Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je super ma krasne piesne a mam ju rada
  • Je super zpěvačka a mam pocit že komentáře jsou tu pro to aby jste napsali co si myslíte o celebritě ne abyste s toho udělali facebook
    • Ti sklapni lenko tak jsme jse hadaly tak jako lenko přemišlet musiš hlavou e zadkem?
      • Ty si krá*a nikdy sem neviděla vypatlanějšího člověka kdybych tě někde potkala tak ti rozbiju držku
        • To si přahnala zas až tak hroznej člověk to není a to spíš ty si vypatlaná *10* *10* *16*
      • Jo jasně ty můžeš bejt ráda ža máš aspoň ty piliny..udělala jsem ti něco ani sem se na tvůj komentář nekoukla jasně tak strč hlavu zpátky do zadku
  • vše nejjjj *4*
  • anettka-upirrka

HB Sel..!!

Všechno nejlepší Sel..!! *14* ..Hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a spouustu úspěchů v tvojí kariéře..!!!..Seš nejlepší.. *14* *14*
    • medison12

Selííí!!!

Selí přeju ti všecičko nejky k tvým super narozkám... Hodně štěstíčka , zdravíčka a lásky a dvakrát tolik kluků a mocinky úspěchů. *14* Jsem tvoje fynynka číslo 1!!! *14* *14* *14*
  • mlada?možna

me se to nezda fuj aspon bude dlouho mladá.....to ji zavidím:D
  • *ona*
  • donduska

I love you Selena

Selnko VŠECHNO NEJ NEJ HODNĚ ŠTĚSTÍ *14* *4* ať se ti všechno podaří
  • Selena chodi se zeddem? Doufam ze jo protože zedd i selena jsou skveli a oba mam moooooc rada:) Byli by skvěli par.
    A nevim proc ale mam pocit ze mam selenu cim dal tim vic radsi.
  • já jsem se do ní zabouchnul
    *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • selenka.1

Ahoj

ještě o 4000 návštěvnosti víc a mohla by bejt na 9..... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit