Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přání

Ahojky,Sel všechno nejlepší hodně zdravíčka štěstíčka,ať se ti daří v kariéře.:
    Dneska Ti patří celý svět,
    vždyť je Ti právě osmnáct let.
    V tomhle věku se dobře paří,
    ať se Ti dál všechno daří.všechno nejlepší,
    život zplna užívej.
    Všechno nejlepší Ti přeje tvoje největší fanynka Kristýna *14* *3* *4* *4*
  • stormgirl

Selena a Justin

Co si myslíte o páru Selena & Justin? Já myslím, že to je ten nejsladší pár na světě!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*** :-D
  • stormgirl

Sel

Ale i tak se Sel změnila. Když se podíváte na Live Chat z roku 2009, a na Live Chat z roku 2011, uvidíte velký rozdíl. Podle mě je to škoda. Myslela jsem si, že Sel takováhle není, že nemusí lidem dokazovat, že už je dospělá, (jako Miley). Ale zatím to nijak nepřehání, tak doufám, že ani nezačne!! :-( :-)
    • sel.96

Re: Sel

Podle mě neni jiná, jenom je prostě starší a začíná vypadat dospělejš, přecejenom - bude jí 19 a už nemá zas tak detskou tvářičku (v dobrym :DD) ;)
  • stormgirl

Hmm...

Připadám si jako magor, když sem pořád píšu...!!! Jenom mi prostě příjde nefér, že ta Myslivcová je už skoro před Selenou!! Tak mi trochu pomožte, lidi, a taky něco pište, ať tu nejsem za jedinýho blázna...!!!!! *9* *9* *9* *8*
    • sel.96

Re: Hmm...

Já bych psala, ale buď nemam čas, nebo náladu a nebo si nevzpomenu *9* *9* *9*
    • Re: Hmm...

TADY SE TI UŽ HLÁSÍ DRUHÝ BLÁZEN-JÁ. *15* *15* *15* MÁŠ PRAVDU,JE TO NEFÉR,ALE ASI S TÍM NIC NENADĚLÁME. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: Hmm...

Ne, asi ne. Zvlášť, když jsme na to jenom dva... *9* *9*
        • Re: Re: Re: Hmm...

TŘI. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Hmm...

Jací tři? *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hmm...

JEŠTĚ SEL.96. TAKY SEM PŘECE PÍŠE. *15* *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • ♥ <3 ♥

Já jí prostě žeru.. je milá, hodná krásná, hezká, talentovaná a milon takovejhlech vlastností. je prostě dokonalá. jsem jí posdlá už asi půl roku. neobejdu se bez ní .. každej den jí musim vidět.. v televizi, jak zpívá nebo na fotkách.. nechala jsem se ostříhat jako ona prostě je to můj vzor a mooooc bych si přáala aby přijela do čr... kvůli ní bych jela do tý prahy ráda :D MILUJU JÍ!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: ♥ <3 ♥

JÁ JI TAKY MILUJI. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • :-/

Absolutně netalentovaná debilka jejíž hudba připomíná styl desetiletého dítěte, které vyrostlo sledováním Disney a podobných nesmyslů... Rozhodně by se měla něco naučit od Lady Gaga, Katy Perry, nebo třeba Pink, jejich hudbě totiž ta její ''hudba''nesahá ani po kotníky... A aby to toho nebylo málo, tak dokázala svůj nevkus tím, že chodí s Bieberem! Jednoduše nechápu, jak tohle může být nejvyhledávanější osobnost. Je vidět, že tuto stránku navštěvují hlavně děti. Jinak by na prvním místě kralovala nějaká opravdová celebrita a ne holka, která si zahrála v pár propadácích a nazpívala písničky stylu o kterém už jsem se zmiňovala! Až natočí film, který bude mít hlavu a patu, nebo až nazpívá písničky které se budou dát poslouchat, tak teprve nějaké první místo pro tuhle blbku bude zasloužené!
    • Re: :-/

Co se týče Seleny, jsem nestraná. Někomu se může líbit její zpěv, někomu ne. Ale nemůžeme soudit její osobnost, když jsme na jiném kontinentu. Myslim že uživatel LisaMarie (ať už je to kdokoliv) by potřeboval kurzy meditace..... :-)

hele ty katy perry atd jsou dospělí a seleně bude teprve 19 tak se uklidni jo

TY TEDA ŽVANÍŠ HOVADINY,ŽE NEMÁ CENU SE ANI ROZČILOVAT. SAMA JSI DĚCKO. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • Re: Re: :-/

Ty vole ty seš taky dobrej zmrd :DDDD přestaň se podepisovat jako ''101 letý obojživelník'' nebo takovýhle podobný píčoviny a pak teprve můžeš někomu řikat že je děcko! :DDDD ;)
    • stormgirl
      Takže! Nikdo tě nenutí, abys její hudbu poslouchal/a, (ani nevím, co jsi zač, protože ses ani neodvážil/a se přihlásit, a zbaběle píšeš tyhle hnusárny anonymně...) Kdyby si nezasloužila být na prvním místě, tak by tam nebyla!! A jestli myslíš tou "opravdovou celebritou" Lady Gagu, Katy Perry nebo Pink, jak jsi psal/a, tak dovol, abych se zasmála. To jsou 'celebrity', asi jako ty jsi kritik!!!! :-S P.S: a to si myslíš, že nebude s Justinem chodit jenom proto, že to nějakýmu závistivýmu protivovi vadí? Akorát Seleně zavidíš, nic víc!!! Náhodou jim to spolu muc sluší, a já jí to přeju, hlavně když je šťastná!!!
      • Re: Re: :-/

Ty tele jedno! Laskavě si tu na mě přestaň otvírat svoje komunikační ústrojí ano? Přihlásila bych se, ale to bych na téhle stupidní stránce, která si říká ''osobnosti'' musela mít něco jako účet víš? ;) :D A dále, s tím, že jí zavidím, to vidíš nejspíš trošku zkresleně holčičko. Mám jí zavidět to, o čem jsem se zmiňovala ve svém předchozím příspěvku?? TO NIC CO DOKÁZALA??? LOL! :D Otevři oči, ujasni si co znamenají slova jako, osobnost nebo sláva a pak se teprve spolu můžem bavit ano?
        • stormgirl

Re: Re: Re: :-/

Závist, a zase jen závist! Prý "to nic, co dokázala"... Hmm, takže pokud ti úspěšný seriál, čtyři a více úspěšných filmů, tři alba, a milióny fanoušků připadá jako nic, tak vážně nevím, co považuješ za něco. Nějaká nicka jako jsi ty by si vůbec na OSOBNOST jako je Selena neměla otvírat pusu!
          • Re: Re: Re: Re: :-/

Opět mluvíš o nějaké závisti, která se mnou nemá co dělat milé dítě. Ano, jsi dítě! Už jen ty tvé názory. Ptáš se mě, co považuji osobnost... Tak já ti to teda řeknu! ;) A tahle trapka kterou tady všichni vynášíte do nebes to rozhodně není! A abych byla přesnější: být OSOBNOST znamená točit filmy, na které se lidé budou dívat ještě za 50 let a stále to budou trháky (ne ty pošahaný Disneyovky co točí ona), zpívat písně které se stanou nezapomenutelnými hity (ne ty utahaniny pro děti co zpívá ona)!!! No a vzheledem k tvojí inteligenci vím, že bys po mě v dalším svém trapném příspěvku chtěla příklady takových hvězd, takže je dám rovnou. Například Johnny Depp, Angelina Jolie, nebo Will Smith... To jsou opravdoví herci! A co se hudby týče tak třeba takový Michael Jackson, Madonna, nebo již zmiňovaná Lady Gaga! TOHLE JSOU CELEBRITY! A jasně vidíš, že je uznávám, takže o žádné závisti již mluvit nemůžeš. Tak co, máš pro mě další ''inteligentí'' odpověď? ;)
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: :-/

Myslíš si, že když mi budeš říkat "dítě", tak mě tím jako urazíš? To je velice vtipné, to už by snad nenapadlo ani mýho osmiletýho bráchu... :-D
              No, a ty tvoje osobnosti... Johnny Depp možná, ale Angelina Jolie??? Lady Gaga????? No to si snad děláš srandu! Angelina Julie je oblíbená proto, že se ukazuje nahá kde to jde, a Lady Gaga proto, že záměrně dělá "skandály", jako například že si obleče syrový maso... No to je fakt OSOBNOST! Všechny její písně jsou stejný, takže je od sebe nerozeznávám, "tanec" umí taky jenom jeden, a to za ní musí bejt aspoň deset dalších tanečníků, který ten "tanec" aspoň trochu zachráněj, a zpívat už vůbec neumí, to i Selena zpívá líp, a to jí většinou moc živý koncerty nejdou, chudince. :-(
  • ahoj

Ahoj..jsem tady taky nova...a mam moc rada selenu...je proste uplne senzacni. *14* *3* urcite se mno souhlasite zejo *1* *1* .miluju te seleno!!!!§ *14*
    • smooly

Re: ahoj

Ahojky, vítej :)
    • kajuska4

Re: ahoj

Čauky...ano vítej u nás...a já jí taky miluji.. *14*
  • stormgirl

No to si snad ze mně dalají prču... :-(

Přidala jsem asi padesát fotek, a dali tam jenom dvě... No to si snad ze mně dělají prču... :-( !!!!!!!!!!! *9* *9* *9*
    • sel.96

Re: No to si snad ze mně dalají prču... :-(

Napodobně! *9* *9* *8*
  • stormgirl

:-p

Nikdo nic nepíše, takže musím já!!!
    Takže: Nevím jak to Selenka dělá, ale všechno jí sluší! Každý oblečení, každá barva, každej účes... Sluší jí to na motorce, v autě i na skejtu. Sluší jí prostě úúúúúúúúúúúúúúúúú
    • stormgirl

Re: :-p

úúúúúúúúúúúúúúúúú
      • stormgirl

Re: Re: :-p

úpně všechno!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: :-p

KDYŽ JE NĚKDO TAK KRÁSNÝ JAKO SELENKA,TAK MU SLUŠÍ TŘEBA I PYŽAMO. *15* *15* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: :-p

To jo, v pyžamu jí to moc sluší!!!! *14* *14* *4*
  • A Year Without Rain

Píseň a videoklip A Year Without Rain je fakt skvělá. Je vážně super. Naturally i Round & Round jsou taky dobrý, ale A Year Without Rain je fakt geniální!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju jí!!
    • kajuska4

Re: A Year Without Rain

I já *14* přesně *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit