-
Miley v Selena
HeLe LiDi, Já To NeChÁpU :( pRoČ tY cO NeNáViDěJ MiLeY TaK Ji NaDáVaJ a Ty Co NeMaJ RáDi SeLeNu Tk To SaMí :( Já MáM RáDa ObĚ, pltže jsou stejně starý a stejně dobrý :) Selena je úžasná jak hraje v kouzelníkách a Miley je úžasná jak hraje v Hannah Montana :) -
-
Re: Miley v Selena
tak s tím musím souhlasit *1* -
-
Re: Re: Miley v Selena
jo obě dve jsou dobré ale nenadávejte na miley!!!!!!!!!
-
-
-
MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čau lidi,udělali byste pro mě něco pls??Mrkli byste se pls na můj blog?Je o Miley Cyrus,mám ho skoro rok a kdybyste chtěli tak klidně napište svůj názor ohledně toho,co bych mohla změnit nebo,co bych na blog mohla přidat.
P.S.Nezapomeňte přidat komentář *3*
DÍKY VŠEM!!! *5* -
-
Re: MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj ja mam taky blog a rada bych se dopivala na ten tvuj ,dala bys mi adresu?? *3* *3*
-
-
bože :D
Já neříkám, že je extra-moc blbá, jenom to, že ji tady nevychvalujte do nebe, když třeba ani nevíte, jestli je dobrá, mě se její písničky třeba taky líbí, líbí se mi Round and Round, ale live nezpívá moc dobře ;) -
-
Re: bože :D
Co máš co lidem zakazovat něco říkat? Ať si jí tady každý vychvaluje jak chce, a ty jim do toho nemluv, nemáš na to právo!!! *13* *13* -
Re: bože :D
Jenže naživo je to znít úplně jinak něž na videoklipu atd....!! a pokud chceš urážet tak vypadni z téhleté diskuze *13* -
-
Re: Re: bože :D
Twe jste už fakt trapní nevím co proti Seli máte! *16* -
-
Re: Re: Re: bože :D
To nemůžu mít vlastní názor nebo co? Si myslíš, že když je slavná, tak ji každej miluje?...naivita.. -
-
Re: Re: Re: Re: bože :D
Můžeš mít vlastní názor ale nemusíš urážet a za druhý na osobnostech.cz je spousta slavných lidí a každej má rád toho co něco udělal nebo jak hraje ve filmech atd... A naivní seš tady ty že sem pořád lezeš a urážíš!!!!!
-
-
-
-
-
taky jse ti musim omluvit ja jsem doopravdy na tebe vubec naštvana nebyla snažila jsem se z tebe dostat pravdu a dlouho jses nepřiznala ale pak jak jsi tvrdila že jsi beyonce tak jsem to měla vyklopit
-
bože divim jse jak mužete chodit do školy leda tak do nenormalni školy jste blbky chloupy čuničky čunávě blbci hele ja mam kluka jak jse tvuj kluk jmenuje violettaleon vsadim jse že žadneho nemaš ja mam kluka viš jak jse jmenuje Sebastian Hrukec.
-
-
A zase ty tvoje dětský řečičky já už z tebe nemůžu!!! XD XD XD
,,jste blbky chloupy čuničky čunávě blbci,, *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
Já mám Kubu Štěpánka!!! Hm.. moc ti to nevyšlo!!! *15*
-
-
Vyšlo mi to hezky když jsi řikala v komentaři že nemaš kluka haaaaahahaha a kdo je tady lhař Verča kynclova.A Kuba je muj byvalej tak jsi dej pozor nebude to dobry
-
-
Včera jsem se ho na to ptala a ode dneška spolu chodíme ha ha ha!! No a co víš kolik Kubů existuje na planetě!! Jo aje vidět že se neznáme!! Ten kdo mě zná tak ví že střídám kluky jak ponožky!!
-
-
No tak v tom maš pravdu ale stejně jse rozejdete a protože je to muj byvalej tak jsem jse ho zeptala jestli zna ňakou Verču a on řikal že ale ne miluje ji takže tě nemiluje prej stebou chodi jenom protože jsi chce ve škole chlubit.tak vidiš hahahahah *1**1**1**1*
-
-
Kolik ti je pět?? Já chodím s Kubou ŠTĚPÁNKEM!! A né s tím tvým bývalým!!! A já nechodim s klukama kterejm je míň jak 12!!
-
-
Reakce na příspěvek:
Kolik ti je 1 rok protožr ja znam Kubu Štěpanka a miň než 12 mu neni! A ja ti nechci kazit tvuj vztah ale on tě nemiluje chodime znam ho od dětstvi.A on tě podvadi muj Sebastianek je nejjj ještě lepši než tvij Kuba muj Sebastianek umi breakdance a skvěle maluje.
-
-
-
-
-
-
-
je fakt dobrá herečka i zpěvačka nevim co máte! *8* -
-
Re: good
přesně *3* dneska sem koukala na another cinderella story(kde hraje) a je tm upa skvělá:))
-
-
Ahojky napiš na Viki.Krej@seznam.cz a já ti dam e-mail Na Selenu a Miley.pa *3* -
-
Re: e-mail
HEJII ME TEN MAIL NA SELENU NEJDE PREJ JE NEPRAVEJ BO COOO *9* *9* *1* -
nemohla bys mi ho dát jinak *14* -
ty máš e-mail na selenu a na miley dáš mi ho
-
-
psssss
hele ja nesnasim selenu mam radsi miley ale vy co chodite z diskuse miley tak sem nechodte nadavate ji tu ty fans seleny sou nastvany jako my sme nastvany kdyz nam nekdo nadava na nasi miley tak prosim uz se vsichni udobrete vzdyt prece miley a selena sou taky kamaradky -
Ahouj Ahoj
Ahoj ,ahoj já zbožnuju Selenu a všechny její role je úžasná a má velkej talent na spívání.. a je mím velkým vzorej *14* -
proč nenechá bíbra napokoji
seleno bíbr je malej mrnous a mátolik holek nevim pročho nenecháš já tě taky miluju -
-
Re: proč nenechá bíbra napokoji
ONA UŽ TOHO TRPASLÍKA NECHALA KVŮLI MĚ. *14* *15* *15* MÁM TOTIŽ LEPŠÍ VÝBAVU NEŽ ON. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: proč nenechá bíbra napokoji
Ty jsi vážně posedlej! *5* -
-
Re: Re: Re: proč nenechá bíbra napokoji
JO,SELENOU. *14* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: proč nenechá bíbra napokoji
:-p -
Re: Re: Re: Re: proč nenechá bíbra napokoji
A JÁ MILEY *14* *14*
-
-
-
Re: Re: proč nenechá bíbra napokoji
JJ TO TI VĚŘÍM... *15* *15*
-
-
Nespamuj, nebo to teda aspoň piš normální češtinou! *9* Selenu určitě zajímá, že nějakej Jára jí miluje, když tuhle stránku nikdy neuvidí *15* A eště jednou - nespamuj! -
A já zase nevím, proč to sem píšeš, když si to Sel nikdy nepřečte... *9*
-