Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xcornelia14

Hm...

Selenu fakt nemusim.. to i ta Miley je lepsi ale me se proste nelibi, jak je na fotkach s Taylorem Lautnerem. No nic.. nemusim ji.. kazdy má jinný názor *4*
  • Selena prý kvůli Justinovi skončila v léčebně. Strávila tam měsíc *9* *10* *9* *9* .
    • Ano to je pravda, ale já bych to Justinovi ještě odpustila.
      • Proč by měl mít v úmyslu Sel zabít? Protože je Sel jeho holka, tak by to Justin určitě neudělal.
    • Kaja1234
      Jo
    • justina NEMAM RADA je to hroznej kluk hroznej partak a hroznej přitel víte jak to vím prototže Selena kvuli němu musela být v lečebně.A Selenu mama tak trochu rada. *16* *16* *16* a ted jsem se dozvěděla od G.Q.S.V. že tam byla měsíc v top star magazinu se vic věci o ději nedozvíte. *13* *13* *13* *13* *9* *9* hodně se dozvíte v Celebriteyt.je to i tv pořad tam jsem se dozvěděla hodně věci.moje kamoška Angela si mislí že chce justin selenu zabit ja jse obavam že fakt chce.jestli mi chcete odepsat tak pište jenom Lucy je to moje pravé jmeno. *14* *4* *3* *5*
      • Připadáte mi jako idioti. Kde jste vzali že jí chce zabít ? O.o jako vážně ? Proboha.. koukám že nemáte vůbec IQ ;) Justin, Selenu pořád má rád i ona jeho ;) takže si fákt nemyslím že jí chce zabít :*
      • Ahoj lucy, v realitě se já zase jmenuju Alexej. Já si taky myslím že jí chce zabít, chudinka. *9* *9* *9* *16* *16* *16*
        • vždať to říkám- je to STALKER
        • Ahoj Muniku co si povídáte O Seleně a promin za toho Kluka to byl jenom vtip.
    • Jéé chúďatko salámka
  • cara

HM

MNO já HM moc nemusím a Selenu Mám radši než Miley Cyrus.Selena je o dost lepší =)
    • anny3

Re: HM

Nwm jak někdo může napsat, že je Miley lepší než Selena...NENI...Miley skoro okopírovala písničku WhoaOh...jenom jí pojmenovala trochu jinak (na ten název si nevzpomínám)...mě to připadá do hnusný...mno prostě mám radši Sely...všichni si myslej jak je Miley "dokonalá a vtipná" a chtěj bejt taky takový, ale vždyť ona pomlouvá CELEJ HOLLYWOOD (no jinak se to říct nedá)
      ...ale přitom oni nechtěj bejt Miley Cyrus ale Miley Stewart nebo Hannah Montana "ta super rocková megastar"...Sel je lepší...podle mě je nejlepší...koukněte na můj blog o Seleně
      princess-selenagomez.blog. cz
    • paulika8

cau

cara mas pravdu.
    • klaruska44

Re: HM

jj to mas pravdu selenka je *14*
  • alex98

Alex Russo

Alex je nejužasnější člověk.....dělám všechno podle ní..oblíkám se jako ona,chovám se jako ona,dělám to co ona.............ale já myslím ALEX RUSSO jako podle toho seriálů *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • mmee

Re: Alex Russo

souhlas.. ale i podle rozhovorů jak se tváří a vyjadřuje a tak... *1*
  • hele květo tady jsou komentaře o seleně . *16*
  • Všechno nejlepší Sel ! :D *14*

Happy Birthday Sel ! :D
  • Souhlasím
  • Ahoj selina si vazne krasna pekne spievas. Som tvoja fanusicka pekne filmy hrajes ....cau
  • Happy Birthday ! Jsi nejlepší ! *14* *1*
  • karinkas

karinka S

Zdarvím tady všechny v klubu .já taky fandím selen ,která je pěkná holka znám ji teda s pořadu Barney kdy tam měla 10roku a prostě sni vyrostla pěkná holka herečka a zpěvačka moc ji fandím já a má dcera Veronika které bude 15let tak papap všem tady *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit