Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://24.media.tumblr.com/22934557094eb88e1281a6151c5007b5/tumblr_ml5i2e3dxx1qk25s0o1_400.gif pěkný no... -_- :D
  • happy brthey sell! *3* *1*
  • alcan

I.

Ikonu Seleny mám proto, protože sem její fanoušek,ale myslím, že by si to měl pochopit.Stačí se příště podívat na profil.
  • stormgirl

Fotky!

Zase nový fotky!!! Hádejte od koho?!!!! *14* *14* *1* *3*
    • Re: Fotky!

ŽE BY OD TEBE? *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: Fotky!

Páni! Tady někdo UMÍ HÁDAT!!!!!!!!!! *1* *14*
        • Re: Re: Re: Fotky!

JSEM PROSTĚ DOBREJ. *1* *1* A TO NEJEN V HÁDÁNÍ. *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Fotky!

Něco jsem o tom už slyšela!!! *1* *1* *1* *15* *15* *15*
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: Fotky!

Že jo? A to ještě není všechno!!! Mám v počítači uloženo spoustu fotek který se sem chystám dostat za každou cenu!!!! *1* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Fotky!

VŠIML JSEM SI TÉ FOTEČKOVÉ NADÍLKY. *15* *14* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl

A zase další fotky! A dokud ze mne nebude největší přidávač Seleniných fotek, tak budu přidávat dál!!!!!!!! *1* *1* *15* *15* *5*
            • stormgirl

To je jasný, takový věci se šířej rychle... *1* *15*

DOST DLOUHO NA TO,ABY TO KAŽDEJ O MĚ VĚDĚL. *15* *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl

To víš, traduje se to tu už dost dlouho!! *1* *15* *1* *15* *5*

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Selena Gomez spieva pekne.
    Ale jej správanie je nevhodne ako miley cyrus.
    To má byt príklad pre deti?
  • terka220399
    Koukněte se prosím na tento blog o Seleně gomez a demi lovato děkuji :)))
    http://aboutsellygomezademilovato.blog.cz/
  • martinkooooooo

haha

Ja uz nemam Selenu rad
  • Všetko najlepšie Sell..........Happy Birthday Sell *4* *14* *15*
  • stormgirl

Selena/Justin

Hele, jakej máte vlastně názor na pár Selena+Justin? Myslíte, že se k sobě hoděj?
    DIVOČÁKovi: Hlavně si nech poznámky, že Selena chodí s tebou!!! *1* *15* *3* *4* *4* *3* *14* *14*
    • Re: Selena/Justin

TYHLE POZNÁMKY SI FAKT NECHÁM PRO SEBE. DO MÉHO SOUKROMÍ NIKOMU NIC NENÍ. *15* ALE VÁŽNĚ SI MYSLÍM,ŽE TEN JUSTIN SE K NÍ NEHODÍ. SELENA MÁ FAKT NA VÍC,NEŽ JE TAKOVEJ TROUBA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: Selena/Justin

Rozhodně má na víc, ale jestli je s Justinem šťastná, tak to stojí za to. (I když s tebou je spokojenější!!! *15* *3* *1* )
        • Re: Re: Re: Selena/Justin

PŘESNĚ TOHLE MI TAKY ŘÍKALA. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Selena/Justin

Já jsem si to hned myslela. Proto někdy tvrdí, že s Justinem nechodí, a někdy že jo!! *15* *15* *15* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Selena/Justin

*15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • nicola14

Re: Selena/Justin

Oni spolu ale přeci nechodí,ne?
      Ale jinak mi to nevadí, oba dva mám strašně ráda, celkem se k sobě hoděj no....Nádhernej pár!...hlavně si spolu myslim rozuměj a to je hlavní <3... *14* *14* *14* *14* *14*
      • sel.96

Re: Re: Selena/Justin

Kde si slyšela že spolu nechodí? *1* celkem jo, i když Justin je takovej drobnej *15* ale rozhodně nebudu jako Beliebers nebo jak si řikaj, a nebudu tu nadávat Justinovi, že chodí se Sel *9* Jednou ty eho fanoušci dokonce pro Sel prej něco hodily, na pusu, na fotkách vypadá jako že brečí *9* *9* nesnášim tyhle ''fanynky'' *9* Ale sem ráda že je Sel šťastná *14* *14* *14* *14* *14*
        • stormgirl

Re: Re: Re: Selena/Justin

Choděj/nechoděj... Nevím. Každej má na to jinej názor a každej říká něco jinýho. Proto se vás ptám, co si o tom myslíte. (Jo, a koukněte na nový fotky Sel, který jsem přidala. Jsou božííí!!!) *15* *1* *3*
  • pajjuska
    Sel je fakt dobrá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit