-
xi :)
Jeeej, rovnaky den narodenia
P.S. : Má perfektné pesničky *3* *3* -
Happy birthday Sel!!! *3* *3* *3*
-
Pro pavlínu a její rodiče: twl zaleste už nekam! jestli máte nákej problém s elrenem nebo jak se jmenuje, tak si to řešte laskavě jinde a ne na profilu Seleny! díky.
-
.....nwm
ahj z pocatku sem selenu nenavidela mozna to bylo kvuli nickovi ptz sem zavidela ae taky mi nesedel ten usmev...ae pak sem se zaregistrovala na osobnosti a zacala sem si psat s jednou fakt bezvadnou holcinou ktera me presvedcila:D pavlusqa je hodná a prastena holcina co se porad zastava seleny tak sem se rozhodla ze si o selene neco najdu...nu nasla sem toho hodne a myslim ze by ste se taky meli zamyslet a project s idřív jeji vebovky nez sem neco napisete fakt vzpomatujte se dyt vam nic neudelala..... -
-
Re: .....nwm
oj díky *14* supr prispevek *4* *14*
-
-
Tak buď tak laskavá a nějakou tu chybu mi tam najdi!!!
-
♥
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
*1* *1* *1* *1* *2* *15* *16* *14* *14* *14* *14* *16*
-
Vypadni!
Hele ty Seleno,já jsem tu nikdy nebyla a nevím jak to tu chodí ale vypadni!Ty nejsi Sel a nějaká holka která je unuděná vlastím životem! *8* -
-
Re: Vypadni!
Bezva. Konečně aspoň někdo!!! Já se o to taky pořád pokouším. Žel zatím marně. *9* *9* -
-
Re: Re: Vypadni!
JE TO ASI NĚJAKEJ CVOK. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Vypadni!
Jé, pardon. To patřilo k tomu komentáři nad tím!!! *8* Mělo to být
Re: 2.místo
*1* *15* *3*
-
-
-
-
seleno všechno nejlepší k narozeninám :DDDD *1* *3* *3* at se ti daři at máš hodně fanoušku <3333 *4* *1*
-
Nemáte to jedno
Nemáte to jedno? Každá je nějakým způsobem dokonalá. *3*