-
http://24.media.tumblr.com/22934557094eb88e1281a6151c5007b5/tumblr_ml5i2e3dxx1qk25s0o1_400.gif pěkný no... -_- :D
-
happy brthey sell! *3* *1*
-
I.
Ikonu Seleny mám proto, protože sem její fanoušek,ale myslím, že by si to měl pochopit.Stačí se příště podívat na profil. -
Fotky!
Zase nový fotky!!! Hádejte od koho?!!!! *14* *14* *1* *3* -
-
Re: Fotky!
ŽE BY OD TEBE? *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Fotky!
Páni! Tady někdo UMÍ HÁDAT!!!!!!!!!! *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Fotky!
JSEM PROSTĚ DOBREJ. *1* *1* A TO NEJEN V HÁDÁNÍ. *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Fotky!
Něco jsem o tom už slyšela!!! *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fotky!
Že jo? A to ještě není všechno!!! Mám v počítači uloženo spoustu fotek který se sem chystám dostat za každou cenu!!!! *1* *3* -
VŠIML JSEM SI TÉ FOTEČKOVÉ NADÍLKY. *15* *14* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
A zase další fotky! A dokud ze mne nebude největší přidávač Seleniných fotek, tak budu přidávat dál!!!!!!!! *1* *1* *15* *15* *5* -
To je jasný, takový věci se šířej rychle... *1* *15* -
DOST DLOUHO NA TO,ABY TO KAŽDEJ O MĚ VĚDĚL. *15* *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
To víš, traduje se to tu už dost dlouho!! *1* *15* *1* *15* *5* -
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
Selena Gomez spieva pekne.
Ale jej správanie je nevhodne ako miley cyrus.
To má byt príklad pre deti? -
-
Koukněte se prosím na tento blog o Seleně gomez a demi lovato děkuji :)))
http://aboutsellygomezademilovato.blog.cz/ -
haha
Ja uz nemam Selenu rad -
Všetko najlepšie Sell..........Happy Birthday Sell *4* *14* *15*
-
Selena/Justin
Hele, jakej máte vlastně názor na pár Selena+Justin? Myslíte, že se k sobě hoděj?
DIVOČÁKovi: Hlavně si nech poznámky, že Selena chodí s tebou!!! *1* *15* *3* *4* *4* *3* *14* *14* -
-
Re: Selena/Justin
TYHLE POZNÁMKY SI FAKT NECHÁM PRO SEBE. DO MÉHO SOUKROMÍ NIKOMU NIC NENÍ. *15* ALE VÁŽNĚ SI MYSLÍM,ŽE TEN JUSTIN SE K NÍ NEHODÍ. SELENA MÁ FAKT NA VÍC,NEŽ JE TAKOVEJ TROUBA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Selena/Justin
Rozhodně má na víc, ale jestli je s Justinem šťastná, tak to stojí za to. (I když s tebou je spokojenější!!! *15* *3* *1* ) -
-
Re: Re: Re: Selena/Justin
PŘESNĚ TOHLE MI TAKY ŘÍKALA. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Selena/Justin
Já jsem si to hned myslela. Proto někdy tvrdí, že s Justinem nechodí, a někdy že jo!! *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Selena/Justin
*15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
Re: Selena/Justin
Oni spolu ale přeci nechodí,ne?
Ale jinak mi to nevadí, oba dva mám strašně ráda, celkem se k sobě hoděj no....Nádhernej pár!...hlavně si spolu myslim rozuměj a to je hlavní <3... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Selena/Justin
Kde si slyšela že spolu nechodí? *1* celkem jo, i když Justin je takovej drobnej *15* ale rozhodně nebudu jako Beliebers nebo jak si řikaj, a nebudu tu nadávat Justinovi, že chodí se Sel *9* Jednou ty eho fanoušci dokonce pro Sel prej něco hodily, na pusu, na fotkách vypadá jako že brečí *9* *9* nesnášim tyhle ''fanynky'' *9* Ale sem ráda že je Sel šťastná *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Selena/Justin
Choděj/nechoděj... Nevím. Každej má na to jinej názor a každej říká něco jinýho. Proto se vás ptám, co si o tom myslíte. (Jo, a koukněte na nový fotky Sel, který jsem přidala. Jsou božííí!!!) *15* *1* *3*
-
-
-
-
Sel je fakt dobrá