Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevite nekdo kde najit seleninu znacku obleceni jukala jsem na net ale nikde to nemuzu najit !! *9* *9* *9*
    • kdyz tak diky za odpoved *4*
  • Selena gomez je velmi dobrá zpěvačka . Je pěkná ale vážit 54.0 k ? Neni to trochu málo ve 21 roků ? Nevím ale seleně ještě přeju hodně úspěchu ! *3* *3* *4* A jako herečka je skvělá ! *4*
  • pavlusqa

This is best

Selena je moje upa nejlepší herečka good zpíva je moc hezká a není blbá *1* Má suprovy serialy treba Wizards of Waverly Place *14* PROSTE JSEM JEJÍ NEJVETŠÍ FANYNKA UPA JI ZBOŽNUJU *14* *14* *14*
  • _vikiska_

Aktuálně

Mám pro vás dvě aktuální zprávy:
    1. Zítra vyjde nové Bravo a v něm najdeme plakát Kouzelníků z Waverly! :)
    2. 18.června bude mít premiéru Selenin 1.singl z druhé desky, jménem "Round and Round". 20.června bude mít premiéru videoklip k této písni, který natáčela Selena tento víkend v Budapešti. A 28.září vyjde Selenino druhé album, které ovšem zatím nemá název! *14*

Pokud máte zájem, více informací a zprávu přeloženou přímo od Sel najdete na mém blogu, selenagomez-all.blog.cz :)
    • weeerik

Re: Aktuálně

boží!!!...=0** *14*
    • smooly

Je to super :), nemohu se dočkat :o**
      ještě nemám koupené to první a ono vyjde už i druhé xD
    • britney-selena

Bravo už mám koupený a je tam soutěž se Selenou,takže si ho kupte. *3* *3*
    • kikiss11

Moc se těším.;) *14*
      • Re: Re: Aktuálně

jasom tvoja fanenka zik luter tojepravda idem pocuvat tvoj hit juari fan lajhe je skveli *14* *14*
  • ancesel

můžu?

ahoj občas sem sem něco napsala jako neregistrovaná Anča bo Anče ale neska sem se konečně zaregistrovala tk doufám že nevadí přidala sem i něake fotečky se Sel ale ještě se neráčili objevit tk pp *14* *14* *3*
    • _vikiska_

Re: můžu?

kikiss11 má úplnou pravdu :o) Jsme naopak hrozně rádi za každého fanouška :o))
      • ancesel

Re: Re: můžu?

tak díkec *14* *14*
    • kikiss11

Re: můžu?

Ahojky, no jasně že váháš!!! *1*
      Sel má už něco přes 4000 fanoušků a my budeme jen rádi když jich bude mít co nejvíc!!!! *14*
      Jinak máš fakt pěknou fotku!:D *14*
  • Nenarodila se Hustonu nebo jak se to píše ale v Gand Parie. Jinak je skvela.
  • Všechno nejlepší Sel, a at vám to s Justinem výjde!! *3*
    • Fuj Justin Bieber
  • devilishsmile
    Ahoj, co říkáte na Monte Carlo, Super film :) Škoda že byly titulky, sice mam ráda jejich pravé hlasy, ale pouštěla jsem si to večer, byla unavená, tak se mi to špatně četlo :) Jinak jak to je? Je Selena zase s Justinem? Like a love song baby to má boží klip. :) Jo a kdyby jste se nudili, chcu jít na koncert od Rihanny tak soutěžím. Si to když tak přečtěte a když se bude líbit, můžete dát like :)

tu-->> https://www.facebook.com/pages/Aik-Murczechy/140783845962614

abyste mohli dát tu-->> https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=249758791731785&id=140783845962614¬if_t=feed_comment

Jinak, zdravím všechny :) A dík, a Promiňte že to sem cpu :)
  • já milují selenu , bože nechci byt divná
  • selena je super herecka a spjevacka *14* *14* *16*
    • Mrs.Wesley
      Je nej
    • souhlasím, ale není "spjevačka", ale ZPĚVAČKA :D
      • Mrs.Wesley
        To mas jedno ne?*6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit