Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Selena je úžasná mám jí moc ráda... Je to moje oblíbená herečka, a má pěkný hlas, songy má hezký na zamyšlení ale já jí mam radči jako herečku :-) Je krásná, úžasná a prostě dokonalá ma skvělou postavu prostě všechno co si může každá holka jen přát. Závidím jí a né málo =D =D
  • Selenu mám moc ráda ale nechápu Beliebers fákt vždyt vona za to nemuže že spolu chodí ! maj to brát z ohledem na JB aspod sou štasny pár *14* A moc jím to spulu slušíí *14* *14* Ano jsem taky jedna z milionu Beliebers ale nemám nic proty Selly , Jo jasně že bych byla 100% krát radči být Selenou *15* Ale cejně se to nestade *13* Tak to neřeším ................... Já je mám prostě ráda oba *14* *14*
  • 22kristyl

Selena

Sel hezky hrála ve filmu A zase jedna popelka =O)
    • Re: Selena

JJ tam hrala pěkně a i ten film je super:) *14*
  • slena gomez je hezka proste nani nikdo nema *14* *14* *14* *3* ze prej chodi s justin biebrem tak to je super ale selena gomez ma nikoho jinho drew saely toje on
  • Selenu mam moc rada ale neverim že chodi s justinom no čo už *14*
  • vše nejlepší sel *3*
  • hlavně že ty si jedna z mala ktera je lidska bytost ja za to mužu!!!!! A tak když ja jsem napsala že jste strašna!!!! tak tos měla křičet na mě ne na CEU violettaleon a na ECElku a k tomu do toho zatahuješ yrku i když tady neni k dizpozici uš tak osm tydnu. JO zastavam jse jich jsem lidskost mam v sobě srdce jsem hodna *4* *5* nejsem jako ti takže je mi to lito ale zahravaš si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Všetko naj Sel!!! *4*
  • marcela.sarkozyova

selena

ahojky lidi nemáte někdo adresu na selenu chtěla bych si napsat o autogram a nemá te někdo skušenosti s psanim o autogram selena je fakt best *13*
    • _vikiska_

Re: selena

Jj, adresu Seleny mám i na blogu, je to:

The Collective
      9100 Wilshire Boulevard
      Suite 700 West
      Beverly Hills, CA 90212 *4*
      • ilonka94

Re: Re: selena

Mnoooooooooooo superrrrrrrrr........jesli to bude ona tk se asi zblaznim...a jestli mi prijde nakej autogram tk tk..... *7*
  • selena je celkem dobrá zpěvačka *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit