Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pejsek

Ahoj nevíte co má Seli za rasu psa předem děkuji za odpověd
  • Selena byla moc pěkná když byla mladší, teď se mi moc nelíbí, ale pěkně zpívá
  • papouchmichal

To je pandemie!

To je pandemie.
    už mě leze krkem že vyrábějí věci Hannih Montany jako např.:pera Hannah Montana,
    tužky Hannah Montana,gumy Hannah Montana a atd.Vsadím se že se budou za pár let dělat i tetovaní na prdel Hannah Montana.
    • sisimka

Re: To je pandemie!

souhlasim
    • Re: To je pandemie!

přesně...jdu do papírnictví tam tuna věcí Hannah Montana, vlezu do Takka a ten obchod přeplněný tunou triček a kravin z Hannah Montana...vždyť to je upe kravina ten seriál...tak pro děti do první třídy... *9* *9* *9* Mám toho dost... *16*
      • _vikiska_

Re: Re: To je pandemie!

Jenom bych váš chtěla upozornit, že tohle je diskuze o SELENĚ GOMEZ ze seriálu KOUZELNÍCI Z WAVERLY... ;)
        • kajuska4

Re: Re: Re: To je pandemie!

Já vím Vikiska *3* *4* ale jako fakt má papouchmichal pravdu jsou s tím strapní *9* *5* já Mileynu nenávidím ale Seli lowhuji *14*
          • anushenka

Re: Re: Re: Re: To je pandemie!

a myslíš, že Miley ty věci vyrábí sama? nemůže za to ;)
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: To je pandemie!

no a ale já jí nenávidím...protože je namyšlená je to můj názor takže pls Vikiska má pravdu ať tu mluvíme jen o Seli..já si s tím nezačla *4* *1*
    • kajuska4

Re: To je pandemie!

přesně *16*
  • no kdyby nechodila s justina tak je lepsi o hodne a to co ji udelal no tak to vubec
  • pavlusqa

17.narozeniny

Všechno nejlepší Sel:)
  • si fantastická si proste užasná *2*
  • Sel je super baba ona je proste dokonalá *1* *2* *3* *14* *4* *5*
  • natiax

natiax

Sel je nejlepší na světě a Dominika Myslivcová je proti seleně pako *1*
  • Selena Gomez je fakt nej nejradši na ní mám jak je krásná.
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • (mileákům)

jestli podle vašeho měřítka má Selena lehký písničky, tak miley má extra-stupid primitivné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit