-
Ilove Selly I'm best fan Selly best *14* *1* *8*
-
Monte Carlo ?
Ahojky všichni co myslíte na na Monte Carlo ? o čem to vubec je ? hledala jsem všude a nic ... =( jinak Selana je nejlepší ... ale to snad všichni víme ....=D *4* -
-
Re: Monte Carlo ?
Jenom trailer v angličtině. Půjde to do kin až v létě, a kdy to půjde do kin v Čechách, to ještě vůbec nevím!!! -
-
Re: Re: Monte Carlo ?
u nás to bude v kinách 21.7 :)
-
-
-
jelena =´3 * jo a pls like oplatím :*
-
Nechápu proč některé fanynky JB uráží Sel. *9* . To pak ale nejsou Belibers, když nechtějí, aby byl Justin s někým šťastný.. Teda já je mám ráda oba. Strašně moc jim to spolu sluší!! *14* . Jsou do sebe zamilovaní a žadně tzv fanynky JB je určitě nerozdělí!!! *1* *1* *14* PS: mohli by mít spolu nějaký duet! Byla by to určo pecka!! *1*
-
jsi nejlepsi selono. ja te zboznuju... nejlepsi zpevacka na svete
-
:=(
viete na čo slúži táto diskuzia? no predsa na to aby si tu každý vyjadril názor na Selenu, ak tu niekto napíše čo si myslí, hneď začnete vyvracať jeho názor. Keď si niekto myslí, že je Sel najlepšia, tak nech si myslí, ako ja si myslím, že Sel je dobrá ale jej hlas k najlepším určite nepatrí no mám ju rada,ale budem si to myslieť stále-pretože je to môj názor a nik ho nemôže zmeniť ani vy tým, že budete reagovať na tento príspevok. Každý kto má aspoň trochu hudobný sluch alebo sa aspoň chvíľu venoval hudbe inak ako iba jej počúvaním, vie a počuje to, že Sel nie je nejaká výnimočná speváčka, ale obyčajná s tuctovým hlasom, ktorá sa vie predať. -
-
Re: :=(
Víš proč se tady nemá urážet, protože zase adminové z osobností budou hrozit zrušením -
-
Re: Re: :=(
phil-22:přesně *9*
-
-
-
Alex Russo
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Alex Russo is best!!!!!and cool *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
selena je nejkrásnější na světě
-
nej
selena je super! *14* a jestli máte něco proti tak jsem nechodte..nikdo vás tu nevítá... *13* *9* -
http://www.karaoketexty.cz/soutezni-text/nuda-je-silena-6311
prosím o hlas, moc děkuju :)