Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley15

Sel

ahojte......nevie niekto, ze Selena teraz s kym chodi??ak ano odpovedzte uz na tento prispevok....:)
    • Re: Sel

No vzhledem k tomu že na včerejší koncert Nicka Jonase přijela právě sním tak je možné že s Nickem ale nikdo nic pořádne neví:)
      • miley15

Re: Re: Sel

aha......ale inac dakujem :)
  • JU

Já jsem Selenky největší faynka takže já jse těším na vše co udělá(na film,CD,seriál atd...!!!??!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4*
  • _vikiska_

MC

Objevil se celý trailer k filmu Monte Carlo, kde Sel hraje jednu z hlavních rolí! Premiéra tohoto filmu v USA bude 1.7.2011!:) http://www.youtube.com/watch?v=PQ7y I_dRHF8&feature=player_embedded
    Po kud vám odkaz nejede, zadejte si na Youtube: Monte Carlo Full Trailer HQ
    • stormgirl

Re: MC

Už jsem ho viděla! Je naprosto bombovej, už se na něj nemůžu dočkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *14* *14* *4*
  • sel.96
    Ahoj, co řikáte na novou diskusi? *2* Já měla radši tu starou, ale s tim už nic neudělám *1*
    • mileycyruska
      No ze začátku sem se v ní ani moc nevyznala :DDD ale docela ujde no.. tamta byla mnohem lepší ! :)
  • Dano selena neni fuj zpěvačka ti si fuj ona umi zpivat a ty ne takže sklapni jooooooooooooooo *12**12**12**12**11**11**11**9*
  • Selena Gomez je moc dobrá spěvačka i herečka hodně jí ráda poslouchám ale na Miley Cyrus nemáš Seleno!!!!Je tak hnusně ostříhaná příšera!!! humus jsi lepší Seleno... *1* *14* *14* *14* *14*
  • vane

ALE NOTAK

Hele jsme lidi!Miluju je obě a Miley je prostě známější a má lepší písničky a taky časopisy ohodnocený lepší pořad,ale přece se nebudeme kvůly tomuhle hádet!Sel za chvili bude známá jako Miley!Bude se víc uplatnovat,ale prostě je to tak no!A Pavlusqa je fakt mocinky dobrá rváčka,a za to že se za Sel tak pere jí chci poděkova!Protě ten kdo má rád Miley,at respektuje Sel!Ten kdo má rád Sel ,at neschzuje Miley!Ten kdo je má rád obě tak to neni co řešit! *4*
    • selenagomez

Re: ALE NOTAK

jo ja s tebou souhlasim pavlusqa se za ní pere a kdo se koukl na její video to chape *4* *4* pavlusqa se snaží abi byl mír mezi miley a selenou *4*
      • Re: Re: ALE NOTAK

No, ta s tím tak něco nadělá *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: ALE NOTAK

hmm aspon nikdo jako....co delas ty?! hle mate tady komentovat sel a ne pavlusqu...uz me to taky nebavi poslouchat jak se hadaj lidi ze je miley lepsi jako ja ji mam moc moc rada ae sel taky a nehodlam delat vyjimky...nemam rada urcitý slavný osobnosti...ae tohle mi pride moc...to je vsechno
        • pavlusqa

Re: Re: Re: ALE NOTAK

ae jako on je mezi nimi mír Miley a Sel sou kamošky ae jejich fanoušci se neustale hadají a to me nebaví *9*
          • selenagomez

Re: Re: Re: Re: ALE NOTAK

no to sem myslel *9* *4* mezi jejími fanošky jinak jsou kaámoški *3*
  • sel_demi

SELENA

SELENA JE TA NAJ HOLKA KTORÁ EXISTUJE NEJ PROSTE JE NAJKRAJŠIA
    I LOVE SELENA GOMEZ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Lucie Růžková
    Martina Kamenická
    Adéla Horáková
    Andrea Uriková
    Scarlett Severová
    a já...Sabinka Stránská
    • Vůbec nechápu co ty tvoje komentáře mají znamenat, zlatíčko *3*
  • Přesně tak bello11

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit