-
si moje nejoblíbenejší zpjevačka a kaoukam se na tebe kazdý den disney chenll kouzelníci z wewrli *14* *4*
-
Selena-Demi
Chci se jenom zeptat, pod každým videem kde jsou Selena a Demi spolu všichni píšou, že je škoda, že už nejsou kamarádky... Tak jsem se chtěla zeptat, je to pravda? *7* Díky. -
-
Re: Selena-Demi
no je fakt, že naposled sem je spolu viděla v klipu send it on *9* -
Re: Selena-Demi
no prý ano:) -
-
Re: Re: Selena-Demi
Tak to je škoda *9*
-
-
-
Je úžasná zatim jsem nenašla jediné mínus.
-
selena gomez hi I'm your biggest groupie like your best songs is a year without rain so hello marketa *3* *3* *14*
-
*Selena*
Nemáte někdo nějakou novinku o Sel? Vlastně moc nevím, co ona teďka dělá... *14* -
-
Re: *Selena*
Objevi, se článek s názvem Co o Sel ještě nevíme .. :) Sama to překládam takže to prosím nikam nikdo nedávejte :)) -
-
Re: Re: *Selena*
1. Miluje horory: Miluju, když mám strach při sledování filmů jako ''Halloween'' nebo ''I Know What You Did Last Summer''.
2. Její oblíbená zmrzlina: ''Poppa'' a ''Rocky Road'' s velkým množstvím mandlemi, čokoládou a marshmallow.
3. Miluje vymýšlení přezdívek: ''Nejsem v tom moc dobrá, ale velmi mě to baví''. Ráda nazývá lidi jinými jmény jako například princezna Fancypants nebo Cheryl Cole. -
-
Re: Re: Re: *Selena*
4. Ráda chodí spát pozdě v noci, a sleduje televizi: ''Já obvykle sleduju seriál ''Přátelé'', protože je to můj oblíbený pořad a usínám při něm. To je můj nedělní večer.''
5. Další aktivita, kterou by si vybrala: Vařila bych.
6. Další život: V dalším životě bych chtěla bým … ptákem. -
-
Re: Re: Re: Re: *Selena*
Rozkošný!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4*
-
-
-
-
-
hlasovani
ahojky, hlasujte na t - music charts pro selenu gomez !! at se dostane na 1 misto.! *1* *14* -
si najlepšia spevačka na svete. *1*
-
seleno si dobra ale martina je lepši nez ty. *4* *8* *5*
-
PavlusQa
fakt nádherný obrázok *14* *14* -
wow...=*
selenu a danielle campbell úplně zbožňují staršně moc se mi líbí jak se u toho tváří jak to prožívají obě dvě když hrají no jsou to u mě nejlepší herečky a sel skvěla zpěvačka -
-
Re: wow...=*
souhlas i když daniell(e) nijak zvlášt nemusim ;)
-