Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Selena

Selena je pro mě nová...
    Ale i když jí pořádně neznám myslím si že...
    *14*Je boží!*14*
  • Selena už nechodi s Justinom! Ale chodi so ZAYNOM MALIKOM z One Direction. S Perrie sa už rozišiel.

Napíšte my na pokec= Crazy-Girl_xD a ukážem vám dôkaz
  • Selena gomez absolutne super ale je v tom chaos keď sa rozchádza a dáva dokopi a tak z justinom bieber ale je super kočka a asi aj super kámoška a je populárna a bohatá a niektorý si myslia že je rozmaznaná ale má super káro to každý súhlasi na 100 %
  • Já jsem myslela že ji je 20 let tak nevim jestli je to pravda tak jsem zmatena *3* *3* *3* *3* *12* *12* *9* *9*
    • je jí 19...
  • avrilka-aja

Grrr...

Jak může být Selena před Avril?Selenu ráda mám,ale na Avril nemá!
  • Vona sel je užasna v pisnickach a filmi ji to moc sluši třeba jako v mocte carlo
  • ViolettaLeon
    Já to napsala jen proto že jsi na nás byla zlá!!! a napsala jsem jdeme na pet(nenapsala jsem VŠICHNI) shop proto že jsi mě k tomu donutila jaks na nás byla zlá tak se nediv!!! *9*
    A když nemůžeš napsat nic hezké tak si neměla radči nic psát o nás!!
    A o tvým klukovi Sebastiánovi jsem nic nenapsala!!! A ty Orli Bloom prosím neple´t se do toho todle je mezi mnou a pet shop!!
    Když slíbíš že na nás nebudeš zlá tak už tě necháme bejt!!!
    Já se ti omluvím a ty se nám omluvíš ok??
    • ja vim ale je to tak že jdeme na pet shop tak jako pak mi všichny začaly psat zly věci ja jen na ty vaše věci odpovidala je to jinak a na vic orli bloom jse do toho plete jenom protože je to moje kamaradka ze školy je fakticky super*2**2**2**2* je to ta holka jak jsem psala v tom komentaři ona je Gaja Oganesian a vidiš řekla co jsi misli a tys na to reagovala zase blbě nic fakt nic ve zlym ale když někdo piše svuj nazor tak ty hned zle! Sorry ale je to pravda!
  • nfsi

ze začátku jsem Selenu úplně nesnášela, ale pomalu jsem si na ní začala zvykat a teď přijde jako normální holka vůbec se nechová jako nějaká nafoukaná hvězda, která si vymýšlí všelijaký debility který chce. Vim že film Moderní Popelka je už starej, ale já jsem ho do včerejška neviděla je to krásnej film už jsem se na něj podívala 4krát a to od včerejška je tam fakt dobrá a krásně tam tancuje, nejhezčí je jak tancuje na tom plese a pak na konci *14* kdo ho ještě neviděl tak se na něj podívejte, jinak se moooc těšim na ten film Ramona and Beezus ten vypadá taky dobře
    • miss.simush

Re: nfsi

Já ten film Moderní popelka taky viděla nedávno.. je úžasný *14* *14* *14* Sel je prostě skvěláá...
      • Re: Re: nfsi

je to A zase jedna popelka
  • kikiss11

Ahojky!!!

Nevíte o čem je ten Selenky new film Ramona and Beezus???Díky za odpověd=) *4* *14* *3*
  • mrs.sharinqa

Smutný

Strašně smutnej film *9* , Alex se musela vzdát svý moci *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit