Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si moje nejoblíbenejší zpjevačka a kaoukam se na tebe kazdý den disney chenll kouzelníci z wewrli *14* *4*
  • stormgirl

Selena-Demi

Chci se jenom zeptat, pod každým videem kde jsou Selena a Demi spolu všichni píšou, že je škoda, že už nejsou kamarádky... Tak jsem se chtěla zeptat, je to pravda? *7* Díky.
    • sel.96

Re: Selena-Demi

no je fakt, že naposled sem je spolu viděla v klipu send it on *9*
    • pavlusqa

Re: Selena-Demi

no prý ano:)
      • stormgirl

Re: Re: Selena-Demi

Tak to je škoda *9*
  • Je úžasná zatim jsem nenašla jediné mínus.
  • selena gomez hi I'm your biggest groupie like your best songs is a year without rain so hello marketa *3* *3* *14*
  • stormgirl

*Selena*

Nemáte někdo nějakou novinku o Sel? Vlastně moc nevím, co ona teďka dělá... *14*
    • sel.96

Re: *Selena*

Objevi, se článek s názvem Co o Sel ještě nevíme .. :) Sama to překládam takže to prosím nikam nikdo nedávejte :))
      • sel.96

Re: Re: *Selena*

1. Miluje horory: Miluju, když mám strach při sledování filmů jako ''Halloween'' nebo ''I Know What You Did Last Summer''.
        2. Její oblíbená zmrzlina: ''Poppa'' a ''Rocky Road'' s velkým množstvím mandlemi, čokoládou a marshmallow.
        3. Miluje vymýšlení přezdívek: ''Nejsem v tom moc dobrá, ale velmi mě to baví''. Ráda nazývá lidi jinými jmény jako například princezna Fancypants nebo Cheryl Cole.
        • sel.96

Re: Re: Re: *Selena*

4. Ráda chodí spát pozdě v noci, a sleduje televizi: ''Já obvykle sleduju seriál ''Přátelé'', protože je to můj oblíbený pořad a usínám při něm. To je můj nedělní večer.''
          5. Další aktivita, kterou by si vybrala: Vařila bych.
          6. Další život: V dalším životě bych chtěla bým … ptákem.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: *Selena*

Rozkošný!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • hlasovani

ahojky, hlasujte na t - music charts pro selenu gomez !! at se dostane na 1 misto.! *1* *14*
  • si najlepšia spevačka na svete. *1*
  • seleno si dobra ale martina je lepši nez ty. *4* *8* *5*
  • vanessavk

PavlusQa

fakt nádherný obrázok *14* *14*
  • wow...=*

selenu a danielle campbell úplně zbožňují staršně moc se mi líbí jak se u toho tváří jak to prožívají obě dvě když hrají no jsou to u mě nejlepší herečky a sel skvěla zpěvačka
    • Re: wow...=*

souhlas i když daniell(e) nijak zvlášt nemusim ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit