Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me se jeji sel hlas libi *14*
  • selenka je dokonalá . to je přece jasný . jenom jsem nepochopila proč chodí s Bieberem . ale když se milují , co taky řešit . *4* *15* *4*
  • On je s Justinem Biebrem !!!!! ;))
  • kristynajackson

Selly ♥

Jééé,Selly má novou Hlavní fotku.
    Je nejj..kéž by byla na žebříčku na prvním a Mileyna by byla až na 50.místě!
    Selly je nejj ♥♥ *14*
    • Re: Selly ♥

TAK TO ASI SE NESTANE,ALE HLAVNÍ BY BYLO,ŽE SELENA BY BYLA NA PRVNÍM MÍSTĚ,ALE TAKHLE JE TO TAKY JEŠTĚ DOBRÝ. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • kristynajackson

Re: Re: Selly ♥

SELENA MÁ NA VÍC! A MÁ PRÁVO BÝT NA 1 ! *16* selly ♥♥ *14*
  • Jessica.Strok
    Všechno nejlepší k narozkám! *3* *4* *2*
  • Selena Gomez

Selena je nejlepší tpěvačka na světě lepší sem neviděla je uplně nejlepší......... *3* *14*
  • SELENA JE FAKT MOC DOBRÁ ZPĚVAČKA.JE MOC HEZKÁ. A JE MI MOC líto že se rozešla s justinem bieberem. !!!!!!!!! *13* *13 *13*
    • mě ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
    • Tobě je líto, že se s Justinem rozešla, ale přitom na jeho stránce na něho nadávaš, to je trochu divný nemyslíš?
  • escarlate

HB!!!

Happy birthday 2 U Sel!!!
    jsi fakt moc moc moc cool! :)

Předevčírem jsem viděla PPP a je to fakt božíííííí!!! :) :)
  • Ahoj všechny vás moc prosím dejte Sel hlasy ať se pošune v tabulce moc vás prosím ...Ewa je blbá ...A Justin je ještě horší jenom ať se pošune ...pomozte všichni co máte Selenu rádi..Díky *1*
  • Ahojte založila sem si stránku o Sel budu o ní každý den přidávat novinky prosím LIKE moc děkuji :)http://www.facebook.com/pages/Selena-Gomez-czech-fans/315541658466524?ref=tn_tnmn

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit