Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • werca77

gfgf

jako druhej den???? je promin ze ti to pisu ale ja se z nej zblaznim.... ze mi veris...
    • Re: gfgf

jj druhej den *4*
  • britney-selena

Film

Koukněte na filmy.kinotip.cz/a-zase-jedna-popel ka-2008/ je tam film.Kvalita je děsná,ale aspon něco. *4* *3* *3* *4*
  • Selena Gomez

Nazdar! Já si myslím, že Selena Gomez je dobrá herečka, ale neumí moc zpívat. Nebo takhle-nezpívá falešně, ale řekněme si po pravdě, takhle umí zpívat vzkutku hodně lidí. Ale mám jí ráda. Ve filmu Kouzelníci z Wawerly, se mi moc líbí. Ta role na ní sedí!!! *3*
  • co to maš za jazyk pro boha *9* *8*
  • _vikiska_

Sel vs.

Na mém blogu mám asi 10 článků, kde je Sel a nějaká celebrita, která má stejné oblečení :) Budu ráda, když budete hlasovat kdo se vám v tom oblečení víc líbí :)
    • Re: Sel vs.

a jakej máš ten blog? *1*
      • _vikiska_

Re: Re: Sel vs.

Jéj, já to nenapsala, že :D http://selenagomez-all.blog.cz/rubr ika/selena-vs
    • selenka.1

Re: Sel vs.

Sel to tam slušánkuje.. *3*
    • britney-selena

Re: Sel vs.

TAK UŽ TAM MÁŠ MOJE NÁZORY. SELENA JE HEZKÁ,ALE TY HADRY NEBYLY NIC MOC. *9* *9* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END.
  • stormgirl

Myslivec!

Ten Myslivec už má stejné číslo jako Selena...! Svět se zbláznil!!!!!!! *7* *9* *13* *9* *9*
    • sel.96

Re: Myslivec!

Myslivcová tu vůbec nemá co dělat!! *9* *9* Jako a co že je modelka, takovejch je .. ale hold nemaji růžovoučkou stránečku, tak tu nejsou ..
      • Re: Re: Myslivec!

JÁ NEMĚL PŘEDTÍM ČAS,TAK AŽ DNES VIDÍM TU HRŮZU. SELENKA BUDE ASI BRZY TŘETÍ. *9* *9* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • stormgirl

Re: Re: Re: Myslivec!

To ani neříkej!!!! Néééééééééééééé!!!!!! *9* *10* *9* *9* *13* *5* *16* *8*
          • Re: Re: Re: Re: Myslivec!

I TAK BY TO BYLO. TO SE DALO ČEKAT. *9* *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Myslivec!

NAPROSTO SOUHLASÍM. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: Myslivec!

Už je to tady!! Musíme Selenu dostat zpět na druhé místo. Selena si ho zaslouží, dře pro to, takže není fér, aby nějaká nána z blogu, která si umí jenom oblíknout růžovou minisukni a pak se vyfotit vykopla Selenu z druhého místa, na který se ztěží dostala!!!! *13* *9* *9* *9*
  • jojojo nedovolij jsi na mě violettaleon di se libat s bezdomovcem jooo violetto sraneto a ja chodim do 4 třidi zajimalo by mě do jaky třidy chodiš ty taky moc neznaš vyjmenovana slova a ja jsi na drsnačku nehraju ja jsem rebel tak jsi nedovolij holčičko
  • Seleno všechno nejlepší k narozeninam :))))))))) at se ti daří jsi ta nejlepší zpěvačka na světě mame tě všichni moc rádí jsi skvělá a šikovná zpěvačka :))) ještě jednou všechno nejlepší *3* *3* *3* *15* *4*
  • jajinkas

upomínka

for vashley: *13* Ona nic nekopíruje,Vanessa kopíruje.Do Hanny Montany byla asi pozvaná ne? A to se může přijímat role nebo je to zákaz? *7* HSM3 je z produkce Disney Chanell,takže ona musí na tu premiéru,ptž pracuje pro Disney. Jestli se cpe všude,to už jsem ti napsala,tak nebuzeruj někoho,koho neznáš. *5*
    • linda13

Re: upomínka

heic nerikej jesli newite tady jse pise jen o selene gomez a mimochodem vanessa hudgens se ponikom ne kopiruje spis miley ok konec diskuze
  • email

prosím má někdo email na selenu nebo někoho z kouzelníku a nebo na někoho z hannah montana ?? třeba na miley kdo ví prosím řeknite plsssssssss

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit