-
ahojte nevíte náhodou jestli umí Sel hrát na nějaký hudební nástroj? No, víte je to zpěvačka tak by aspoń měla umět hrát na klavír a nebo něco takového :D
-
-
hraje na klavír ..
-
-
Cože? Na klavír?
-
-
nevím určitě,ale zdá se mi že hraje na klavír ale nevím určitě !!
!Верча!
-
-
Přestaň se za mě vydavat sakra
-
kocourek
Ahoj jsem do tebe moc velkej blázen.Miluji tě. *14* -
Happy birthday *3* *4* *15* *1*
-
Upozorňuji vás všechny, že pokud tady budete takto pokračovat ať už v urážkách nebo hádkách, okamžitě vám všechno smáznu!! Tady je diskuse o osobnostech, hádat se jděte na své blogy!!
P.S.Důrazně vám doporučuji, abyste se raději šli učit češtinu, protože ten pravopis, kterým tu píšete, je hrůza a vaše ostuda! -
-
Nerop sa múdrou niesme v škole aby sa tu písalo bez chýb ;-)
-
-
Souhlasím hudy! Někdy to ani nepřečtu.
-
-
-
Nejhorší je, že bych na ni potřeboval osobní e-mail, protože s ní musím komunikovat. Je to jenom kvůli hudbě.
-
selena
milujem selenu gomez a miley cyrus je dobra ale selena je lepšia *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: selena
hm....to si nemyslím!!
-
-
Selenka Gomez je ssuper,good,atd...
Ahojky,Selenka je upa best já jsem snad její největší fanynka už asi tak 3-4roky.Mám 2 nejlepší kámošky a vždycky když o Selence začnu vyprávět(kde se narodila,kolik jíje,jaký je její motto,co má ráda za jídlo,co je za znamení,kolik má cm,jak se jmenuje celým jménem,kde všude hrála,její povolání a jaké má písničky)tak říkají ´Kristo,už zase nám ztoho brzo hrábne,, a nebo nech toho,, něco v tomto smyslu...Zrovna teď jí budu psát dopísek.Já bych se zbláznila kdyby byla v ČR na její koncert by jsem určitě šla!!! PROSTĚ J NEJLEPŠÍ A JÁ JSEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANYNKA!?. *14* *14* *14* *1* *1* *1* *3* *3* *4* *5* *14* *14* -
-
Re: Selenka Gomez je ssuper,good,atd...
Máš 100%pravdu *14*
-
-
selena je moja naj a to preto lebo ma take iste valsy a oči a visku je ako moje dvojča cmuq *3* *5* *8* *1* *15*
-
Vše nejj