÍC JSEM TO UŽ VYSVĚTLOVAL.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SELENKA
*1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Co na to říct? Thumbs Up! *15* -
JÁ JSEM TÍM UŽ PROSLULÝ A NEVADÍ MI TO VŮBEC. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Tak to je tedy moc pěkné...! A navíc jestli ti tak říkají, tak to o tobě všichni vědí... To ti nevadí??? :-o :-p -
TAK TO TEDY ŘEKNU NA PLNOU HUBU-PROTOŽE JSEM DIVOKÝ A POSEDLÝ SEXEM A PROTO MI TAK ŘÍKAJÍ. JSI S ODPOVĚDÍ SPOKOJENÁ? *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
To jsi špatně pochopil. Já se neptám, proč se tak jmenuješ, ale jak sis to jsméno zasloužil... :-p
-
-
-
-
-