-
lofas
Hey lidi koho si to ta holcina nabrnkla...takeho lofase???Je sice hezkej ale Nick je lepší -
-
Re: lofas
Nic je pro ni minulost!!!!!!!! Jen jí to přejme, dokud ho ještě má!!!! -
-
Re: Re: lofas
Však ja ji to preju *14* hlavne ze je HAPPY
-
-
-
New
selly by měla vydat new album...chci se zeptat jestli víte kdy...v Americe už je vydaný,tě d to má premiéry ale ptám se kdy to bude u nás,víte???? *8* *8* *8* těšim se až tu bude *14* *14* *14* -
jaja
ahoj,jakou řasenku používáš? -
Doufám že víš co to znamená.
-
-
Ne, netuším co to znamená, ale já to nepsala. Tak buď v klidu. *3*
-
-
Vážně?Ale víš co,necháme toho nechci se hádat. *4*
-
-
-
pauni a bisim chtela bit jako ona *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
ahoj proč ses s justinem rozešlas. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
selena je moc dobrá ale chtěla bych aby někdy přijela Moravu tak prosím.
-
MOrReNo
tY woLe SElENa jE oPrAwDOWáá PIcZA AT mY vYLiŽe TY jo MILEy Je NejLEŠjPŠy TO wAm ŘyKAM *8* *8* *8* *8* *8* *8* *13* *13* *13* -
-
selena neni píča
jediná PÍČA si tttttyyyyyyy *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
Re: MOrReNo
hmmmm hádal bych se....a nauč se psát ;-).....bylo by to ku prospěchu....a hlavně tobě ;-) :D -
hm..selena je lepši aspon nenafoti polonahy fotky kdyz vi ze to zverejnej -
-
Re: Re: MOrReNo
heeeej tak bacha!!! *8* miley polonahý fotky sice nafotila ale uložila si je na svuj zdůrazňuji na svůj počítač, kama se jí pak naboural ten hecker a ten je zveřejnil tkaže ty važ slova nebo blbě dopadneš!! *16*
-
-
važ slova spatne dopadnes -
Jo Miley je vážně lepší, Selena mně přijde namyšlená a v WOWP teda moc vtipná není, spíš se ztrapňuje.Ale prosimtě přestaň PsÁt JhAk BUzNhA...je to děsný *9* -
-
Re: Re: MOrReNo
hej konecne s tebou v necem souhlasim...se teda divim *15* -
-
Re: Re: Re: MOrReNo
hele třeba jako sou tady i lidi kteří Selenu maj rádi! Není tady jen Miley! Radši si chodte psát jak Mil je boží na diskuzi k Miley! Mám ráda obě ale nechápu vás!
-
-
-
-
To ti tak věřím *1*
-
javim že selena je hešči než miley a zase selena ma pecka stil než miley cyrus *4* *4* *7*
-
-
hešči *15*
-