-
♥
Za 1) Sel je první :*♥
Za 2) Na její narozky tu nejsem takže vše nej seli ♥
Za 3) Je nejlepší zpěvačka a herečka ! Miluju jí :) mám muj velký obdív :)♥
P.S I love Selena Gomez ♥ She's the best :) -
Ano mužu protože tahle stranka je pro všechny ne jen pro vas tak ja jsi mužu tady psat co chci *13**13**13* jasni leonetto! A když prostě jse vam omluvi tak zase přijde ňaka holka ktera uděla hadku ja znam Sebastiana protože znam i pet shop a jeji kluk fakt umi breakdance ale to vas nema co zajimat vaš taky něco umi a hele leonetto ti jsi předtim taky vlezla jsem a udělala hadku taky jsi věděla jaky to je! Když jako na tebe křiči ostatni ktery neznaš. Lidi jsou jini někdy jse stydi některy jsou odvažny a prostě nemužeš křičet na ni jako neviš co muže bit muže mit tatu policajta pravnika kohokoliv tak jako nenadavej. Ja nejsem proti nikomu jenom řikam co jsi mislim někdy maš pravdu ty a někdy pet shop ale teďka ma pravdu pet shop!
-
-
joo ja udělala hadku alé nedorozuměním a ja jsem ji nenadavala jo všák poohodě když se omluví a zas já jí tak bude vše pohodě Já ti řeknu tak joo ona začala mluvit že náší klucí nic neumí a nikdo na ní neřve tak že klide ok ja sem ji omluvím a ona mě a bude vše v pohodě !! ok enchci to řešít prostě na to se**ME a a jeto ???
víš co omlouvam se pet shop že sem byla zla ale začala sis Ok Neřešmě to !!!!!!!!!!! :DD
-
-
SELENA
SELENA JE NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA HEREČKA CO ZNÁM MÁM TĚ MOC RÁDA SEL...1000 PŘÍSPĚVKŮ *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *14* -
-
Papa
Hele já už budu boužel muset tak papa Selena je supeer *14* *1* -
-
Re: Papa
jo, já jdu taky měj se WE LOVE SEL!!! *14* *14*
-
-
Re: SELENA
TAK JÁ JEŠTĚ TAKY PŘISPĚJI. *15* UŽ JICH BYLO 1005. *14* .TAK PÁPÁ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: SELENA
jojo *15* *15*
-
-
Re: SELENA
Jj Sel má moc hezký písničky a je i skvělá herečka *14* , líbí se mi i Vanessa Hudgens a spoustu dalších *1* -
-
Re: Re: SELENA
přesně tak ale pro mě je Selenka vždycky na prvnim místě JE NEJ!! *14* *14* I LIKE SHE!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: SELENA
hezká fotka Týno *1* *14* *3*
-
-
-
-
Ajojky!!!
Ahojky Selenky nevíte kdy u nás má vyjít album Kiss and Tell??? *4*
Ale asi nikde nevyšlo že??
Já bych ho totiž moooc chtěla!!! *14*
Má tam být jak se pracovalo na albu, videoklip Falling Down a fotky!!! *14* *14*
Tak díy!! *14* *14*
I LOVE SELLLLL *14* LLLL *14* LL *14* L *14* LLLLLLLLLL *14* *14* *14* LLL *14* LLL *14* LLLL *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* !!!!!!!!! *14* -
23
Selena is the best??? *3* *3* -
-
Re: 23
I think that yes *4* and Vanessa Hudgens is the best too.. *14* -
-
Re: Re: 23
Yes Vanessa is the best *14*
-
-
-
:)
Ááá! Vy ste užasní!:) Po těch skoro 3 letech co jsem na osobnostech jsem nevěřila v to že Sel bude na 1. místě:) Tenkrát měla sotva 200 fanoušků...Jste vážně super ♥ Ona je super.. -
-
Re: :)
Taky sem dost překvapená, že předběhla dokonce i Miley :)) <3
-
-
Selena není tak špatná, ale jako zpěvačku ji fakt moc nemusím.
-
Happy birthtday SEL !
-
heh selena
no konečně sem píšete lidi tady bilo vždycky prázdno *13* ale to je jedno selena je best postě.. *3* *14* -
sutaz
ahojky. namojom blogu je súťaž o naj celebritu. Môžete hlasovať pre vanessu hudgens selenu gomez miley cyrus demi lovato a ashley tisdale je to váš výber. http://vanesska-is-best.blog.cz/090 9/hlasovanie-o-naj-celebritu# tu môžete hlasovať. ALE prettím si pozrite pravidlá.
dakujem za pozornosť