-
Pejsek
Ahoj nevíte co má Seli za rasu psa předem děkuji za odpověd -
Selena byla moc pěkná když byla mladší, teď se mi moc nelíbí, ale pěkně zpívá
-
To je pandemie!
To je pandemie.
už mě leze krkem že vyrábějí věci Hannih Montany jako např.:pera Hannah Montana,
tužky Hannah Montana,gumy Hannah Montana a atd.Vsadím se že se budou za pár let dělat i tetovaní na prdel Hannah Montana. -
-
Re: To je pandemie!
souhlasim -
přesně...jdu do papírnictví tam tuna věcí Hannah Montana, vlezu do Takka a ten obchod přeplněný tunou triček a kravin z Hannah Montana...vždyť to je upe kravina ten seriál...tak pro děti do první třídy... *9* *9* *9* Mám toho dost... *16* -
-
Re: Re: To je pandemie!
Jenom bych váš chtěla upozornit, že tohle je diskuze o SELENĚ GOMEZ ze seriálu KOUZELNÍCI Z WAVERLY... ;) -
-
Re: Re: Re: To je pandemie!
Já vím Vikiska *3* *4* ale jako fakt má papouchmichal pravdu jsou s tím strapní *9* *5* já Mileynu nenávidím ale Seli lowhuji *14* -
-
Re: Re: Re: Re: To je pandemie!
a myslíš, že Miley ty věci vyrábí sama? nemůže za to ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To je pandemie!
no a ale já jí nenávidím...protože je namyšlená je to můj názor takže pls Vikiska má pravdu ať tu mluvíme jen o Seli..já si s tím nezačla *4* *1*
-
-
-
-
-
přesně *16*
-
-
no kdyby nechodila s justina tak je lepsi o hodne a to co ji udelal no tak to vubec
-
17.narozeniny
Všechno nejlepší Sel:) -
si fantastická si proste užasná *2*
-
Sel je super baba ona je proste dokonalá *1* *2* *3* *14* *4* *5*
-
natiax
Sel je nejlepší na světě a Dominika Myslivcová je proti seleně pako *1* -
Selena Gomez je fakt nej nejradši na ní mám jak je krásná.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
(mileákům)
jestli podle vašeho měřítka má Selena lehký písničky, tak miley má extra-stupid primitivné