Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Selenu mám ze všech nejradši.Vždycky poslouchám nějakou skupinu nebo zpěvačku maximálně půl roku ale Selena se mi líbí od té doby co jsem ji jako malá viděla v seriálu Barnya a jeho přátelé.Až jsem postupně byla starší,hned mě zaujmus seriál kouzelníci z Waverly ale naštvalo mně ža v hannah Montana s ní udělaly takovou zlou holku jakou neni.videla jsem všechny její filmy a mam ji rada do tet a vždy budu!! :)
  • Joo my sme všechno nepokazili leonetta naspala svuju Nazor A vi ste ji začaly nadavat že ona je pí** atak Já svamy nic přes osobnosty řešít nebudu !!!!! jo možná sme bylí zly a lé viste sé začaly
    ajoo a omlouvam se zaty sprosty slova alé vyste mě ktomu dohnaly !!!!
    Ok už to neřešmě
    • ViolettaLeon
      Bežtě všící do pí** kur** jedny !!!! rakovinka by vas vzala všák všící mate pí** pod sebou tak nevím co řešitě !! To to jsi nám napsala nwm kolik ti je ale dovolila sis toho k nám hodně!!!! Mně je 12 a tohle bych v životě nenapsala!!! ale tvou omluvu přijímám!!
      • Joo mě je 14 ..
        Jo okey neřešmě to všechno začalo nedorozuměním
        !!! Okk vše v poho ??
    • ViolettaLeon
      Ne neřešíme ale jen vy jste začali se sprostými slovy já použila jen ,,nes*r,,
  • britney-selena

k

CELKEM TY SVÁTKY UJDOU. HLAVNĚ ŽE JE VOLNO. *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • kikiss11

Re: k

jj přesně!!!! *14* *14* Ale Vánoce Byly super ne???
      • selenka.1

Re: Re: k

všechno je super i Vanoce i svátky..když nemusíme do školy *15* *15* *4*
        • vanessavk

Re: Re: Re: k

*15* *15* *15*
          I love Selenka... OH THE BEST *14* *14* *14* *14* *14*
      • kikiss11

Re: Re: k

I
        LO
        VE

S
        E
        L
        E
        N
        K
        A!!! !!!! *14* *14* sHE IS BEST! *14* *14*
        • selinkaanessynkacmucq

Re: Re: Re: k

Holky díky..že mě tu chcete...přidám nějaké tapetky *3* *3* *3* *3*

I LOVE SELI *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • selenka.1

Re: Re: Re: Re: k

neni zaco když máš Sel ráda, ale choděj sem i takový blbečci že Sel nadávaj atd..
            Ale jinak sem může psát každej kdo jí má alespoň trochu rád..myslim že v tom semnou můžou ostatní souhlasit.. *4* *3*
            • selinkaanessynkacmucq

Re: Re: Re: Re: Re: k

jj ale ještě se nepřidaly ty tapety...ale snad se přidaj.. *3* *3* *3* *3*

I LOVE SELINKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • selly-libu
    Selena a Justin jsou dokonalý pár ...Nechcu aby se rozešli ...=((( Mám je opravdu moc ráda...ale jako pár jsou upe sladcí... *2* jo a prosím kouknete se na http://Selena.mujidol.cz Je to o Selene , Demi Lovato a Justina ... a Monte Carlo je tam taky Plsky ... *2* *2* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *1*
  • high-school-hilary

Blog o Sel

Vím že je to reklama,ale třeba si ji někdo přečte! Mrkněte se na www.selenagomez-4ever.blog.cz ! Jsou tam novinky,filmografie a všechno možný o Sel a jejích filmech a seriálech a jených projektech... *4*
  • Selenka....!!!!!!!!

Selenka je ten nejůžasnější člověk na světě...ona je tak hdoná a hezká a ohleduplná. Je to moje nejoblíbenější celebrtiy společně s Julii Roberts, Vanesou Hudgens a Sandrou Bulock. ona ej prostěnejlepší na světě...I LOVE SELENA... *14*
    • kajuska4

Re: Selenka....!!!!!!!!

Ano přesně Selenka a Vanesska jsou ty nejnej nej a ještě Ashleynka Tisdale *14*
  • hanisek89

MTE PRAVDU SELENA JE PI..

Selena Gomez je pi...!!!Ale to už jsem napsala,a ještě dlouho!!!TA KURWA SI MYSLÍ ŽE JE SUPER HVĚZDIČKA PŘITOM NENÍ NIC!!!A ANONYM MÁ PRAVDU ŽE UBLIŽUJE MILEY!!!ONA JI FURT NEDÁ POKOJ ZASE JI CHTĚLA PŘEBRAT PŘÍTELE!!!CHTĚLA JI ČORKNOUT KARIÉRU A FURT NĚCO!!!ONA SE PROSTĚ NEMŮŽE SMÍŘIT S TÍM ŽE MILEY JE LEPŠÍ A SLAVNĚJŠÍ!!!TAK PROTO JI FURT UBLIŽUJE JAK MALÉ DĚCKO MNO!!!ŘÍKEJTE SI CO CHCETE ALE JÁ MÁM TAKOVÝ NÁZOR!!!A VY STÍM NIC NEUDĚLÁTE!!!
    • mrs.bajunecqa

Re: MTE PRAVDU SELENA JE PI..

di si radši na profil Miley. Ona si nemyslí žhe je velká hvězička a proč ji vlastně urážíš??? co ti udělala??? Sel mám radši a Miley taky ale to žhe vy nemáte rádi Sel je váš problém! Závidíte jí její kariéru??? Tak děte do háje! *16*
  • gaftin merygatuda nadrut lajgla . *14*
  • katy.perry05
    Milujem pesničku Selena Gomez ft. Zedd I want you to know
  • co uje to za jazyk hvězdoslave , hledala jsem to v kalendaři , ale ten jazyk nenašla . *8* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit